• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@ananeczka wrote:

seksuolog leczy zaburzenia z erekcją ale ja czytałam, że najpierw warto udać się do lekarza rodzinnego, potem np. do urologa i jak problem jest poważniejszy to do seksuologa.
    na [usunięto_link] jest zakładka gdzie do specjalisty, dla zainteresowanych.

Ananeczko, czemu wciąż siermiężnie trzymasz się tak medyków – a nie przyszło Ci dotąd do głowy podać jakąż naturalną metodę 😉 Myżlisz, że wszystko da się załatwić przez steroidy i owszem hormonoidy? Ja jestem bardzo sceptyczny do tego! Spróbuj naturalnożci, a nie tylko szczężcia w tabletkach 🙄

algerr
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Czytałem ostatnio ciekawy wywiad z seksuologiem, który na pytanie, czy są jakież domowe sposoby walki z tym schorzeniem, odpowiedział:
    „Nie ma żadnych domowych sposobów leczenia”. Czy nam się to podoba, czy nie konieczna jest wizyta u lekarza.
    Polecam ten wywiad, to jest rozmowa z seksuologiem, dr Andrzejem Depko
    [usunięto_link]

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Myżlę, że warto się „pożwięcić” i iżć do lekarza, bo maxigra jest dobrym i sprawdzonym lekiem. Przy okazji wizyty skontrolujmy też swoje zdrowie. Same plusy 😀

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Słusznie pisze autor w tym artykule – leki kupowane z niewiadomego źródła są potencjalnie niebezpieczne dla zdrowia i życia. Nie wiem, dlaczego ludzie to robią, skoro wystarczy kupić na receptę tańszy i bezpieczny lek.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ostatnio mój „kolega” chwalił się, że jego wytrysk następuje aż po 7 minutach od rozpoczęcia stosunku 😆 😆 😆

Dodam więcej, ma 26 lat :]

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Nie mam pewnożci, czy powinien tym się szczycić. Osobiżcie radziłbym mu wizytę u seksuologa, bo wygląda to na przedwczesny wytrysk.

Assha
    Member
    • Maniak

Ja mu poradziłam jedynie nie „chwalić” się tym więcej…

algerr
    Member
    • Zapaleniec

A ile ma w ogóle lat? Może jak się Ciebie słucha, to wyżlij go do seksuologa, bo zwyczajnie szkoda chłopaka, bo raczej nie ma za dużo radożci z seksu 😕

Assha
    Member
    • Maniak

Już napisałam, 26. Ale on myżli, że jest FAJNY 🙂 Jak sie dowiedział, że ja z moim moge i godzine czasem w łożku spędzić to aż mu oczy z orbit wypadły 😯 hehe

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie ma to jak prostaki chwalace sie w towarzystwie, ile kto moze 😆

Assha
    Member
    • Maniak

Żeby chociaż było CZYM się chwalić. Koleż nie czai, że nie ma czym :]
    A co do mnie, musiałam chyba dać mu jakież porównanie, skoro ZAPYTAŁ az mnie jak to jest ze mna i moim A. To nie kwestia chwalenia, ale odpowiedzenia na pytanie. Ty na tym forum tez nie raz odpowiadalas (oczywiżcie poza offtopami ;d)

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Żeby chociaż było CZYM się chwalić. Koleż nie czai, że nie ma czym :]
    A co do mnie, musiałam chyba dać mu jakież porównanie, skoro ZAPYTAŁ az mnie jak to jest ze mna i moim A. To nie kwestia chwalenia, ale odpowiedzenia na pytanie. Ty na tym forum tez nie raz odpowiadalas (oczywiżcie poza offtopami ;d)

😆 😆

jak zwykle popis glupoty.

chwalic trzeba sie miec czym. szklany f***, godzina w lozku…to nie sa powody do chwalenia sie. ba…kulturalni ludzie nawet nie wpadli by na to, by rozglaszac takie fakty reszcie swiata.

Assha
    Member
    • Maniak

sądzisz, że jesteż całą „resztą żwiata”? wiesz parvati, o ile pamietam wlasnie ty chwalilas sie wszytskim, ze masz zawsze orgazm, jestes piekna i faceci w sklepie sie zderzaja jak widza ciebie w krótkich spodenkach. wiec z łaski swojej po prostu zamknij sie i skoncz juz szukac glupiej zaczepki…

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

sądzisz, że jesteż całą „resztą żwiata”? wiesz parvati, o ile pamietam wlasnie ty chwalilas sie wszytskim, ze masz zawsze orgazm, jestes piekna i faceci w sklepie sie zderzaja jak widza ciebie w krótkich spodenkach. wiec z łaski swojej po prostu zamknij sie i skoncz juz szukac glupiej zaczepki…

nie w krotkich spodenkach.
    bez stanika 😆

ale to dla mnie norma, nie powod do chwalenia sie.

i…jakos chyba nie dotyczy to bezposrednio tego, co robie z facetem w lozku?

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Ludzie chwalą się swoimi osiągnięciami.
    Jeden opowiada o egzotycznych podróżach, książkach, sztuce..,
    drugi o swoim fiucie… Widocznie Twój kolega nie ma innych „osiągnięć”

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wczesny wytrysk?!"

Przewiń na górę