- AutorOdp.
- 12 lutego 2013 at 08:18
A no robione samemu to inna bajka 馃檪 ja uwielbiam te z kremem orzechowym 馃榾
12 lutego 2013 at 19:44a pami臋tacie lody Zapp? T臋sknie za nimi.
15 lutego 2013 at 08:22O to ja si臋 pod艂膮czam, ciasto francuskie lubi臋 za to, 偶e ejst takie proste i uniwersalne, mo偶na przygotowa膰 ca艂膮 mas臋 deser贸w i da艅 r贸znych z ciastem francuskim i dodatkami.
18 lutego 2013 at 08:29ale mam teraz smaka na lody ZAPP, po co ja tu z rana wchodz臋 馃槅
i chyba faktycznie ich ju偶 nie robi膮, bo dawno w sklepach nie widzia艂am, jad艂am je kilka lat temu, ale smak pami臋tam do dzi偶 馃檪18 lutego 2013 at 08:56Z dzieci艅stwa jest sporo takich smak贸w, kt贸re si臋 pami臋ta :)) fajna sprawa, dzisiaj to wszystkie smakuje tak … inaczej 馃檪
19 lutego 2013 at 09:40Ja Zapp贸w nie widzia艂am od d艂u偶szego czasu w sklepach. A chcia艂abym.
21 lutego 2013 at 07:35Chyba ich ju偶 od do偶膰 dawna nie ma, nie wiem czy firmy nie ma czy zmienili nazw臋 ale tez nie widzia艂am od hoho 馃檪
21 lutego 2013 at 12:12raczej nie zmieni艂y nazwy, pami臋tam jak mia艂am na nie ochot臋 w ci膮偶y, szuka艂am czego偶 podobnego, ale ten smak by艂 nie do podrobienia
22 lutego 2013 at 23:23[usuni臋to_link] wrote:
raczej nie zmieni艂y nazwy, pami臋tam jak mia艂am na nie ochot臋 w ci膮偶y, szuka艂am czego偶 podobnego, ale ten smak by艂 nie do podrobienia
Dorotka, na te lody? Ja co偶 ostatnio te偶 :haha:
z tym 偶e do lod贸w musi by膰 dla mnie ogrom czekolady i kwaskowate owocyki 馃槈
24 lutego 2013 at 23:09raczej nie zmieni艂y nazwy, pami臋tam jak mia艂am na nie ochot臋 w ci膮偶y, szuka艂am czego偶 podobnego, ale ten smak by艂 nie do podrobienia
Zappy produkowa艂a bodaj Algida.
25 lutego 2013 at 11:26My偶le, 偶e z tymi lodami by艂oby dok艂adnie tak samo jak z Frugo. Bohater m艂odo偶ci, kt贸ry ostatnio pojawi艂 si臋 na nowo na rynku nie jest ju偶 taki niesamowity jak kiedy偶. Legenda powinna pozosta膰 legend膮:D
27 lutego 2013 at 06:43Z deser贸w lodowych to ja te偶 preferuj臋 wszelkie czekoladowo owocowe ale owoce kwa偶ne, cytrusy r贸偶ne 馃檪 no i kawowe, uwielbiam, a kiedy偶 by艂y smerfowe, daaawno nie widzia艂am 馃檪
28 lutego 2013 at 18:06Z maszynki te偶 s膮 dobre. Smerfowe kiedy偶 jad艂am, ale poza kolorem, to nie zachwyca艂y, a przynajmniej mi nie smakowa艂y. Najlepiej samemu sobie zrobi膰 dodatki do lod贸w, wedle gustu.
4 marca 2013 at 18:16Moje dzieci uwielbiaj膮 budy艅 z sokiem malinowym , malinki mam swoje ale nie za du偶o, wi臋c soku wychodzi mi par臋 butelek, ale mam sprawdzony sklepowy bez konserwant贸w. Na deser moje ulubione ciasto bounty 馃檪
5 marca 2013 at 09:46Najlepszy deser to lody. Je偶li kto偶 by艂 kiedy偶 w Toruniu i skusi艂 si臋 na lody Lenkiewicza wiem, o czym pisz臋. Super tradycyjne lody. Na 偶mietanie, kremowe. A ga艂ki ogromne.
- AutorOdp.