Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 97 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tygrysek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

@mia1980 wrote:

zacz臋艂am pi膰 zielon膮 herbat臋 zamiast tej zwyk艂ej i zauwa偶y艂am ze ona dzia艂a bardzo moczop臋dnie

zielonka wyp艂ukuje toksyny z organizmu. du偶o toksyn. a kt贸r臋dy偶 przecie偶 musz膮 si臋 wydostawa膰 馃榾

kasia21
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Ja od jakiego偶 czasu tak偶e pij臋 zielon膮 herbatk臋, jednak nie lubi臋 jej gorzkiego smaku, dlatego kupuj臋 zawsze z dodatkiem opuncji. Pyszna jest i taka s艂odkawa:)

Pono膰 zielona herbatka zawiera jakie偶 przeciwutleniacze i to prawdobodobnie dobrze dzia艂a dla organizmu. Wi臋 pijmy zielon膮 hernate:)

Beata_H2O
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Wiadomo:) przeciutleniacze „wychwytuj膮” wolne rodniki (powstajace jako produkty uboczne w niektorych reakcjach ) w naszym organizmie unicestwiajac ich szkodliwosc:)
    ja w ogole nie pije normalnej herbaty tylko zielona:)
    a jesli chodzi o smak to uwielbiam Lipton WHITE TEA ( odmiana zielonej herbaty) w trojkatnych torebkach:) pozdrawiam

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja si臋 nie mog臋 jako偶 przekonac:/

Satine_82
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Ja pi艂am zielon膮 herbate od czasu do czasu. Ale chyba trzeba zacz膮c pic regularnie. Jesien i zima przed nami wiec poprawa przemiany materii jest bardzo wskazana ;D

Kwiat we wlosach
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

ja tez pije zielona cherbatke choc jej smak jest taki nie za bardzo ale jakos sie zmuszam bo wiem ze jest zdrowa:D

beehive
    Cz艂onek
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ja bardzo lubi臋 (; w og贸le lubi臋 herbat臋.

Ale przy moim super-zdrowym trybie 偶ycia — kilka kaw dziennie, stres, papierosy itp. s膮dz臋, 偶e nawet zielona herbata mi nie pomo偶e 馃槅

basia23
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

fakt, czerwona to ochyda…a jak powiadaj膮 im gorsze tym zdrowsze….

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Lubi臋 herbat臋, ale zielonej jeszcze jako偶 nie pr贸bowa艂am. Chyba czas to zmienic…

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

czytaj膮c posty tak sie zastanawiam ze chyba zaczn臋 pic chocia偶 jedna dziennie zielona herbat臋 (zawsze pi艂am jedna na tydzie艅 lub dwa-smak mnie odrzuca艂)

Ewusiek
    Cz艂onek
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja pij臋 zielon膮 herbatk臋 i jestem zadowolona ;D hmm mysl臋 , 偶e przy偶piesza trawienie 馃槈 Czytalam tez ze dobrze dziala na celuit ;D

zuza_130
    Cz艂onek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

ja polecam herbate czerwona. na odchudzanie jest super, zdecydowanie lepsza od czarnej, zielonej, nie mowiac juz o owocowych, ktore sa antyodchudzajace.

Naomi
    Cz艂onek
    • Odp.: 149
    • Zapaleniec

UWIELBIAM zielona herbatke 馃槢 – a zwlaszcza z cytrynka … 馃槢

(niedawno dostalam od mojej kolezanki z Chin paczke… .. a w niej: komplet filizanek ,pare plytek do sluchania i mnostwo zielonej herbaty.. 馃槢 !!! )
    -dokladnie to ,czego mi potrzeba bylo … hihi 馃榾

czerwona herbata nie smakuje mi w ogole 馃槨 – ale pomaga w odchudzaniu…
    馃檮

przykladowylogin
    Cz艂onek
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja pije 1-2 kubki zielonej herbaty dziennie, smakuje dla mnie normalnie – ani nie jest supersmaczna, ani obrzydliwa, taki sobie gorzki nap贸j 馃檪
    zgadzam si臋 z tym, 偶e jest bardzo moczop臋dna, szczeg贸lnie pita na pusty 偶o艂膮dek. Lata si臋 po niej ci膮gle do kibelka 馃檪 mam nadzieje 偶e to prawda z tym wyp艂ukiwaniem toksyn.. dobrze jest si臋 pozby膰 tego wszystkiego co be w naszym organi藕mie 馃檪

Ignis
    Cz艂onek
    • Odp.: 58
    • Sta艂y bywalec

Znalaz艂am ostatnio zielon膮 i czerwon膮 o smaku ananasowym .Bez dodatk贸w smakowych s膮 dla mnie bleeeeeeeeeeeeeeee z dodatkami jako偶 si臋 da wypi膰

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 97 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋