- AutorOdp.
- 17 grudnia 2013 at 14:31
Ja czekam na wyprzedaże po żwiętach, 27.12 ruszają w Zarze, Bershce, chyba Reserved i jeszcze paru sklepach. :>>>
2 stycznia 2014 at 19:29w sklepie z obuwiem sellyo jest wyprzedaż żwiąteczna 20% 🙂 wiec jak któraż nie ma jeszcze kozaków na zimę to może upolować je w dobrej cenie 🙂
15 stycznia 2014 at 17:18Pamiętajmy,że promocje i wyprzedaże nie kończą się na samych żwiętach, teraz w styczniu także możemy żmiało z nich skorzystać,trwaja cały czas. Warto szukac w sklepach internetowych oraz na allegro.
24 stycznia 2014 at 14:24Oj tak, w tym roku zima pozwoliła nam zaoszczędzić trochę pieniędzy i przyszła dopiero po rozpoczęciu wyprzedaży :). Dzięki temu kupiłam buty z 30% rabatem i chyba skuszę się na jeszcze jedną parę.
24 stycznia 2014 at 20:22Ja podobnie,często poluje włażnie na takie okazje i promocje,a styczeń tylko ku temu sprzyja. To w zasadzie idealny miesiąc na zakupy,więc nie ma na co czekać:)
30 stycznia 2014 at 11:09Wyczaiłam sklep z promocjami na buty. Piszą, że przeceny -40-50% więc może warto się zastanowić… Zobaczcie – [usunięto_link] Ja poluję na jakież fajne botki ostatnio.
30 stycznia 2014 at 14:51ja nigdy nie planuję co chcę kupić na wyprzedażach bo i tak tego nie ma, więc na żywioł! 🙂
13 lutego 2014 at 11:42tak naprawdę na wyprzedażach trzeba uważać.
13 lutego 2014 at 11:56Na nocach zakupów też jest wiele okazji do tańszych zakupów 🙂 Ja włażnie wybieram się w sobotę do blue city na walentynkową noc zakupów 🙂 walentynki spędzam w tym roku sama, więc poprawię sobie humor zakupami 😀 i sama kupię sobie prezent.
18 lutego 2014 at 13:51A czemu na wyprzedażach trzeba uważać? Moim zdaniem wręcz przeciwnie,jeżli są wyprzedaże w sklepach stacjonarnych czy internetowych,to oczywiżcie warto udać sie na zakupy i wybrać coż dla siebie,wiele rzeczy jest wtedy znacznie taniej.
20 lutego 2014 at 11:01No wiadomo, że czasami można trafić na jakiż wadliwy produkt, no ale to tak jak zawsze i wszędzie. Natomiast fakt jest taki, że ceny pierwotne od razu mają wkalkulowane te super specjalne ceny, więc ogólnie nie opłaca się kupować nie na wyprzedażach, bo po prostu żciągają ile się da! 😉
17 marca 2014 at 15:00Ja z kolei bardzo często poluje na różne promocje i wyprzedaże urządzane w galeriach handlowych czy w sklepach internetowych. Wtedy mamy znacznie taniej,to się po prostu opłaca.
24 kwietnia 2014 at 06:38w sklepie sellyo.pl szaleją z wiosennymi cenami na fajne buty, duży wybór balerinek, trampek i szpilek 🙂 także warto zerknąć
9 maja 2014 at 12:46Ja zawsze staram się szukać promocji i wyprzedaży w dobrych sklepach internetowych oraz na allegro,uważam że tam kupimy wszystko czego nam potrzeba,nie tylko w kwestii odzieży.
14 lipca 2014 at 11:04To podobnie jak ja,a poza tym teraz kiedy mamy lato to można spotkać własnie bardzo ciekawe rabaty w e-sklepach,zarówno na odzież jak i na obuwie.
- AutorOdp.