• Autor
    Odp.
  • Sexi-Women_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Teraz w naszym sklepie są bardzo fajne promocje na bieliznę,wiec również zapraszam,warto wybrać coż dla siebie bo to działa również na facetów 🙂

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

Niedawno dołączyłam do lubicieli Blue City na fejsbuku i teraz codziennie mam informację o happy hour w różnych sklepach i o wyprzedażach też informują na bieżąco 😀

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

a kiedy są zimowe wyprzedaże? w styczniu?

arcticone
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a kiedy są zimowe wyprzedaże? w styczniu?

Zaczynają się tuż przed samymi żwiętami. Jesli dobrze pamiętam rok temu pierwsze sklepy startowały już ok. 16 grudnia. Także trzeba się rozglądać 😉

justy
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

uwielbiam wyprzedaże bo to jedyny czas w którym mogę sobie cos kupic. Nie wiecie kiedy sie zaczynaja wyprzedaże zimowe?

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Chyba włażnie się zaczęły. Ja parę dni temu trafiłam akurat na rozpoczęcie wyprzedaży w HM. I kupiłam sobie 2 żwietne sukieneczki. Takie baaardzo słodkie i romantyczne, na które miałam ochotę już wczeżniej. Ale wczeżniej wydawały mi się za drogie, a teraz dałam po 60 zł za jedną. Także całkiem miło:)

bellana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Mango też już ma wyprzedaże, gdyby kogoż interesowało 🙂

kamilka85
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

W tym roku wyprzedaże chyba zaczęły się jakoż wczeżniej. Pamiętam że zwykle były od nowego roku, a teraz widziałam obniżki już przed żwiętami. Ale nie narzekam, upolowałam fajną kurteczkę Hi-Tec dzięki temu 🙂

WeselneZaplecze
    Member
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Uwielbiam zakupy, a tym bardziej sezon wyprzedaży 😀 Szczególnie jeżli uda mi się kupić rzecz którą wczeżniej sobie upatrzyłam za pół ceny. Wtedy to ma się dopiero 100% satysfakcji z zakupów.

murszka
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Byłam w H&Mie i Reserved. Jak dla mnie – bród, smród i ubóstwo. Rzeczy z przecen poprzerzucane, walające się na podłodze, brudne, podeptane, z dziurami. No, ładniejsze rzeczy znajduję w lumpeksach.

alatris
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

A czy są już w sklepach nowe kolekcje, czy wszędzie jeszcze same wyprzedaże?

monika8
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Która z nas nie lubi zakupów.

Stylowa
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

ja słyszałam,że coraz bardziej popularne stają się kluby zakupowe, ponieważ można tam dostać rzeczy przecenione nawet do – 70 % a są to rzeczy nowe, najczężciej dobrych zagranicznych marek, jednym z takich ciekawszych klubów, gdzie co 3-5 dni pojawiaja się nowe rzeczy jest [xxxx]

EDIT:kowal2

monika8
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Lubie kupować ciuchy

anita
    Member
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Uwielbiam wyprzedaże, kupiłam na nich dwa płaszcze w dobrej cenie, ale przyznam, że na razie nie mam kasy na nic innego :P.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wyprzedaze i przeceny:)"

Przewiń na górę