- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2007 at 19:40
Jovita masz na mysli konkretnie lek o nazwie meridia?
Co takiego wiesz na ten temat, czego to ja nie wiem Twoim zdaniem?
Jestem bardzo ciekawa , co sądza przeciwnicy tego typu odchudzania .Własnie kończy mi się pierwsze opakowanie, zastanawiam sie nad kupnem drugiego 🙄
20 sierpnia 2007 at 21:05MAM NA MYSLI WSZYSTKIE , ale jesli jestes przy tym tak uparta to pozstan w tym co myslisz i powodzenia tylko radze potem uwazac na wielgachny efekt jojo lub rozregulowany org.
21 sierpnia 2007 at 05:15Nie upieram się przy swoim 😉 , grzecznie zapytałam , poprosiłam abyż napisała co takiego może się wydarzyć , po braniu tego typu leków, jeżli sa to jakies skutki uboczne nieodwracalnie odbijające się na zdrowiu, to napisz to co wiesz na ten temat :).
Pozdrawiam.18 września 2007 at 16:54Ja schudłam 38 kg i od 5-ciu lat utrzymuje swoją wagę! nie musicie faszerować sie chemią i niszczyć swojego organizmu. Meridia mimo iż przepisują ją lekarze nie jest bezpieczna. Zapytajcie lakarza a dowiecie się że Meridia jest bardzo silnym lekiem antydepresyjnym!
Jeżli chcecie mogę wam pomóc w zrzuceniu zbędnych kilogramów moje gg 5624013, skype: jagoda10002 (piszcie nawet jak mnie nie ma-odpowiem na pewno!) Nie wstydźcie się tego problemu, ja wiem jak ciężko pozbyć się zbędnego balastu ale nie róbcie tego kosztem swojego zdrowia!18 września 2007 at 17:43napiszcie proszę-czy aby napewno nie ma żadnych skutków ubocznych typu efektu jo-jo.I jak zdobyć receptę?Czy zwykły lekarz rodzinny ją może przepisać?
18 września 2007 at 23:01Dużo piszecie o niszczeniu zdrowia, napiszcie konkrety, to co wiecie. Jak na razie nie zauważyłam u siebie nic niepokojącego ;), wczuję się wręcz bardzo dobrze. Bardzo chętnie poczytam opinii innych na temat M ;), co nie znaczy że w to wierzę ;).
Gwiazda[/b] jak na razie nie widzę u siebie skutków ubocznych, a receptę dostałam od ginekologa , a potem od rodzinnego , nie było problemu ;).19 września 2007 at 16:09Hejka!
Sorry, ale czegoż nie rozumiem??Mam iżć do ginekologa i powiedzieć,że chcę schudnąć i niech mi da taki lek.No nie wiem.Myżlę,że mnie wyżmieje!A znacie laski inną, niezawodną metodę aby jeżć i nie tyć? 😛22 września 2007 at 08:15To nie jest lek na odchudzanie, tylko wspomagający odchudzanie ;).
recepte może wypisać każdy lekarz, więc nie sądze żeby ktoż Cię wyżmiał, no chyba że chcesz schudnac tylko 5 kg ;).22 września 2007 at 08:49zamiast tych wszystkich ”lekow niby wspomagajacych odchudzanie ” lepiej by bylo zainwestowac w termogeniki!!!!!!!!
22 września 2007 at 09:10Każdy robi to co uważa za słuszne.
22 września 2007 at 17:11jasne , a potem bedzie płacz i gorzkie zale !!!
zreszta jesli ktos sie wspomaga tabletkami odchudzajacymi to nie oszukujmy sie ale ma pstro w glowie!! niszczycie sobie zdrowie !!22 września 2007 at 18:34Dziewczyno weź Ty już pofolguj , i daj sobie na wstrzymanie.
22 września 2007 at 18:37pisze co uwazam za sluszne , niestety ale tabletki za was cudow nie zrobia , a jak zrobia to tylko krotkotrwale i zdrowie na tym najbardziej ucierpii!!
zreszta idziesz na latwizne a to nigdy nie poplaca!!!
gdyby tak tabletki byly cudem to kazdy by chodzil szczuply i piekny!! nie ma cudow , troche wysilku i drowej diety a nie takie glupoty , tabletki sa dla leniwych!16 czerwca 2008 at 14:17Witam!
Prosze mi powiedziec w jakiej miejscowosci moge kupic Meride za mniej niz 100zl.Z gory dziekuje i pozdrawiam. 🙂17 czerwca 2008 at 19:56[usunięto_link] wrote:
Witam!
Prosze mi powiedziec w jakiej miejscowosci moge kupic Meride za mniej niz 100zl.Z gory dziekuje i pozdrawiam. 🙂Przeciez to jest lek na recepte, wiec ma stala cene. Tak mi sie przynajmniej zdaje. 🙂
- AutorOdp.