- AutorOdp.
- 1 sierpnia 2007 at 17:42
Ja preferuję polską muzykę.Uwielbiam piosenki, jeżli spiewane są w moim ojczystym języku, co wy na to?
1 sierpnia 2007 at 20:22osobiscie w****…. mnie to ze niektóre polskie kapele robia z siebie wielkie gwiazdy spiewajac po angielsku i to jeszcze czasami z takim akcentem ze tylko usiasc i płakac
nie to ze jestem jakims wielkim nacjonalista ale po to mamy polski jezyk zeby go używac i starac sie jakos dotrzec do ludzi, bo wiadomo czasami banalny tekst a zaspiewany po angielsku czy w jakims innym jezyku ma tylko tyle to do siebie ze połowa tego nie rozumie i sie podnieca jakie to fajne
jak narazie gram w kapeli i dajemy rade po polsku 😀
pozdrawiam
2 sierpnia 2007 at 00:18Ja zdecydowanie jestem za polską muzyką i w większożci takiej włażnie słucham. Jeżli tekst jest mądry, poetycki, interesujący itd. to brzmi pięknie w ojczystym języku. 🙂
2 sierpnia 2007 at 07:40Co lepsze, uwielbiam stare polskie zespoly, nie puste piosenki Dody,czy Mandaryny.Ale tych co to lubia, nie potepiam…
Uwielbiam m.in. Varius Manx
2 sierpnia 2007 at 07:58Variusi najbardziej za czasów Lipnickiej.
Perfect czy Lady Pank – klasyka.
IRA, ale stara. Kazik, Kult. Róże Europy.
Cholera mamy trochę tych utalentowanych 🙂2 sierpnia 2007 at 10:11Ja slucham wylacznie polskiej muzyki. Dla mnie najwazniejszy jest tekst. Musze go rozumiec, bo sama muza to nie wszytko…
2 sierpnia 2007 at 19:04[usunięto_link] wrote:
Ja slucham wylacznie polskiej muzyki. Dla mnie najwazniejszy jest tekst. Musze go rozumiec, bo sama muza to nie wszytko…
Zgadzam sie z Czerwona. Również lubi słuchać polskich piosenek a czasami nawet tych bardzo starych z czasów młodożci naszych rodziców lub takich weselnych.
2 sierpnia 2007 at 20:08a ja lubie polskich wykonawców retro 🙂 Mogę słuchać Czerwonych Gitar,Anny Jntar,Krzysia Krawczyka,Czesława Niemena itp. 😀 Bardzo lubie stare piosenki 😀
3 sierpnia 2007 at 09:28[usunięto_link] wrote:
a ja lubie polskich wykonawców retro 🙂 Mogę słuchać Czerwonych Gitar,Anny Jntar,Krzysia Krawczyka,Czesława Niemena itp. 😀 Bardzo lubie stare piosenki 😀
Ło kurde 😯 Nie wiedzialam ze ktos jeszcze z mlodego pokolenia tego slucha 😉
Ale w koncu ile osob tyle gust muzycznych. 😉3 sierpnia 2007 at 09:47Niemen – kocham.
A ostatnio zapomniałam dopisac Kayah 🙂
3 sierpnia 2007 at 14:57[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a ja lubie polskich wykonawców retro 🙂 Mogę słuchać Czerwonych Gitar,Anny Jntar,Krzysia Krawczyka,Czesława Niemena itp. 😀 Bardzo lubie stare piosenki 😀
Ło kurde 😯 Nie wiedzialam ze ktos jeszcze z mlodego pokolenia tego slucha 😉
Ale w koncu ile osob tyle gust muzycznych. 😉Hehe 🙂 bo ja jetsem bardzo elastyczna w kwestii muzyki 😀 słucham wszystkiego i bawię sie przy wszystkim 😀
3 sierpnia 2007 at 15:14[usunięto_link] wrote:
Hehe 🙂 bo ja jetsem bardzo elastyczna w kwestii muzyki 😀 słucham wszystkiego i bawię sie przy wszystkim 😀
No bo juz sie balam ze sluchasz tylko takie starocie z czasow dinozaurow 😉 hehe
7 sierpnia 2007 at 15:20to mi sie podoba we wloskim radiu wlasnie, ze tam lwia czesc kawalkow jest po wlosku. angielskie oczywiscie tez sa, ale jest ich mniej. a u nas polskie to tylko w nocy. z drugiej strony, powiedzmy sobie szczerze, ze czesc tych kawalkow to w ogole poziomu nie trzyma
21 sierpnia 2007 at 14:37A ja nienawidze polskich piosenkarek/karzy. 😈 Wkurzaja mnie i maja beztalencie a jacy zarozumiali przy tym bleh.A jak widze DODE,Mandaryne etc. to ….szalu dostaje.:/ Takie jest moje zdanie.
24 sierpnia 2007 at 19:20jeszcze rozumiem jesli polski artysta żpiewa trochę utworków to po polsku a to w innym języku, a nie jak niektorzy tylko j.angielski. głównie słucham muzyki ktora poprostu wpadnie mi w ucho.
- AutorOdp.