- AutorOdp.
- 21 lutego 2012 at 17:21
Czy już zaczęłęscie?
Macie jakies nowe sposoby na ten sezon:>?21 lutego 2012 at 21:07jeden i zawsze sprawdzony! MŻ – mniej żreć!
22 lutego 2012 at 12:20To jest bardzo dobra rada. Skoro ZNÓW masz w planie sie odchodac, NOWYM sposobem to znaczy, ze caly czas popelniasz te same bledy. Wystarczy wyciagnac wnioski i zmienic te rzeczy, ktore zawodza – za duze porcje, za czesto, podjadanie miedzy posilkami… ; )
22 lutego 2012 at 13:36nowe możne nie, ale już niedługo będzie można znów wskoczyć na rower 🙂
22 lutego 2012 at 19:35Nowych sposobów nie mam , stara jak żwiat metoda, własciwie dwie : Dużo ruchu ( pod różnymi postaciami 😉 ) i mniej jeżć.
22 lutego 2012 at 20:31[usunięto_link] wrote:
To jest bardzo dobra rada. Skoro ZNÓW masz w planie sie odchodac, NOWYM sposobem to znaczy, ze caly czas popelniasz te same bledy. Wystarczy wyciagnac wnioski i zmienic te rzeczy, ktore zawodza – za duze porcje, za czesto, podjadanie miedzy posilkami… ; )
winne jest raczej odpuszczenie sobie w zimę, a sposobow szuka roznych dla urozmaicenia:P
a ty jakie masz metody?23 lutego 2012 at 09:22A tam takie bujanie się, że na wiosnę to się wezmę za siebie. Trzeba z dnia na dzień a nie z wiosną.
23 lutego 2012 at 11:22Ja od stycznia usilnie walczę z kilogramami 😆 Póki co są nawet efekty!
23 lutego 2012 at 16:53[usunięto_link] wrote:
A tam takie bujanie się, że na wiosnę to się wezmę za siebie. Trzeba z dnia na dzień a nie z wiosną.
oczywiscie, ze z dnia na dzien, wiec teraz jest dobry czas, zeby wlasnie juz na wiosne dobrze wygladac:>
czekam na jakies dobre rady 😉23 lutego 2012 at 22:46Sport, sport, sport! Polecam Ultimate Frisbee, duzo biegania. Da sie szybko zrzucic niechciane kilogramy 😉
24 lutego 2012 at 14:16[usunięto_link] wrote:
Sport, sport, sport! Polecam Ultimate Frisbee, duzo biegania. Da sie szybko zrzucic niechciane kilogramy 😉
oooooo, bede grac!
dzieki za podpowiedz!
[usunięto_link]24 lutego 2012 at 14:56[usunięto_link] wrote:
Ja od stycznia usilnie walczę z kilogramami 😆 Póki co są nawet efekty!
a ile udalo ci sie zrzucic? jakas konkretna dieta?
28 lutego 2012 at 12:38Nie ma za co 🙂 Gra jest mało znana w polsce a wystarczy kawałek trawnika, dysk, który można kupić za 5 zł a profesjonalne za 60zł i koniec wydatków. Baaaaaaardzo tani sport. 🙂
28 lutego 2012 at 13:52ja tym razem próbuję racjonalnie – owoc zamiast czekoladki, olej rzepakowy zamiast masełka do smażenia, woda zamiast coca-coli… pierwsze efekty już są!
29 lutego 2012 at 11:17I pamietaj – 5 posilkow! Niesystematyczne jedzenie jest gorsze niz jedzenie za duzo
- AutorOdp.