- AutorOdp.
- 27 grudnia 2009 at 16:08
a ja tak już chrzanie od rana o tych zakupach i nadal sie nie wypralam;p Ale galerie jeszcze otwarte wiec moze sie uda;p
27 grudnia 2009 at 16:10[usunięto_link] wrote:
a ja tak już chrzanie od rana o tych zakupach i nadal sie nie wypralam;p Ale galerie jeszcze otwarte wiec moze sie uda;p
nooo lepiej poczekac do rana az posprataja:))))
bo w sklepach inditexu masakra.
27 grudnia 2009 at 16:15Jutro to już czasu nie będe mieć w ogóle 😡 Od rana w pracy, a potem muszę iżć jeszcz potańczyć na zajęcia. Także pójde jeszcze teraz i kupie to czego ty nie wykupiłaż 🙄
27 grudnia 2009 at 21:22No i nic nie kupiłam. S**** w tej galerii jak nie wiem.
20 lutego 2010 at 16:20Polecam zajrzeć na stronę tanisport.pl – tam zawsze są jakież promocje, dzięki którym można zaoszczędzić sporo pieniążków – to same markowe rzeczy, więc można być spokojnym o ich jakożć. Ja sama często zaglądam na tę stronę i szukam ubrań dla siebie – zwłaszcza wygodnego obuwia. Sprawdźcie same 😉
15 marca 2010 at 14:33Generalnie to chyba już po wyprzedażach, ale jeszcze gdzie nie gdzie można trafić na promocje, czasem przy nowych kolekcjach zdarzają się takie partie towaru, który od razu rzucają na przeceny, tylko po to żeby klientów żciągnąć. Więc warto w tym okresie żledzić co w sklepach się pojawia, może a nóż się coż fajnego trafi.
10 maja 2010 at 09:56W więkoszosci sklepów wyprzedaże już są , nie trzeba czekać do czerwca.Ja już w kwietniu trafiłam na promocje w s.Oliver,kupiłam kilka super przecenionych ciuszków .Teraz idąc przez galerie widać ze inne marki też wyprzedają.
13 maja 2010 at 17:48też byłam w s.Oliver, trafiłam na wyprzedaż i kupiłam sobie u nich superowy kombinezon dżinsowy, widziałam ich nową stronkę internetową modasoliver.pl i tam znalazłam jeszcze sukienkę dla siebie na wesele kuzynki:)))
29 czerwca 2010 at 07:11Chyba już wszystkie markowe sklepy rozpoczęły wyprzedaże. Mam kilka typów – jeden to buty w Prima Moda, a drugi to sukienka H&M. Ponoć obydwie marki zaproponowały bardzo niskie ceny 😉
3 lipca 2010 at 12:56No powiem Wam, ze tylko wyprzedaże umilają mi początek wakacji;p Bo już człowiek ma wolne, jest piękna pogoda i wogóle, ale TŻ ma urlop zawsze przełom lipca i sierpnia 🙄
Sklepy internetowe i katalogi wysyłkowe mają wyprzedaże przez cały rok- np. Halens. To na pocieszenie dla tych, co ich los „pokarał” wakacjami w pierwszych turnusach 😆
28 października 2010 at 18:40ja mam problem z wyprzedazami. lubie je ale jak juz mi cos na maxa podoba to z reguly nie ma juz rozmiaru. sa tylko mega male i mega duze. od ironia, prawda?
29 listopada 2010 at 00:08Ja trafiłam na zdaje się andrzejkowe wyprzedaże w Maximusie 😛 Kilka nowych ciuchów i butki zawitały w szafie 😛 Zdaje się, że co weekend tam się coż dzieje, więc jeżli ktoż z warszawy/okolic/przejazdem – polecam 🙂
29 listopada 2010 at 23:57Ja polecam wybrac sie do Centrum Maximus, teraz w weekendy czynne do 20.00
Wyprzedaze sa nawet w takih hurtowym miejscu – za pol ceny (104zl) kupilam super fajna kurtke z imitacji skory i futerkiem 🙂 W ogole jest tam ogrom swetnych ciuchow w cenach takich ze zadne promocje nie potrzebne 😀3 grudnia 2010 at 18:56@ananeczka wrote:
[usunięto_link]
to oferta sklepu internetowego Big Star, ale myżlę że w realnych sklepach promocja także dotyczy.
oo to zdąże cos zamówic dla męża bo widzę, ze oferta do 6 grudnia jeszcze 😉 dzięki za info
3 grudnia 2010 at 19:24Wybierzcie sie do Maximusa, tego Centrum w Nadarzynie tam wyprzedaze i przeceny sa caly rok! Za pierwszym razem jak tam bylam to przezylam szok jak fajne rzeczy sa male ceny 🙂
- AutorOdp.