• Autor
    Odp.
  • ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

No to trzymamy kciuki 🙂 Ja też mam zamiar do wiosny zrzucić kilka kilo, moją zimową oponę 😉 Ćwiczę ale też myżlałam o jakiż tabletkach ale nie wiem na które się zdecydować ;(

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Ćwiczenia – regularny ruch i żadne tabletki nie będą potrzebne, nie ma po co pakować w siebie chemii i niszczyć organizm 🙂

Lucyna09
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Zgadzam się najważniejsza jest motywacja i silna wola:)

Lila03
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Jeżli nie ma się porządnej, zdrowej diety i do tego prowadzi się siedzący tryb życia, to raczej żadne tabletki nie pomogą. Ona mają tylko wspomagać utratę tkanki tłuszczowej lub pracę metabolizmu, a nie robić to za organizm.

BlankaPELC
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Ładny zestaw, ale jakbym zjadła taką ilożć na żniadanie, nawet na dwie osoby to bym tyła i tyła 😀 śniadanie jest istotne a ja rano nigdy nie lubiłam specjalnie jeżć ;/

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Ja sobie do ruchu i racjonalniejszej diety dodałam tylko jeden suplement. Vital3 na regeneracje stawów kolanowych. Niestety od pewnego czasu mnie bolą i nie jest to miłe, a tabletki przeciwbólowe nie są mile widziane przez mój żołądek.

malyszon1
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

szkoda że nikt do diety, ruchu nie dokłada oczyszczania organizmu, a to wedle wielu badań podstawa trwałej i skutecznej utraty wagi.
    pozdrawiam

mala mysza
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

ja też włażnie się za siebie zabieram bo wszędzie czytam, że wszyscy coż z tym robią i mam wrażenie, że tylko ja taki leń jestem, a tu wiosna (mam nadzieję zaraz będzie) 😀

Lila03
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

W takim razie, jak można oczyżcić organizm? Słyszałam o magicznych miksturach, ale nigdy mnie nie zachęciły, a cały dzień na cytrusach podobno więcej szkodzi niż pomaga, to prawda?

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Mój znajomy robi od czasu do czasu oczyszczanie, głownym składnikiem jest duża ilożć zielonej herbaty i wody, znacznie mniej jedzenia no i jedzenie tylko wybranych rzeczy.

samba_mamba
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Wiecie.. oczyszczanie to jedno.. ale trzeba też zadbać o uzupełnianie witamin i mikroelementów. Ja sobie łykam ……… – suplement specjalnie dla kobiet. Dzięki temu jestem spokojna o to, że jak mądrze nie zjem, to chociaż mądrze uzupełnię to, czego potrzebuje moje ciało. A co Wy robicie w tej kwestii?

Slicznotka25
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Witam! Dalej na diecie. Siedem kilogramów w dół. Kupiłam pasek bo spodnie mu z tyłka spadają. Na wadze nie ma rewelacji, ale po ciuchach widzę dużą różnicę. Co do tabletek ja nie mam Therm Line nic do zarzucenia. Regularnie robię badania i jestem zdrowa. Nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Mogę je z czystym sercem polecić.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

I ja też kupiłam Therm line tylko, że forte. Czytałam dużo pozytywnych opinii na jego temat, mam nadzieję, że i mi pomoże 😉

BlankaPELC
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wiosenne odchudzanie"

Przewiń na górę