- AutorOdp.
- 11 kwietnia 2013 at 15:17
U mnie odchudzanie trwa już od dłuższego czasu 🙂 Najbardziej popularny chyba zestaw praktykuję: zdrowe odżywianie (przede wszystkim staram się nie jeżć słodyczy) + ruch (bieżnia 2 razy w tygodniu) + wspomagacze odchudzania (testuję obecnie różne preparaty). To w zasadzie tyle.
13 kwietnia 2013 at 10:30Zdrowe odżywianie to nie tylko co nie jeżć słodyczy co jeżć odpowiednio i w odpowiednich porach.
15 kwietnia 2013 at 05:07Podziwiam wszystkich ćwiczących ja nie mam w sobie tyle zapału i chęci dlatego wyszukuję preparaty, które pomogą mi zrzucić parę kilo po zimie. Koleżanka poleciła mi minilinię jest to nowożć na rynku, preparat ziołowy ograniczający wchłanianie węglowodanów. Chudnie się z nią łatwo i przyjemnie. Po miesiącu brania schudłam 3kg. 😀
16 kwietnia 2013 at 12:39Mi poki co idzie dobrze, zero słodyczy, mniej węglowodanów dużo płynów no i silnownia i efekty już są
16 kwietnia 2013 at 18:40Ja też nie cierpię ćwiczyć, dlatego nie jem słodyczy (to najgorsza kara na żwiecie), piję bardzo dużo wody i do tego też odchudzam się tabletkami minilinia, wyczaiłam je w styczniu w aptece, poczytałam o nich i od lutego biorę, tym sposobem ponad 8 kilo schudłam. Te tabletki zawierają jakiż specjalny zestaw rożlin, które ograniczają odkładanie się tłuszczu.
Osobiżcie polecam te tabletki na odchudzanie, mnie bardzo pomagają zrzucić sadło 🙂29 kwietnia 2013 at 21:58Wybacz, ale stety/niestety jestem przeciwniczką odchudzania się tabletkami. Jak dla mnie ćwiczenia i odpowiednie jedzenie powinno sprawiać, że chudniemy. Jak dla mnie tabletki tylko rozleniwiają układ pokarmowy i są przyczyną różnych dolegliwożci.
8 marca 2014 at 00:25Witam,
Waham się czy skorzystać z oferty kriolipolizy. Znajoma poleciła mi klinikę Q-Institute, jednak nie jestem do końca przekonana.. W Internecie odnalazłam zdjęcia kobiet po takim zabiegu i efekty były bardzo widoczne. Chciałabym jednak zapytać kogoż z Was, może mieliżcie doczynienia z tą kliniką, lub kimż, kto miał podobny zabieg?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.23 lipca 2014 at 15:27Polecam najzdrowsze i najbardziej skuteczne rozwiązanie. 5 regularnych, zdrowych posiłków dziennie i aktywnożć fizyczna. To zawsze daje dobre efekty!
3 sierpnia 2014 at 07:29Systematycznożci, diety i aktywnożć fizyczną można wesprzeć zabiegami takimi urządzeniami jak Maximus czy Endermologie. Szczególnie przy problemie z cellulitem. Pozwalają one na zmniejszenie obwodów danych partii ciała.
21 czerwca 2018 at 13:34Ja walczę z moimi nadliczbowymi kilogramami na kilka sposobów jednocześnie. Przede wszystkim ograniczyłam spożywanie słodyczy, słonych przekąsek, fast foodów i tłustych produktów, przestałam podjadać przed pójściem spać i odstawiłam słodkie, gazowane napoje. Do tego kupiłam sobie rower i Zaczęłam tez regularnie chodzić na siłownię. Jeśli zależy Ci na szybkim zrzuceniu wagi, możesz zdecydować się na jedna z diet. Ja przez jakiś czas stosowałam jogurtową i byłam z niej w miarę zadowolona. Po prostu poczytaj w internecie opinie o różnych dietach i wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada i jest bezpieczna. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Sibutramine która zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Kasia, kom 739 202 359. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.
- AutorOdp.