• Autor
    Odp.
  • 1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Jeżli można to nazwać sportami ekstremalnymi to próbowałam paintballa i ASG, a teraz mam chęć na ten latający fitnes jukari 🙂

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Jeżli można to nazwać sportami ekstremalnymi to próbowałam paintballa i ASG, a teraz mam chęć na ten latający fitnes jukari 🙂

„mam tak samo jak ty” ;D popieram;D

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

jukari to to na hużtawkach? 😛

katarinaa87
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Ja się ostatnio nakręciłam na skoki ze spadochronem. Voucher na taką przyjemnożć można wygrać w konkursie na [usunięto_link]. Można go zrealizować w Ostrowiu Wielkopolskim, ostatnio nawet w TV o tym miejscy mówili, włażnie ze względu na skoki.

1kropelka
    Participant
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

jukari to to na hużtawkach? 😛

hehe te hużtawki nazywają się FlySet – urządzenie składające się z lin i drążka FlyBar, tak wygląda

[usunięto_link]

a tu jest pełno filmów o tym [usunięto_link]

już się nie mogę doczekać kiedy zajęcia Jukari będą gdzież w pobliżu mnie 8)

Orinutka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Codzienne chodzenie do pracy na etacie 😆 To dla mnie zaczyna być „sport extremalny” na codzień.
    A na poważnie 8) Jeżdżę na rowerze po górach,w Polsce i nie tylko.Dla moich koleżanek to jest sport nienormalny 😯 i zarezerwowany tylko dla młodych facetów,więc wydaje mi się ,że robię coż „innego” niż przeciętna Polka.

1kropelka
    Participant
    • Zapaleniec

Wybieram się z siostrą na Jukari – jest już w Warszawie w Pure (Złote Trasy) huuura! Ona już była i podobno jest super. Ale się cieszę jak głupia:)))

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

koniecznie napisz jak bylo;P

Ostatnio slyszalam ze gdzies w wawie jest „laserowy paintball”;p wie ktos gdzie to dokladnie jest?:)

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Ja ćwicze tajski box 🙂

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

nie uprawiam żadnego sporu ekstremalnego.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " uprawiacie jakież sporty extremalne??"

Przewiń na górę