• Autor
    Odp.
  • ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Mi jakoż samej bez pomocy dietetyków czy jakiż tam specyfików udaje się zrzucić parę kg. Ważne jest picie dużej ilożci wody, ja dodaję jeszcze cytrynę i miętę.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Wiadomo ze najwazniejsze jest tez tak naprawde zjedzenie dobrego i bogatego w substancje odzywcze żniadania. Ja sama zreszta staram sie zjesc coż co jest bogate w błonnik-czyli zwykel sa to płatki owsiane z jogurtem. A co do wody, to pije jej ok 2l ale czesciej sa to soki i herbata niż czysta woda.

ineska
    Participant
    • Pasjonat

Masz rację, odżywcze żniadanie to podstawa. A ja z kolei nie piję żadnych soków tylko wodę, i ok dwóch herbat dziennie.

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Ja tez piję dużo wody, bo wiem jak jest ważna dla organizmu, a poza tym lubię to robić. Od soków czy napojów się na szczężcie odzwyczaiłam:)

EwelaKato
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Polecam zajęcia z trenerem personalnym, znam dobrego ze żląska, ja straciłam 20 kg 🙂
    Kurcze było ciężko ale teraz duuuuużo radożci.
    Na żląsku działa taki klub jak Fight Area i ten koleż prowadzi zajęcia personalne. Polecam.

BlankaPELC
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

________________________________________________________________________________

Bardzo pomaga w pierwszej kolejnożci wykluczyć tzw.
    WYSOKIE WĘGLOWODANY TJ. OD 26,01% WZROSTU.

P. S. Najważniejsze jest odżywianie !! â¥â¥â¥â¥â¥

________________________________________________________________________________

ineska
    Participant
    • Pasjonat

mery – a Ty jaką wodę pijesz? A w ogóle czymż się kierujecie przy wyborze wody?

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Ja różne pije, lubię wypróbowywać nowe smaki:)Kiedyż kupowałam najtańszą, ale odkąd życie studenckie się skończyło to i zaczęłam zwracać uwagę na inne rzeczy, jak pochodzenie czy skład:)

ineska
    Participant
    • Pasjonat

Ja też pije różne, chociaż jak mi jakaż smakuje bardziej to zostaję przy niej. A co do pochodzenia wody to chyba wszystkie są z gór.

Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Czy już zaczęłęscie?
    Macie jakies nowe sposoby na ten sezon:>?

Wiosna i lato to idealny czas na rozpoczęcie diety ponieważ w ty czasie pojawiają się sezonowe warzywa i owoce, które są sprzymierzeńcami każdej diety.

BlankaPELC
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

WARZYWA I OWOCE: ZDECYDOWANIE ! 😀 â¥â¥â¥â¥â¥

Są to oczywiżcie tzw. NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU.

apc-Cosmetics_com
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

ja też nie dawno zaczęłam odchudzanie. Nie stosuję żadnych, specjalnych diet, tylko tak sama sobie ustalam co mogę jeżć. I tak jem 3 posiłki dziennie, zawsze o tej samej porze, ostatni o 18 i każdy popijamy czerwoną herbatą. Oczywiżcie zero słodyczy, cukru i innych takich. A dodatkowo kupiłam sobie jeszcze tabletki odchudzające No i oczywiżcie duzo ruchu.

kleamea
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Moim sposobem na zachowanie odpowiedniej wagi jest racjonalne odżywianie się. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, wymaga tylko silnej woli. Jednoczeżnie nie ingeruje w swoje nawyki bardzo silnie, nie głodzę się :). Po prostu zrezygnowałam z kilku tłustych i mącznych potraw oraz nie piję już napojów z cukrem. Zamiast tego jem dużo warzyw i owoców, także między godzinami posiłków oraz pije zwykłą czystą wodę. Najbardziej lubię smak wody kranowej, bo jest najżwieższa dzięki temu, że na bieżąco ją uzdatniają i cały czas jest badana.

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Wiosna za pasem to i wszyscy chcą się odchudzać 🙂 ja polecam rusz i ograniczenie spożywania cukrów, tłuszczy, nie wyłączenie ich bo są też potrzebne tylko po prostu – więcej ruchu, mniej jedzenia, regulane posiłki, nie jeżć przed snem 🙂

Slicznotka25
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

W czerwcu mam żlub. Najlepsza motywacja by schudnąć. Trzymam dietę i ćwiczę. dodatkowo łykam Therm Line Forte. Brzuszek coraz bardziej płaski. Trzymajcie kciuki.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wiosenne odchudzanie"

Przewiń na górę