- AutorOdp.
- 15 kwietnia 2015 at 12:47
Też miałam ten problem, ale zaczęłam się zdrowiej odżywiać i problem zniknął. Jem dużo orzechów (wszystkie możliwe rodzaje – laskowe, nerkowce, migdały, brazylijskie, pestki słonecznika, dyni, prażony len), do tego piję trawę jęczmienną, jem dużo kasz, zwłaszcza jaglankę – myżlę, że to wszystko daje takiego kopa minerałów i witamin, że włosy przestały wypadać.
29 kwietnia 2015 at 09:58Zgodzę się z większożcią rzeczy, o których pisałyżcie, ale uważam, że 80% wagi ma tutaj dieta, 20% to reszta. Mi włosy najbardziej posypały się jak zaczęłam nową pracę, zaczęło mi brakować czasu na zdrowe posiłki, do tego doszły stresy i kłaki leciały dosłownie garżciami. Myżlałam, że mój facet mnie zabije, bo miał już dosyć włosów w wannie, w pożcieli, na podłodze… Ale ja nie wiedziałam od czego to i jak poradzić sobie z tym problemem. Dopiero, gdy koleżanka mnie nastraszyła, że jak tak dalej pójdzie, to nie dosyć, że wyłysieje, to jeszcze posypią mi się paznokcie, a wypryski zaleją moją twarz, to trochę postarałam się o to, by jeżć lepiej. Zaczęłam nosić pojemniczki z drugim żniadaniem i lunchem do pracy, dorzuciłam do tego suplement diety, Bio silicę max ze sporą dawką skrzypu i wszystko zaczęło wracać do normy. Ostatnio nawet fryzjerka mnie pochwaliła, bo powiedziała, że widzi DUŻĄ poprawę w kondycji moich włosów 😀 Także dietka + suplementy i będzie ok 😉
7 maja 2015 at 13:55Hej, też polecam dietę. Zmiana nawyków żywieniowych jest bardzo ważna, a żeby jeszcze bardziej utrwalić działanie diety warto dokupić jeszcze jakiż suplement. Mówię z dożwiadczenia. Zaczęłam pielęgnację włosów dopiero po tej zimie, kiedy były w strasznym stanie i mocno wypadały. Bardzo ważny jest krzem dla włosow. Ja kupiłam vitapil, stosuje juz ponad 2 miesiace. do tego olejuje włosy, no i staram sie dostarczac im jak najwiecej witamin
16 maja 2015 at 19:51.
.
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
[usunięto_link]
Czekam na wasze opinie 🙂
21 maja 2015 at 09:44Problemu z wypadającymi włosami jest bardzo uciążliwy i polecam udać się do dermatologa jeżeli do tej pory odżywka plus szampon nie zdały egzaminu. Nie wolno tego lekceważyć,czasem zależy też od diety czy nadmiernego stresu,to częsta przyczyna wypadania włosów.
16 czerwca 2015 at 20:09.
.
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
[usunięto_link]
Czekam na wasze opinie 🙂
23 czerwca 2015 at 13:00Ja na wypadające włosy stosuje usługę zagęszczania. Jeżli masz problem z włosami to [usunięto_link] jak zadbać o własne włosy.
1 lipca 2015 at 16:38Wypadające włosy to także stres i zła dieta,weź ten fakt pod uwagę i napisz jak się odżywiasz,jakich kosmetyków do pielęgnacji używasz,to niezwykle istotna kwestia.
21 lipca 2015 at 19:50Mi dużo dało branie oeparolu, mniej mi włosy po nim wypadają, wydaje mi się, że wyglądają zdrowiej
22 lipca 2015 at 09:04Olejek z wiesiołka bardzo fajnie działa na skórę i włosy głównie 🙂 Ja dawno nie miałam tak błyszczących i mocnych włosów.
24 lipca 2015 at 08:50A co ma w składzie oprócz wiesiołka? Chciałabym trochę wzmocnić swoje, bo ostatnio mało miałam witamin i osłabione są.
26 lipca 2015 at 20:41Witamina C, ekstrakt z pestek winogron, witamina E , cynk, selen i miedź.
Dużo dobrego 😉26 lipca 2015 at 21:33Koleżanka już napisała 😀 i ma racje, same dobre składniki 🙂 Które dają mega efekty, polecam zakupić.
17 września 2015 at 07:58Ponoć jest bardzo skuteczny,więc również uważam że jeżeli chcemy wzmocnić swoje włosy to jak najbardziej warto. Poza tym polecam spróbować olejku arganowego i maski białkowej.
15 października 2015 at 20:26.
Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair .
Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.
On korzysta z kliniki włosów w Krakowie.
Tu znalazłem opis [usunięto_link]Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne.
Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakież zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!Pozdrawiam
- AutorOdp.