- AutorOdp.
- 27 grudnia 2007 at 16:51
a nie pomyslałąs pervati i manora ze niektorzy lubia taka monotematycznma prace w fabryce? nie wszyscy musza czegos nie lubiec:P i sa ludzie ktorych taka praca cieszy
a po drugie znalesc dobra prace dorywcza w czasie studiów to tez jest truudne, trzeba miec znajomosci
Pervati ja rozumiem ze komus sie moze powodzic lepiej od kogos ale nie tzreba się tak wywyzszac, i się smiac z innycfh ludzi bo nie na tym rezcz polega ale jezeli Ty tego nie rozumiesz to znaczy ze nie dorosłas i Jestes…..
27 grudnia 2007 at 17:01Pervati MY TEZ JESTESMY ZADOWOLONE z Siebie i nam jniczego nie brakuje:P
27 grudnia 2007 at 18:45Mrówko- uwierz mi, nie lubią, ale nie mają innego wyjżcia.
Oczywiżcie są zmuszeni do przyzwyczajenia się, ale gdyby mogli to na pewno zmieniliby pracę na inną, lepiej płatną.27 grudnia 2007 at 18:51jesli ktos to lubi, tzn, ze nie ma zbyt wysokiego iq. zdarza sie…
27 grudnia 2007 at 19:26[usunięto_link] wrote:
jesli ktos to lubi, tzn, ze nie ma zbyt wysokiego iq. zdarza sie…
Nie wszyscy pracujacy fizycznie ludzie maja niskie iq…musisz byc strasznie plytka,skoro tak twierdzisz.
27 grudnia 2007 at 19:28niczego takiego nie napisalam. jesli twierdzisz, ze to napisalam, jestes zwyczajnie tepa.
27 grudnia 2007 at 19:52[usunięto_link] wrote:
niczego takiego nie napisalam. jesli twierdzisz, ze to napisalam, jestes zwyczajnie tepa.
Mozesz myslec,ze jestem tepa,ale wg mnie,z twoich postow wynika,ze wszyscy,ktorzy pracuja przy tasmnie sa malo ambitni,nie douczeni i w ogole musza byc kretynami,bo nie radza sobie w zyciu tak jak Ty i musza np.skladac wibratory…
27 grudnia 2007 at 19:54jesli sadzisz, ze to wynika z moich postow, to raczej nie mam ochoty z toba rozmawiac, wiec sobie odpusc.
poza tym: dla ciebie praca fizyczna i praca przy tasmie to synonimy?
27 grudnia 2007 at 20:25[usunięto_link] wrote:
jesli sadzisz, ze to wynika z moich postow, to raczej nie mam ochoty z toba rozmawiac, wiec sobie odpusc.
poza tym: dla ciebie praca fizyczna i praca przy tasmie to synonimy?
Niezupelnie chociaz w wiekszosci przypadkow owszem.
Pozatym,jesli pamietasz co pisalas w poprzednich postach,powinnas wiedziec,ze pisalas wiele razy,ze ludzie pracujacy przy tasmie sa malo ambitni i bez wyksztalcenia. Malo tego,pisalas,ze jezeli kotos miedzy 20 a 30 rokiem zycia nie zna jezyka obcego jest ulomny…nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ilu naprawde madrych,inteligentnych ludzi mowi tylko w j.polskim,z roznych przyczyn,a ty stawiasz wszystkich pod jedna kreska. W dodatku myslisz,ze za granice jada tylko ci,ktorzy nie potrafia sobie dac rady w Polsce(tylko mi nie pisz,ze tego nie pisalas),a nie bierzesz pod uwage innych powodow…27 grudnia 2007 at 20:30owszem: uwazam, ze ktos, kto nie umie porozumiec sie w innym jezyku niz polski, jest ulomny.
jesli zas chodzi o „inne powody”…zaden AMBITNY, WYKSZTALCONY czlowiek nie bedzie robil przy tasmie w UK. jesli wyjedzie to po to, by dobrze zarabiac we wlasnym zawodzie i realizowac swoja pasje.
jesli ktos wyjezdza, zeby robic przy tasmie…jest dla mnie nieudacznikiem bez ambicji.27 grudnia 2007 at 20:38a może dla kogoż praca przy tażmie jest pasją 🙂 nie musisz wokół wszystkich uważać za najgorszych, bo pewnie nie są..
27 grudnia 2007 at 20:38juz napisalam: taka pasja oznaczalaby niskie iq.
27 grudnia 2007 at 20:39[usunięto_link] wrote:
owszem: uwazam, ze ktos, kto nie umie porozumiec sie w innym jezyku niz polski, jest ulomny.
jesli zas chodzi o „inne powody”…zaden AMBITNY, WYKSZTALCONY czlowiek nie bedzie robil przy tasmie w UK. jesli wyjedzie to po to, by dobrze zarabiac we wlasnym zawodzie i realizowac swoja pasje.
jesli ktos wyjezdza, zeby robic przy tasmie…jest dla mnie nieudacznikiem bez ambicji.Ok. Kazdy ma prawo do swojego zdania.
27 grudnia 2007 at 20:40[usunięto_link]
[usunięto_link] wrote:
owszem: uwazam, ze ktos, kto nie umie porozumiec sie w innym jezyku niz polski, jest ulomny.
jesli ktos wyjezdza, zeby robic przy tasmie…jest dla mnie nieudacznikiem bez ambicji.Ok. Kazdy ma prawo do swojego zdania.
juz nie jestem „plytka”?
27 grudnia 2007 at 20:46Przyznaje,ze zbyt pochopnie to napisalam…szybko przeczytalam Twoj post i rownie szybko odpisalam..
- AutorOdp.