- AutorOdp.
- 2 maja 2012 at 09:10
na taką pogodę jak dzisiaj najlepsze są desery z galaretek i serniki na zimno z owocami i galaretką 😀
ja dziż robię sernik na zimno kupiłam ten od dr. oetkera, do tego brzoskwinie z puszki i galaretkę pomarańczową 🙂
uwielbiam taki sernik 😀3 maja 2012 at 18:44Pleżniak 🙂 dzieciaki uwielbiają, choć mój typ to wszelkie desery kawowe 🙂
7 maja 2012 at 11:15Często nie mogę się oprzeć WZ-tce albo rurce z bitą żmietaną 🙂
9 maja 2012 at 01:13[usunięto_link] wrote:
Często nie mogę się oprzeć WZ-tce albo rurce z bitą żmietaną 🙂
zazwyczaj stronię od słodkożci, ale z Tobą też bym zgrzeszył, Karolka 😉
upiłbym Cie ponadto bardzo dobrym winkiem 🙄
10 maja 2012 at 09:37Mój ulubiony to tiramisu 🙂
ale w domu nie robię, wolę nie psuć tego profesjonalnego smaku 😉Teraz zaczeły sie truskawki, wiec koktajle, żmietana bita i nie, sernik na zimno z truskawkami musze zrobić jak najszybciej!!
17 maja 2012 at 08:56@Sweet Coffee wrote:
Mój ulubiony to tiramisu 🙂
ale w domu nie robię, wolę nie psuć tego profesjonalnego smaku 😉mnie się udało po raz pierwszy zrobić samodzielnie pyszne tiramisu dzięki dobremu przepisowi z filmikiem który znalazłam na blogu
[usunięto_link]
spróbuj bo warto 🙂 tiramisu wyszło pyszne choć nie takie równiutkie jak tej pani ale następnym razem będzie ładniejsze 🙂28 czerwca 2012 at 13:04A mój ulubiony deser to racuchy z jabłkami, oczywiżcie dużo cukru pudru, pycha 😈 .
13 sierpnia 2012 at 08:51Mój ulubiony deser to mus z białej czekolady i do tego truskawki mmmmmm 🙂 🙂 🙂
pychotka polecam:) 🙂3 września 2012 at 16:45Białą czekoladę z czym łączysz?
23 listopada 2012 at 10:53Gorąca szarlotka z zimnymi lodami. Palce lizac ❗
27 listopada 2012 at 09:57U nas zawsze furorę w domu robią banany zawinięte w miękką tortillę na ciepło z dodatkami – lody, cynamon, czekolada, do wyboru do koloru 🙂
4 lutego 2013 at 21:20Pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, że mama często robiła nam wafle przekładane masą, waniliową albo kakaową. Ja zamiast masła używam najczężciej kremu orzechowego rozrobionego z syropem malinowym albo malinowym z cytryną Paola i żcieram skórkę cytrynową. Do tego żwieże maliny albo orzechy włoskie. Pycha.
5 lutego 2013 at 13:04Uwielbiam tiramisu i pianki owocowe!
6 lutego 2013 at 09:24Wafle racja, żwietna sprawa, a kiedyż można było w sklepach ze słodyczami dostać tzw odpady, to były włażnie wafle przekładane masą kakaową za jakież żmieszne pieniądze 🙂 uwielbiałam je 😀
10 lutego 2013 at 18:27Wafle można nadal kupić w wielu sklepach, ale już tak mało nie kosztują, czasami opłaca się coż zrobić samemu. Ja robię wafle z lodami owocowymi własnej roboty 🙂
- AutorOdp.