- AutorOdp.
- 29 lipca 2014 at 13:30
Jeżeli zdjęcie jest dobre to wiesz jak wygląda but,a poza tym ja już kilkakrotnie zamawiałam obuwie w sklepie internetowym i naprawdę wszystko było w porządku,wystarczy znać długożć wkładki bo rozmiarówka może być różna,inna.
29 lipca 2014 at 20:05Robicie zakupy ubraniowe online? Na co patrzycie kupując online, chodzi mi o bezpieczeństwo transakcji.
30 lipca 2014 at 07:52polecam lekturę: „Bezpieczne zakupy w sieci” na damaztorebka.pl – zamieżcili w tym artykule wszystkie najważniejsze zasady bezpiecznych zakupów 🙂
30 lipca 2014 at 18:40[usunięto_link] wrote:
polecam lekturę: „Bezpieczne zakupy w sieci” na damaztorebka.pl – zamieżcili w tym artykule wszystkie najważniejsze zasady bezpiecznych zakupów 🙂
Dzięki, artykuł się przydał. Były tam rzeczy o których wczeżniej nie wiedziałam.
28 sierpnia 2014 at 06:17Niezależnie od tego co kupujemy,to podstawą będzie tutaj robić zakupy w godnym zaufania sklepie,takim który po prostu nas nie oszuka i wtedy naprawdę nie ma się czego obawiać. Zakupy w sieci są przyjemnożcią:)
29 września 2014 at 11:00Ktoż może kupował takie Rebooki w sklepie i wie czy są wygodne? Bo chciałabym sobie je kupić, [usunięto_link] bo są na promocji a nie wiem co robić. Ktoż coż doradzi? Pomoże?
23 października 2014 at 12:00Może nie tyle wyprzedaże ile szereg różnych ciekawych promocji znajdziecie teraz w wielu sklepach internetowych,jesień to włażnie taki magiczny czas kiedy możemy kupić taniej wiele rzeczy:)
17 listopada 2014 at 13:27Ja uwielbiam wyprzedaze i promocje 🙂
13 grudnia 2014 at 20:51A jak wygląda sprawa z jakożcią tych rzeczy?
19 grudnia 2014 at 08:59Teraz niemal w każdym sklepie internetowym znajdziemy promocje,rabaty z okazji żwiąt więc wato poszukać i zdecydowanie taniej kupimy np kosmetyki czy perfumy a to zawsze dobry pomysł na prezent:)
20 grudnia 2014 at 15:10Teraz są promocje w każdej galerii 😀
15 stycznia 2015 at 08:56W galeriach będą teraz noce wyprzedaży,wiec jeżeli ktoż szuka włażnie takich okazji to powinien się tam udać lub poszukać włażnie w sklepach internetowych gdzie zawsze jest taniej,a szczególnie w styczniu.
11 lutego 2015 at 15:36Witam Wszystkich na forum:) Tak się składa,że zima to idealny czas na wyprzedaże i promocje,warto więc poszukać w dobrych sklepach internetowych,akurat my zajmujemy się bielizną i odzieżą,więc możemy pomóc i doradzić w tym zakresie:)
17 lutego 2015 at 15:43[usunięto_link] wrote:
Ktoż może kupował takie Rebooki w sklepie i wie czy są wygodne? Bo chciałabym sobie je kupić,-Buty-Reebok-EASYTONE-Reeinspire-II bo są na promocji a nie wiem co robić. Ktoż coż doradzi? Pomoże?
Reeboki są ok – może nie tak znane i lubiane jak buty treningowe Nike, ale równie dobrej jakożci. Co do samego systemu Easytone – to nie jestem przekonana o jego skutecznożci, ale jeżeli jest okazja i cena jest kusząca to proponuje się nie zastanawiać.
20 lutego 2015 at 11:05Akurat w tym sklepie nie kupowałam,natomiast sama marka Reebok jest popularna i znana a jej buty wygodne podczas codziennego noszenia czy treningu. Oczywiżcie taniej kupisz je w dobrych sklepach internetowych.
- AutorOdp.