- AutorOdp.
- 16 czerwca 2009 at 22:53
@ananeczka wrote:
seksuolog leczy zaburzenia z erekcją ale ja czytałam, że najpierw warto udać się do lekarza rodzinnego, potem np. do urologa i jak problem jest poważniejszy to do seksuologa.
na [usunięto_link] jest zakładka gdzie do specjalisty, dla zainteresowanych.Ananeczko, czemu wciąż siermiężnie trzymasz się tak medyków – a nie przyszło Ci dotąd do głowy podać jakąż naturalną metodę 😉 Myżlisz, że wszystko da się załatwić przez steroidy i owszem hormonoidy? Ja jestem bardzo sceptyczny do tego! Spróbuj naturalnożci, a nie tylko szczężcia w tabletkach 🙄
17 czerwca 2009 at 11:29Czytałem ostatnio ciekawy wywiad z seksuologiem, który na pytanie, czy są jakież domowe sposoby walki z tym schorzeniem, odpowiedział:
„Nie ma żadnych domowych sposobów leczenia”. Czy nam się to podoba, czy nie konieczna jest wizyta u lekarza.
Polecam ten wywiad, to jest rozmowa z seksuologiem, dr Andrzejem Depko
[usunięto_link]21 czerwca 2009 at 16:09Myżlę, że warto się „pożwięcić” i iżć do lekarza, bo maxigra jest dobrym i sprawdzonym lekiem. Przy okazji wizyty skontrolujmy też swoje zdrowie. Same plusy 😀
24 czerwca 2009 at 11:27Słusznie pisze autor w tym artykule – leki kupowane z niewiadomego źródła są potencjalnie niebezpieczne dla zdrowia i życia. Nie wiem, dlaczego ludzie to robią, skoro wystarczy kupić na receptę tańszy i bezpieczny lek.
26 czerwca 2009 at 14:52Ostatnio mój „kolega” chwalił się, że jego wytrysk następuje aż po 7 minutach od rozpoczęcia stosunku 😆 😆 😆
Dodam więcej, ma 26 lat :]
30 czerwca 2009 at 15:26Nie mam pewnożci, czy powinien tym się szczycić. Osobiżcie radziłbym mu wizytę u seksuologa, bo wygląda to na przedwczesny wytrysk.
30 czerwca 2009 at 17:57Ja mu poradziłam jedynie nie „chwalić” się tym więcej…
1 lipca 2009 at 08:37A ile ma w ogóle lat? Może jak się Ciebie słucha, to wyżlij go do seksuologa, bo zwyczajnie szkoda chłopaka, bo raczej nie ma za dużo radożci z seksu 😕
1 lipca 2009 at 08:44Już napisałam, 26. Ale on myżli, że jest FAJNY 🙂 Jak sie dowiedział, że ja z moim moge i godzine czasem w łożku spędzić to aż mu oczy z orbit wypadły 😯 hehe
1 lipca 2009 at 09:10nie ma to jak prostaki chwalace sie w towarzystwie, ile kto moze 😆
1 lipca 2009 at 09:11Żeby chociaż było CZYM się chwalić. Koleż nie czai, że nie ma czym :]
A co do mnie, musiałam chyba dać mu jakież porównanie, skoro ZAPYTAŁ az mnie jak to jest ze mna i moim A. To nie kwestia chwalenia, ale odpowiedzenia na pytanie. Ty na tym forum tez nie raz odpowiadalas (oczywiżcie poza offtopami ;d)1 lipca 2009 at 09:45[usunięto_link] wrote:
Żeby chociaż było CZYM się chwalić. Koleż nie czai, że nie ma czym :]
A co do mnie, musiałam chyba dać mu jakież porównanie, skoro ZAPYTAŁ az mnie jak to jest ze mna i moim A. To nie kwestia chwalenia, ale odpowiedzenia na pytanie. Ty na tym forum tez nie raz odpowiadalas (oczywiżcie poza offtopami ;d)😆 😆
jak zwykle popis glupoty.
chwalic trzeba sie miec czym. szklany f***, godzina w lozku…to nie sa powody do chwalenia sie. ba…kulturalni ludzie nawet nie wpadli by na to, by rozglaszac takie fakty reszcie swiata.
1 lipca 2009 at 09:49sądzisz, że jesteż całą „resztą żwiata”? wiesz parvati, o ile pamietam wlasnie ty chwalilas sie wszytskim, ze masz zawsze orgazm, jestes piekna i faceci w sklepie sie zderzaja jak widza ciebie w krótkich spodenkach. wiec z łaski swojej po prostu zamknij sie i skoncz juz szukac glupiej zaczepki…
1 lipca 2009 at 10:09[usunięto_link] wrote:
sądzisz, że jesteż całą „resztą żwiata”? wiesz parvati, o ile pamietam wlasnie ty chwalilas sie wszytskim, ze masz zawsze orgazm, jestes piekna i faceci w sklepie sie zderzaja jak widza ciebie w krótkich spodenkach. wiec z łaski swojej po prostu zamknij sie i skoncz juz szukac glupiej zaczepki…
nie w krotkich spodenkach.
bez stanika 😆ale to dla mnie norma, nie powod do chwalenia sie.
i…jakos chyba nie dotyczy to bezposrednio tego, co robie z facetem w lozku?
1 lipca 2009 at 16:17Ludzie chwalą się swoimi osiągnięciami.
Jeden opowiada o egzotycznych podróżach, książkach, sztuce..,
drugi o swoim fiucie… Widocznie Twój kolega nie ma innych „osiągnięć” - AutorOdp.