wyprzedaze i przeceny:)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 228 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    CuddleLove
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja czekam na wyprzedaże po żwiętach, 27.12 ruszają w Zarze, Bershce, chyba Reserved i jeszcze paru sklepach. :>>>

merkantyla
    Członek
    • Tematów: 1
    • Bywalec

w sklepie z obuwiem sellyo jest wyprzedaż żwiąteczna 20% 🙂 wiec jak któraż nie ma jeszcze kozaków na zimę to może upolować je w dobrej cenie 🙂

StudioDobregoStylu
    Członek
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Pamiętajmy,że promocje i wyprzedaże nie kończą się na samych żwiętach, teraz w styczniu także możemy żmiało z nich skorzystać,trwaja cały czas. Warto szukac w sklepach internetowych oraz na allegro.

ciccilla
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Oj tak, w tym roku zima pozwoliła nam zaoszczędzić trochę pieniędzy i przyszła dopiero po rozpoczęciu wyprzedaży :). Dzięki temu kupiłam buty z 30% rabatem i chyba skuszę się na jeszcze jedną parę.

Wilady.pl
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Ja podobnie,często poluje włażnie na takie okazje i promocje,a styczeń tylko ku temu sprzyja. To w zasadzie idealny miesiąc na zakupy,więc nie ma na co czekać:)

bogucha
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Wyczaiłam sklep z promocjami na buty. Piszą, że przeceny -40-50% więc może warto się zastanowić… Zobaczcie – http://www.paradopary.pl Ja poluję na jakież fajne botki ostatnio.

mrorka
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja nigdy nie planuję co chcę kupić na wyprzedażach bo i tak tego nie ma, więc na żywioł! 🙂

Ramonka
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

tak naprawdę na wyprzedażach trzeba uważać.

1kropelka
    Uczestnik
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Na nocach zakupów też jest wiele okazji do tańszych zakupów 🙂 Ja włażnie wybieram się w sobotę do blue city na walentynkową noc zakupów 🙂 walentynki spędzam w tym roku sama, więc poprawię sobie humor zakupami 😀 i sama kupię sobie prezent.

StudioDobregoStylu
    Członek
    • Stały bywalec

A czemu na wyprzedażach trzeba uważać? Moim zdaniem wręcz przeciwnie,jeżli są wyprzedaże w sklepach stacjonarnych czy internetowych,to oczywiżcie warto udać sie na zakupy i wybrać coż dla siebie,wiele rzeczy jest wtedy znacznie taniej.

mrorka
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

No wiadomo, że czasami można trafić na jakiż wadliwy produkt, no ale to tak jak zawsze i wszędzie. Natomiast fakt jest taki, że ceny pierwotne od razu mają wkalkulowane te super specjalne ceny, więc ogólnie nie opłaca się kupować nie na wyprzedażach, bo po prostu żciągają ile się da! 😉

Wilady.pl
    Członek
    • Stały bywalec

Ja z kolei bardzo często poluje na różne promocje i wyprzedaże urządzane w galeriach handlowych czy w sklepach internetowych. Wtedy mamy znacznie taniej,to się po prostu opłaca.

merkantyla
    Członek
    • Bywalec

w sklepie sellyo.pl szaleją z wiosennymi cenami na fajne buty, duży wybór balerinek, trampek i szpilek 🙂 także warto zerknąć

StudioDobregoStylu
    Członek
    • Stały bywalec

Ja zawsze staram się szukać promocji i wyprzedaży w dobrych sklepach internetowych oraz na allegro,uważam że tam kupimy wszystko czego nam potrzeba,nie tylko w kwestii odzieży.

Wilady.pl
    Członek
    • Stały bywalec

To podobnie jak ja,a poza tym teraz kiedy mamy lato to można spotkać własnie bardzo ciekawe rabaty w e-sklepach,zarówno na odzież jak i na obuwie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 228 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę