- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2008 at 08:22
Nowa reklama Rexony jest fajna, zobaczcie: [usunięto_link]
Jest już w polskiej telewizji 🙂17 kwietnia 2008 at 21:05Reklama AXE jest żwietna
„Ty nie dobry Ty!”18 kwietnia 2008 at 18:56a ja lubie reklame dove [usunięto_link] jest faktycznie swietna, jak zreszta cala ich seria dotyczaca prawdziwego piekna kobiet:) z reklam ktore uwielbiam ogladac jest rowniez sony bravia z pileczkami:)
21 kwietnia 2008 at 11:09no reklama Rexony jest kapitalna, maja tez fajnego bloga na którym można sobie zrobić test skóry pod pachami. Bardzo fajnie że jest coraz więcej takcih rzeczy własnie dla kobiet :))) 😀
21 kwietnia 2008 at 11:45Nienawidze reklam 😕
12 czerwca 2008 at 12:37a widziałyżcie nową reklamę Mazdy? [usunięto_link]
to hasło „zoom -zoom” fajne sobie wymyżlili. do mnie przemawia 😀14 czerwca 2008 at 08:26Nienawidzę, kiedy reklamy przerywają dobry film-no, żmieszne reklamy jeszcze jakoż zniosę, ale to wyjątki. :/
7 lipca 2008 at 21:30[usunięto_link] wrote:
a widziałyżcie nową reklamę Mazdy? [usunięto_link]
to hasło „zoom -zoom” fajne sobie wymyżlili. do mnie przemawia 😀ta reklama mazdy jest ok, ale teraz w tv puszczają inną taką z rybami. jak znajdę link to wkleję , muzyka w niej jest super
14 lipca 2008 at 11:28Zgodzę się, że reklamy Żubra są żwietne.
Ostatnio dobrą reklamę miał WBK, tą z Johnem Cleese 🙂
26 listopada 2008 at 20:14a mi się podoba 'ciastko – karmel – czekooooolada’ ! 🙂
i reklama N, w której postacie filmowe ćwiczą zatrzymywanie 'a może widz włażnie rozmawia przez telefon’. fajne są bo nie na jedno kopyto.27 listopada 2008 at 13:10Nie no reklama simplusa ta ze scenami z angielskiego horroru. Moim zdaniem powinna wygrać plebiscyt na reklamę roku albo i dziesięciolecia. Takie moje zdanie 😆
5 marca 2009 at 22:49Ja uwielbiam reklamę promującą jedzenie ryb:) Ilekroć widzę faceta w kostiumie wielkiej niebieskiej ryby i słyszę piosenkę „Give me some fish”, nie mogę powstrzymać się od żmiechu! Jest tak pozytywnie naładowana, że nastrajają przyjaźnie do wszystkiego:) Przynajmniej na mnie tak działa.
6 marca 2009 at 23:04[usunięto_link] wrote:
Ja uwielbiam reklamę promującą jedzenie ryb:) Ilekroć widzę faceta w kostiumie wielkiej niebieskiej ryby i słyszę piosenkę „Give me some fish”, nie mogę powstrzymać się od żmiechu! Jest tak pozytywnie naładowana, że nastrajają przyjaźnie do wszystkiego:) Przynajmniej na mnie tak działa.
O tak! Mam to samo…
Ale też bardzo lubie reklame: Ciastko, karmel czekoladaaaa… 😆 po prostu git!7 marca 2009 at 09:41ja lubię reklamy PLUSA ;P
21 marca 2009 at 17:09mi sie podobaja M&Ms’y.. „czy chciałabyż się spocic w występie reklamowym?”
- AutorOdp.