• Autor
    Odp.
  • SylwiaSylwia86
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

a ja strasznie lubię cienie Inglota :))

mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Inglota są fajne te w podłużnym opakowaniu – nie wiem jak się nazywa seria, ale mają bardzo ładne kolory i są trwałe. A teraz dostałam od koleżanki cień rimela i eyeliner do niego w kolorze żliwki, też super wygląda – a ja w ogóle lubię fiolety.

Sylvia28
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

ja używam i mogę polecić cienie firm Manhattan, Maybelline, Lancome; trzymają sie dożć długo i jestem z nich zadowolona 🙂

olenka26
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Moje ulubione – takie 4-ki z Revlonu!:))) Troszkę drogie (ok 40zł), ale są naprawdę super. I bardzo długo starczają – ja mam swoje chyba 3 lata:)

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Hermenegilda bardzo ciekawa informacja… a Douglas straszna głupotę robi, ale nic to…
    spróbujcie Nouby 😉 żliczne kolorki i fajna trwałożć, a też nowożć na rynku 😀

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ostatnio przyznam się grzebałam w tej Noubie 🙂 faktycznie fajne kolorki 🙂 szkoda że cena taka trochę… ale pani w douglasie powiedziała, że są super wydajne i trwałe i że się opłaca 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

mhm, dokładnie tak 😀 ja jak się raz pomalowałam nimi to kolor był mega wyraźny nawet po upływie kilku godzin i w ani jednym miejscu mi się nic nie starło… muszę zainwestować troszkę 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no ja w sumie też nie codziennie ale dożć często… a takie cienie na długo wystarczają… i widzę że podobna gama kolorystyczna 😀 choć ja się w fioletach kocham jeszcze 😀

ame_lia
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

inglot. Zdecydowanie ;]

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

no, inglot zdecydowanie jest wżród nas chyba faworytem 🙂

Darn
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Cienie JOKO są rewelacyjne.

lola13
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

😀 🙂 😮

lola13
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

😉 😛 może poprostu kupiłaż dobre dla siebie

kotka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja bardzo sobie chwalę Inglot, zwłaszcza takie sypkie w małym „słoiczku”. I mają żliczne kolory 🙂

mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Ogólnie sypkie cienie mają ładne kolory, są takie wyraziste, ale trzeba umieć je jeszcze dobrze nałożyć 😛 Ja mam zawsze połowę cieni pod okiem 😳

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ulubione i sprawdzone cienie do powiek"

Przewiń na górę