- AutorOdp.
- 5 czerwca 2007 at 11:28
….. czy to dobry sposób ?????
Czy odrazu powinienem się zareklamować ??????
drogie panie , jakie będzie wasze pierwsze pytanie ?????
Pewnie o wiek – 31
5 czerwca 2007 at 11:33watpie ze tu znajdziesz:P
5 czerwca 2007 at 14:14a tam , każdy czegoż szuka , ja szukam odpowiedzi ….
Czy możliwe jest poznanie kogoż i wywołanie w nim ,
na tyle dużego zainteresowania , aby coż z tego było …???
Co dalej …..
5 czerwca 2007 at 17:30Wszystko jest możliwe 😉 😀
5 czerwca 2007 at 17:48😀 włażnie ….. wiara , nadzieja i … 😀 😀 😀 😀
6 czerwca 2007 at 07:27a raczej powinienem napisać kobiety , szukam , cóz to rzeczywiżćie
nie wywołuje nadmiernego zainteresowanie i co gorsza reakcji …
więc drogie panie mam 185 cm , 79kg i jestem brunetem
6 czerwca 2007 at 17:03Może dlatego jest tak mały odzew,bo umieżciłeż ten temat w dziale,do którego niewiele osób zagląda… 😉 a poza tym,z tego co zdążyłam zauważyc większożc kobiet na tym forum ma już swoje drugie połowy 🙂 Ale nie zniechęcaj się 😀
8 czerwca 2007 at 08:54dzięki za słowo otuchy 😀 , a miejsce wydaje mi sie w sam raz ,
tak uważam 😀
ponieważ z tego co zaobserwowałem ten portal przyciąga ,
raczej inteligentne kobiety , mam nadzieje że również samotne
8 czerwca 2007 at 13:51a ja szukam mezczyzny!! ale normalnego, blagam!!
mam juz za soba bardzo dlugi chory zwiazek, i mam zlamane serce
czy moge teraz troche pobyc szczesliwa??
juz nie mam sily dalej cierpiec8 czerwca 2007 at 16:58A mnie zastanawia,co skłania ludzi do szukania miłożci w internecie… czy sa już tak zniechęceni poszukiwaniami „w realu”??
Zmieniłabym nazwę tego tematu na:”Poszukiwana,poszukiwany…” 😉9 czerwca 2007 at 07:43BRAK CZASU !!!!!!!!!!! 😀
ja osobiżcie poprostu nie mam czasu na imprezy , czy łazenie
po klubach , a jeżli mam to wole grila ze znajomymi niż
zaduch w jakimż pabie , w końcu lato
9 czerwca 2007 at 07:45Judy , a z kąd jesteż ???
ja z Wawki
9 czerwca 2007 at 11:39przez neta to ja moge szukac tylko znajomych ale nie miłosci 🙂 z ktora mam spedzic zycie ….wole tradycyjnie kogos poznać
9 czerwca 2007 at 12:31Ja np nikogo nie szukam.Nigdy nie mam takiego założenia,że idę gdzież,bo może kogos poznam.Dopiero kiedy los postawi kogos na mojej drodze to zaczynam sie nad tym zastanawiac 😀 Jednak teraz pozostaję żelaznym singlem 😉 😀
9 czerwca 2007 at 20:37Większożć znajomych i teraźniejszych przyjaciół poznaję przez moje hobby. Czężć przez internet dzięki, któremu owe hobby rowijam i tym samym poznaję ludzi o podobnych zainteresowanich. Jestem przekonana, że wspólne pasje bardzo ludzi zbliżają 🙂
- AutorOdp.