- AutorOdp.
- 14 listopada 2017 at 12:58
Ja używam od jakiegoś czasu kolagenu do twarzy ze strony zdrowiej.net.pl i muszę przyznać, że naprawdę działa cuda bo moja skóra jest w świetnej kondycji 🙂
24 listopada 2017 at 20:50Faktycznie takie kosmetyki mogę być dobre, nie zwróciłam na nie uwagi. Za to bardzo lubię Bielendę, większość z ich kosmetyków mi odpowiada, ostatnio testowałam maski metaliczne, blue detox jest dla mnie hitem
6 stycznia 2018 at 10:36Polecam jeszcze cienie do powiek Morocco z Bikora 🙂 Są super trwałe. Moje ulubione kolory to Bed&Breakfast.
23 kwietnia 2018 at 12:55Ja polubiłam kosmetyki z Avril. Mają kolorówkę z naturalnym składem.
8 czerwca 2018 at 09:06Ja na pewno mogę polecić każdej skórze – atopowej, trądzikowej, suchej, krem cetaphil da ultra. Działa on cuda, naprawdę, zwłaszcza jak nasza skóra wymaga odpowiedniej pielęgnacji. Ja go używam cały rok i naprawdę efekty są super 🙂
15 lipca 2018 at 20:26Rękawiczki złuszczające epiltouch byolie. Zdecydowanie nr 1 dla popękanych, suchych czy też ogólnie zniszczonych dłoni. Tym bardziej efekt jest natychmiastowy. No i oczywiście czasem uda mi się męża namówić na taki zabieg, jak już ma bardzo zniszczone dłonie.
16 lipca 2018 at 08:16Zgadzam si z tym, że epiltouch byolie. najlepsze rękawiczki złuszczające 🙂 Stosuje od dawna, dłonie są piękne. Dla mnie plusem jest tez to , że lakier hybrydowy jest nieruszony przez tę rękawiczki. A uwierzcie, że z innymi produktami bywało różnie
19 lipca 2018 at 02:22reddragon na uszkodzony naskórek nie kładź lepiej, bo podrażnisz. Z popękaną skórą trzeba ostrożnie.
23 lipca 2018 at 23:38Ishtar zależy jak mocno popękany 🙂 Ale ogólnie to jak są rany to staram się ich wtedy nie używać 😉
13 września 2018 at 14:28Ja odkryłam niedawno markę Botame, kosmetyki dostępne w aptekach doz. Rewelacja, znacie? Mają genialne kremy, masła do ciała, peelingi, świece do masażu i inne produkty.
30 listopada 2018 at 03:48Wobec tego ja polecam mój ulubiony Oz, balsam do ciała z Ozcosmetics. W składzie ma naturalne olejki i olej CBD, a zaraziła mnie nim moja siostra, używa do do łagodzenia bólów placów i brzucha przy PMS. Po prostu go kocham 😀
1 października 2019 at 13:46Ja uwielbiam kosmetyki różnych marek, ale za to perfumy mam jedne ulubione i są to Escady.
28 listopada 2019 at 09:19Nie znam tej firmy [usunięto_link].. To polska firma?
21 lutego 2020 at 10:24Oleje z Renovality. Można uzywać na ciało, na twarz i na włosy. Są naturalne co dla mnie jest bardzo wazne. Gorąco polecam
9 lipca 2020 at 20:13Ja szczerze polecam pianki do mycia twarzy od BIOLOVE – są rewalacyjne
- AutorOdp.