• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

a nie pomyslałąs pervati i manora ze niektorzy lubia taka monotematycznma prace w fabryce? nie wszyscy musza czegos nie lubiec:P i sa ludzie ktorych taka praca cieszy

a po drugie znalesc dobra prace dorywcza w czasie studiów to tez jest truudne, trzeba miec znajomosci

Pervati ja rozumiem ze komus sie moze powodzic lepiej od kogos ale nie tzreba się tak wywyzszac, i się smiac z innycfh ludzi bo nie na tym rezcz polega ale jezeli Ty tego nie rozumiesz to znaczy ze nie dorosłas i Jestes…..

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

Pervati MY TEZ JESTESMY ZADOWOLONE z Siebie i nam jniczego nie brakuje:P

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Mrówko- uwierz mi, nie lubią, ale nie mają innego wyjżcia.
    Oczywiżcie są zmuszeni do przyzwyczajenia się, ale gdyby mogli to na pewno zmieniliby pracę na inną, lepiej płatną.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jesli ktos to lubi, tzn, ze nie ma zbyt wysokiego iq. zdarza sie…

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jesli ktos to lubi, tzn, ze nie ma zbyt wysokiego iq. zdarza sie…

Nie wszyscy pracujacy fizycznie ludzie maja niskie iq…musisz byc strasznie plytka,skoro tak twierdzisz.

parvati
    Member
    • Guru

niczego takiego nie napisalam. jesli twierdzisz, ze to napisalam, jestes zwyczajnie tepa.

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

niczego takiego nie napisalam. jesli twierdzisz, ze to napisalam, jestes zwyczajnie tepa.

Mozesz myslec,ze jestem tepa,ale wg mnie,z twoich postow wynika,ze wszyscy,ktorzy pracuja przy tasmnie sa malo ambitni,nie douczeni i w ogole musza byc kretynami,bo nie radza sobie w zyciu tak jak Ty i musza np.skladac wibratory…

parvati
    Member
    • Guru

jesli sadzisz, ze to wynika z moich postow, to raczej nie mam ochoty z toba rozmawiac, wiec sobie odpusc.

poza tym: dla ciebie praca fizyczna i praca przy tasmie to synonimy?

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jesli sadzisz, ze to wynika z moich postow, to raczej nie mam ochoty z toba rozmawiac, wiec sobie odpusc.

poza tym: dla ciebie praca fizyczna i praca przy tasmie to synonimy?

Niezupelnie chociaz w wiekszosci przypadkow owszem.
    Pozatym,jesli pamietasz co pisalas w poprzednich postach,powinnas wiedziec,ze pisalas wiele razy,ze ludzie pracujacy przy tasmie sa malo ambitni i bez wyksztalcenia. Malo tego,pisalas,ze jezeli kotos miedzy 20 a 30 rokiem zycia nie zna jezyka obcego jest ulomny…nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ilu naprawde madrych,inteligentnych ludzi mowi tylko w j.polskim,z roznych przyczyn,a ty stawiasz wszystkich pod jedna kreska. W dodatku myslisz,ze za granice jada tylko ci,ktorzy nie potrafia sobie dac rady w Polsce(tylko mi nie pisz,ze tego nie pisalas),a nie bierzesz pod uwage innych powodow…

parvati
    Member
    • Guru

owszem: uwazam, ze ktos, kto nie umie porozumiec sie w innym jezyku niz polski, jest ulomny.

jesli zas chodzi o „inne powody”…zaden AMBITNY, WYKSZTALCONY czlowiek nie bedzie robil przy tasmie w UK. jesli wyjedzie to po to, by dobrze zarabiac we wlasnym zawodzie i realizowac swoja pasje.
    jesli ktos wyjezdza, zeby robic przy tasmie…jest dla mnie nieudacznikiem bez ambicji.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a może dla kogoż praca przy tażmie jest pasją 🙂 nie musisz wokół wszystkich uważać za najgorszych, bo pewnie nie są..

parvati
    Member
    • Guru

juz napisalam: taka pasja oznaczalaby niskie iq.

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

owszem: uwazam, ze ktos, kto nie umie porozumiec sie w innym jezyku niz polski, jest ulomny.

jesli zas chodzi o „inne powody”…zaden AMBITNY, WYKSZTALCONY czlowiek nie bedzie robil przy tasmie w UK. jesli wyjedzie to po to, by dobrze zarabiac we wlasnym zawodzie i realizowac swoja pasje.
    jesli ktos wyjezdza, zeby robic przy tasmie…jest dla mnie nieudacznikiem bez ambicji.

Ok. Kazdy ma prawo do swojego zdania.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:</em/

[usunięto_link] wrote:

Ok. Kazdy ma prawo do swojego zdania.

juz nie jestem „plytka”?

Monika
    Member
    • Zasłużony

Przyznaje,ze zbyt pochopnie to napisalam…szybko przeczytalam Twoj post i rownie szybko odpisalam..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zycie w polsce.."

Przewiń na górę