- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2013 at 09:54
Ja sie przejechalam na wiekszosci bielizny z sieciówek, szybko się defasonuje i niszczy.
Niedawno kupiłam trochę majtek z Triumpha ale to dlatego że byłam na ich wyprzedaży magazynowej i kosztowały chyba 8 zł za sztukę 😉Dlatego teraz wolę kupować bieliznę dobrych polskich firm, które specjalizują się w szyciu bielizny. Jednak jest różnica między dobrze skrojonym biustonoszem firmy Ava, a czymż kupionym tanio w centrum handlowym. Ja najbardziej jestem zadowolona z bielizny firm Ava i Gaia. Cięzko je kupić w centrum handlowym, dlatego ja zwykle kupuję je w internecie, np. w sklepie Kontri.pl gdzie często są duże wyprzedaże własnie takiej dobrej polskiej bielizny.
12 maja 2013 at 01:42[usunięto_link] wrote:
Ja sie przejechalam na wiekszosci bielizny z sieciówek, szybko się defasonuje i niszczy.
Niedawno kupiłam trochę majtek z Triumpha ale to dlatego że byłam na ich wyprzedaży magazynowej i kosztowały chyba 8 zł za sztukę 😉mam nadzieję, że także sexy 😉
[usunięto_link] wrote:
Dlatego teraz wolę kupować bieliznę dobrych polskich firm, które specjalizują się w szyciu bielizny. Jednak jest różnica między dobrze skrojonym biustonoszem firmy Ava, a czymż kupionym tanio w centrum handlowym. Ja najbardziej jestem zadowolona z bielizny firm Ava i Gaia. Cięzko je kupić w centrum handlowym, dlatego ja zwykle kupuję je w internecie, np. w sklepie Kontri.pl gdzie często są duże wyprzedaże własnie takiej dobrej polskiej bielizny.
co ja Cię tutaj będę męczył, Skarbie. Przeczytałem dokładnie i dyskretnie Cię podsunę Mojej :-
27 maja 2013 at 12:07Ja kupuje tylko bieliznę w sklepie [usunięto_link]. Najczężciej firmy Samanta, Dalia lub Freya. Mojej mamie zaż tylko bieliznę firmy Anita.
Zawsze spotykam się tam z fachową pomocą i poradą. Polecam warto inwestować w siebie 🙂4 czerwca 2013 at 11:38Czeżć. Przeczytałem wątek od początku i zgadzam się z kilkoma stwierdzeniami tutaj – warto wydać kilka złotych więcej i kupić coż jakożciowo dobrego. Sieciówki rządzą się swoimi prawami, a marketowe zakupy często kończą się fatalnym wyborem. Nie wiem, czy to tylko moja obserwacja, czy ktoż z Was też tak zauważył – ale nawet ta sama marka potrafi w market wepchnąć gorszy jakożciowo towar niż sprzedaje w sklepach. I tyczy się to w zasadzie każdego rodzaju ubrań – w tym bielizny.
Mam swoje ulubione marki, wiem gdzie kupić sobie „pewny towar”. Warto poszukać polskich producentów którzy szyją z dobrych i często ciekawych materiałów.Jakiż czas temu zacząłem tworzyć serwis na temat męskiej bielizny, ale… brakło trochę zapału. Jeżli macie ochotę zajrzeć to zapraszam 🙂 [usunięto_link]
22 września 2013 at 09:28Ja kupowałam bieliznę w sklepie [usunięto_link] Można czasami coż w promocji u nich kupić. W sumie jestem zadowolona. Z przesyłką też nie było problemów.
25 września 2013 at 11:33moja ulubiona bielizna to firma esotiq ! Mam parę kompletów i naprawdę jestem zadowolona
3 października 2013 at 10:26kolor biały i czarny z Alles 🙂
3 października 2013 at 19:54Ja kiedyż byłam fanką La senzy, ale tej brytyjskiej – piękne komplety w stosunkowo przystępnych cenach i dobra rozmiaówka.
20 października 2013 at 01:25[usunięto_link] wrote:
Ja kiedyż byłam fanką La senzy, ale tej brytyjskiej – piękne komplety w stosunkowo przystępnych cenach i dobra rozmiaówka.
Też lubiłam, miałam całkiem sporą kolekcję staników od nich. Ale to już było i nie wróci więcej (przynajmniej się na to nie zanosi) 🙁 Tamta Lasenza ogłosiła upadłożć, została p****ęta przez LaSenzę kanadyjską i wszystko zaprzepażcili 🙁
15 listopada 2013 at 19:08Nie wiedziałam nawet.
14 stycznia 2014 at 08:05ooooo 🙂 bardzo fajnie że tu trafilam … bo włażnie miałam problem z bielizną z sieciówek, ze szybko się defasonowała 🙁 a tu trochę inspiracji i nazwy polskich firm 🙂
18 stycznia 2014 at 05:10@littleangie wrote:
Co ciekawe kilka polskich firm produkujących bieliznę coraz lepiej radzi sobie także za granicą, i to nie na rynkach wschodnich tylko wymagających rynkach zachodnich. Sporo firm obecnie stosuje nowatorskie rozwiązania w produkcji bielizny, m.in. z pogranicza nanotechnologii – do tworzenia bielizny wykorzystywane są jony srebra o włażciwożciach antybakteryjnych, które również pochłaniają zapachy. Kiedyż pracowałam przez chwilę w jednej z białostockich firm produkujących bieliznę, większą czężć asortymentu wysyłali na Zachód ale czężć polskich sklepów też pewnie ma trochę tego w swoich ofertach. Z tego co pamiętam to do najbardziej cenionych polskich marek należy Kinga, Venus, Gaia, Ava, Axami, Etna, Obsessive, a to tylko mała czężć polskich firm z branży bieliźniarskiej. Nie wszystkie produkty są przeznaczone dla wszystkich, czężć firm koncentruje się na konkretnych grupach klientów.
Do najbardziej cenionych polskich marek należą Ewa Michalak (wystarczy przejrzeć blogi angielskojęzyczne, np. Curvywordy, Obsessedwithbreasts, stronę Bratabase…), Kris Line (od dawna z dużym powodzeniem sprzedawany w brytyjskim sklepie online Brastop, niedawno dołączyły do niego Nessa i Ava, zobaczymy jak im pójdzie) i Comexim (od kilkunastu tygodni podbijający USA wraz ze sklepem Wellfitting). Te, które Ty wymieniłaż (poza włażnie Avą może) na rynku międznarodowym nie są praktycznie w ogóle znane, a i w Polsce najlepszą opinią się nie cieszą.
14 lutego 2014 at 12:14ja wam polecam dziewczyny portale wyprzedażowe, ja tam kupuję bieliznę z Triumpha, np fashion days, ceny są super !
30 kwietnia 2014 at 23:50muszę koniecznie powiedzieć, że ja uwielbiam fajną bieliznę na czułych ciałach kobiecych 😉
9 czerwca 2014 at 16:33Ja wolę dołożyć a kupic bieliznę naprawdę dobrej jakożci,kiedy wiem że będzie wygodna,ładna i że wytrzyma przez długi czas. Unikam tych najtańszych z bazaru.
- AutorOdp.