- AutorOdp.
- 30 maja 2007 at 07:17
ja w zyciu dostalam prezenty za udzial w czyms. raz za jakies znaczki z fajek – dostalam koszulke. raz zadzwonilam do radia – 3 plyty mi przyslali. a no nie wiem czy to tez sie liczy, za kapsle z coca coli mam pelno szklanek
30 maja 2007 at 07:25Zawsze coż. Ja też mam jakież nagrody za zbieranie punktów i innych takich.
30 maja 2007 at 10:40No cos w tym jest:)
20 września 2007 at 19:48Temat umarł, tak więc trochę go podciągnę 😉
Bardzo podoba mi się reklama Saab „Moc wyzwolona”. Ostatnio też spodobał mi się jeden z odcinków reklamowych (konkretnie drugi odcinek) Face Okey (tabletki na pryszcze). Niestety, reklama nie leci w telewizji – można ją tylko obejrzeć w necie.27 września 2007 at 20:01a ja mam pytanie, może nieco dziwne, ale też dotyczy Saab’a (no pożrednio Saab’a) a raczej reklamy która obecnie jest puszczana w TV 😀 Taka reklama jakby mebli ale jednak Saaba… no i włażnie chodzi mi o jeden mebel, a dokładniej mówiąc o FOTEL takie JAJKO, w którym ktoż siedzi (oczywiżcie w reklamie) i łowi ryby na pomożcie. Może ktoż kojarzy? bardzo bym chciała taki fotel (żeby się w nim czasem schować) ale nie mogę go nigdzie znaleźć, w żadnej firmie meblowej.. byłabym baaaardzo wdzięczna za pomoc ❗ 🙂 [/b]
29 września 2007 at 16:19prożba już nie aktualna 😉 fotel odnaleziony, kosztuje … bagatela… 299 funtów +215 za dostawę 😀 🙁 to najtańsza wersja, najdroższa to 23.000 zł 🙁 [usunięto_link]
pozdrawiam9 października 2007 at 11:28ja też mam ulubioną reklamę 🙂 Włażciwie bloga-serial [usunięto_link]
18 października 2007 at 10:30ogólnie to reklamy mnie wkurzają zwłaszcza jak są puszczane w trakcie czegoż.
ale fajne są np. reklamy plusa.19 października 2007 at 09:01Ja tez lubie reklamy plusa w wykonaniu kabaretu Munio. I jeszcze lubie reklamę Żubra.
A pamiątam jeszcze jak kiedyż były takie fajne relkamy piwa chyba Królewskiego. Ale nie jestem pewna bo to już ładnych perę lat temu było23 października 2007 at 21:50Najulubieńsze moje reklamy to reklama coli (oprócz tej z ufo).
Również ta mi się podoba: [usunięto_link];A mumio już straciło żwieżożć.
25 października 2007 at 22:28Dlaczego UFO Ci się nie podoba?! Nie lubisz obcych? 😉
Face Okay ma fajną kampanię, ale Żubra nikt nie pobije… :)) Dwa i spokój!
23 listopada 2007 at 15:55Ufo jest po prostu beznadziejnie zrobione. Bez sensu. Po prostu bez sensu.
30 listopada 2007 at 14:46Ostatnio spodobala mi sie reklama jednego z bankow oparta na skojarzeniach korupcyjnych w stylu „wszyscy biora (kredyt)”. Niestety nie jestem tego w stanie znalezc w internecie.
24 grudnia 2007 at 14:45Osławione ”kopytko” i obecne reklamy z Plusa z takimi reniferkami:)
6 stycznia 2008 at 23:09reklamy Żubra sa swietne – dobrze przemyslane mowiac krotko 🙂
Do tego lubie reklame banku z udzialem Marka Konrada 🙂 Sczegolnie najnowsza, ktorej mottem jest ” Bank jest jak mezcyzna, musi zarabiac” 😀 - AutorOdp.