• Autor
    Odp.
  • katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

@Józia wrote:

WarnGirl, ta dziewczyna nie negowała mojego posta, a po prostu obraziła mnie. Nie napisała do mnie „głupia”, ale zrobiła to w inny sposób tzn biorąc po uwagę moje konflikty na tym forum, postanowiła sobie ze mnie zakpić i na posta, ktorego napisałam z pełną powagą ona odpoiwedziała ironicznie i wyżmiewająco :/

po 1 : ta dziewczyna ma nick.
    po 2 : stwierdziłam fakty, a to nie oznacza że Cie obrażałam, no ale prawda w oczy kole
    po 3 : to co napisałam nie wynikało z Twojego konfliktu na forum tylko z tego co przeczytałam w Twoich wypowiedziach.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

@Józia wrote:

[usunięto_link] wrote:

wyobraz sobie ze nie ciagne kasy od mamy tylko dorzucam sie jej do rachunkow bo sama by nie dala rady, poza tym sam sobie wszystko kupuje a reszte rozrzucam :d

nic nie mam do ludzi ktorzy nie zyja na wlasny rachunek ale jesli ktos taki „doradza” tym ktorzy sami sie utrzymuja to cos tu jest nie tak

i nie martw sie o mnie!! ja na pewno nie zgine ;p za duzo przezylem zeby jakies pierdoly mnie powstrzymywaly ;p

aha więc zwracam honor.
    ALe co miałes na myżli dokładnie mówiąc „ale jesli ktos taki „doradza” tym ktorzy sami sie utrzymuja to cos tu jest nie tak”

generalnie jesli ktos komus doradza to czuje sie autorytetem w danej dziedzinie bo przeciez nie chce komus zle doradzic. Jesli nie masz doswiadczenia w danej dziedzinie nie powinnas sie zabierac za doradzanie w niej ;p

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

po 1 : ta dziewczyna ma nick.

Ja akuart nie za bardzo zainteresowałam się twoim nickiem dziewczyno jak dla mnie XXX:]

[usunięto_link] wrote:

po 2 : stwierdziłam fakty , a to nie oznacza że Cie obrażałam,

Fakty idiotko czasem mogą być obrazą.
    [usunięto_link] wrote:

no ale prawda w oczy kole

Dla mnie to nie była prawda, tylko bezpodstawna obraza, na którą zareagowałam. Gdybym uwazała to za prawdę, przyznałabym ci rację, albo nie odpisała nic.
    po 3 : to co napisałam nie wynikało z Twojego konfliktu na forum tylko z tego co przeczytałam w Twoich wypowiedziach.[/quote]
    No włażnie. Twoj post był odpowiedzią na inne posty, po prezczytaniu których uznałaż, że jestem niewychowaną, a nie na te które napisałam w tym temacie. Czyli poprostu sugerowałas się ogólem tego co piszę, a raczej tego co piszą niektóre osoby na mój temat.

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

weź lepiej nabierz dystansu troche, bo fakt że mówisz o kimż 'głupia’ czy 'idiotka’ tylko dlatego że stwierdziła fakty, napewno dobrze o Tobie nie swiadczy.

a to co napisałam wczeżniej, bynajmniej nie jest bezpodstawne.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Jeju Józia jaki ty robisz zamet o nic… No wez sobie dziewczyno cos na wstrzymanie bo nerwicy sie nabawisz przez to forum.
    I wiesz co… do kazdego trzeba zwracac sie po imieniu. Od tego mamy tu nicki. Wez sie do tego dostosuj a nie bezpodstawnie nazywasz co druga osobe idiota czy glupkiem. To nie jest fajne. A poza tym… kto sie przezywa tak samo sie nazywa 😀

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Wygrałam zestaw Avonu:żel do kąpieli, balsam, woda po goleniu i dezodorant.

I na karaoke wygrałam kiedyż aparat cyfrowy, marny co ptrawda, ale z drukarką 😀 która mi się bardzo przydaje

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ja wygrałam kiedyż bilet na koncert 🙂

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

kilka płyt w radiu eska, bilety 4 na Duran Duran (jeden z lepszych koncertów na jakim byłam), co jakiż czas 10 zł w totolotka, raz 100 i raz 700 (a ile człowiek umoczył :D) 😉 i kilka inych, ważnych dla mnie o których nie napiszę 😉

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja ostatnio miałam trójkę w totka 😀

Katie
    Member
    • Zasłużony

a ja powoli dochodzę do wniosku że to musi być jakież wielkie oszustwo.. jak to jest , ze ja jeszcze nigdy nie miałam 6?

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Może dlatego że szansa jest 1 na 14 mln? 😉

Katie
    Member
    • Zasłużony

to czemu to ja własnie nie trafiam ;)? przynajmniej marnej 4 w każdym losowaniu? 😉 nie jestem bardzo wymagająca 😛

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Wygrane aukcje też się liczą? 😉

A serio to w zeszłym roku dwa bilety na koncert Rolling Stones na Służewcu, przez radio, prawie przypadkiem i bez żadnego nastawiania się na to. Może jednak nie mam takiego strasznego pecha.

Katie
    Member
    • Zasłużony

aukcje 😀 no tak, to ja koło 800 aukcji jeszcze, na alledrogo 😛

Mesalka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

a ja wygrałam replikę piłki klubu celtic glasgow. strasznie się ucieszyłam. po czym okazało się, ze słowo „replika” oznacza iż jest ona wielkożci piłki ręcznej i mój mąż sobie nią w nogę nie pokopie 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wygrałyscie coż kiedyż?"

Przewiń na górę