• Autor
    Odp.
  • asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

zgadzam się z parvati. nachodziłam się trochę po lekarzach i to jest tak, że wielu z nich – owszem ma wiedzę, jest mądra, ale często stanęli ileż tam lat temu i nie rozwijają się i swoich wiadomożci. leczą tak samo, po swojemu. a czasy się zmieniły, wiedza o florze bakteryjnej pochwy, o zdrowiu intymnym, badaniach i czynnikach sprzyjających infekcji jest o wiele większa. i irygacje już poszły do lamusa w związku z tym. a to, że lekarz je zaleca to informuje tylko o jego przestarzałym stanie wiedzy. w każdym razie ja tak uważam. no, ale lekarzem nie jestem 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

tantum rosa jest lekiem i niektorzy lekarze go zalecaja np do podmywania sie po porodzie.

ale jesli lekarz zaleca lek i to do irygacji przez telefon…to trzeba szukac innego.

Assha
    Member
    • Odp.: 1318
    • Maniak

przed moim telefonem , tydzien wczesniej bylam badana i bylo ok. irygacja pomogla i wyszlo mi NA DOBRE.

parvati
    Member
    • Guru

tak ci wyszla na dobre, ze cie piecze przy oddawaniu moczu i po seksie:)))

jesli sie z tym dobrze czujesz…to git 😆

Assha
    Member
    • Odp.: 1318
    • Maniak

piecze mnie PO sexie TYLKO I WYŁĄCZNIE i jedno z drugim nie ma NIC wspolnego.

Drukiem ci bede pisac chyba..

parvati
    Member
    • Guru

😆 😆 😆 😆 😆 😆

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

co to „shit up” ?? ;p

może g***** w górę? g***** wzwyż? gównem do góry? 😆 😆 😆 😆 😆

no nie mogę, padam ze żmiechu HAHAHA!!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wiem, że już Wam się znudził ten temat, ale pomóżcie!"

Przewiń na górę