- AutorOdp.
- 8 maja 2010 at 23:30
raczej nie lubię sztucznych kadzideł – ale toleruję 😉
bardzo mnie jednak poruszają prawdziwe kwiaty, ups! – rożliny, las…
Co Wy na to?
9 maja 2010 at 12:06Kadzidełka dają bardzo ładny, intensywny zapach 🙂 Ja nie używam niczego innego poza kadzidełkami
14 czerwca 2010 at 17:29ja tak samo tylko kadzidełka,ewentualnie kominek z olejkami eterycznymi.
25 czerwca 2010 at 10:29A ja w domu stosuję zapach elektryczne 😉 takie do gniazdka i żwietnie mi się sprawdzają . ż wszelkimi kadzidełkami itd były dwa kłopoty Po pierwsze trzeba ich pilnować po drugie pachną chwilę. A do szaf polecam woreczki z naturalną lawendą cudnie i długo pachną.
29 czerwca 2011 at 19:17A czy kupujecie czesciej taki odswiezacz np. do postawienia czy w kontacie,a moze w areozolu ? Który jest lepszy?
15 stycznia 2012 at 12:04ja kupuje taki co to reaguje na ruch. Jak tylko wchodze do lazienki to wita mnie swiezy zapach 🙂
—
[usunięto_link]21 stycznia 2012 at 16:47Swojego czasu lubiłam stosować kadzidełka indyjskie, potem przyszedł czas na olejki zapachowe podgrzewane w kominkach eterycznych. 😀
25 stycznia 2012 at 12:38A ja lubię mieszać 🙂 🙂 🙂 – raz są to żwiece zapachowe, raz podgrzewacze zapachowe a innym razem kadzidełka. Wszystko kupuje w jednym miejscu e-kalia.pl
29 listopada 2012 at 12:53Aby w domu pachniało należy utrzymywać ten dom w czystożci. Używać do sprzątania dobrych i sprawdzonych żrodków. Bardzo dobre są niemieckie żrodki do czyszczenia np. mleczko do czyszczenia kuchni i łazienki czy mleczko do czyszczenia mebli.
10 grudnia 2012 at 11:46Ja zdecydowanie jestem fanką kadzidełek indyjskich:) Kocham ten zapach. A swojego czasu używałam lawendowych perfum do rozpylania w pokoju firmy Chatelard i suszonej lawendy z Prowansji:D
20 grudnia 2012 at 11:41Wiele słyszałam o tych kadzidełkach indyjskich,możesz podać więcej szczegółów? Głównie chodzi mi o to gdzie można je kupić oraz ile kosztują,chętnie spróbuje i czekam na odpowiedź 🙂
17 stycznia 2013 at 18:27Piękny zapach w domu można roztoczyć np dzięki żwiecom zapachowym lub np dzięki specjalnym zapachowym kamieniom. Wkłada je się do szuflady lub szafy i tam pięknie pachną.
19 stycznia 2013 at 21:01Mnie to się podoba zapach na przykład jak się kapustę gotuje. Kiedyż nawet tak zrobiłam że w każdym pokoju postawiłam garnek z kiszoną kapustą żeby pachniało, ale wziął piesmój dostał rozwolnienia i narżnął na dywan bo nie zdążył już na dwór. Nie polecam w każdym razie żadnych zapachów do domu!
21 stycznia 2013 at 11:42[usunięto_link] wrote:
Piękny zapach w domu można roztoczyć np dzięki żwiecom zapachowym lub np dzięki specjalnym zapachowym kamieniom. Wkłada je się do szuflady lub szafy i tam pięknie pachną.
świece na pewno dodają klimatu i uroku do mieszkań 🙂
21 stycznia 2013 at 12:29Ja nie cierpię kadzidełek. Ich zapach jest zbyt intensywny i mdły. Aktualnie używam [usunięto_link] (olejki zapachowe z pałeczkami). Dostałam na prezent od Mikołaja i się wkręciłam:) Zapach jaki do tej pory przypadł mi do gustu najbardziej to bardzo delikatna kombinacja jażminu, konwalii i płatków róż.
- AutorOdp.