Prezenty na Boze Narodzenie-macie juz?

• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

Zblizaja sie Swieta Bozego Narodzenia. Mam pytanie:co Wy kupujecie swoim ukochanym??? Moze podpowiemy sobie nawzajem-bo to naprawde ciezka sprawa 馃檮

Czekam na Wasze posty i pozdrawiam:)

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

no w艂asnie tez si臋 nad tym zastanawiam

ale ja chyba kupie raczej tak mysle, ze zaoferuje Mu ksiazke fantazy taka ktora On lubi i jakis portfel bo wiem ze szuka jakiego s ma艂ego:)
    hmm a moze cos jeszcze? nie wiem zastanowie sie jak mi cos wpadnie do g艂owy

mo偶na kupi膰 np jakis dobry alkohol, albo bielizne, albo ksiazke tak jak ja, perfumy, zestaaw do golenia, albo jakis sweeter jak sie zna rozmiar,

ale piszcie dziewczyny co byscie kupi艂y albo kupujecie to nam pomoze:)

fajny post:D

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

Niby mozna kupic wiele ale jak sie tak zastanowie to on 'wszystko’ ma!
    Chcialabym dac mu cos orginalnego ale zarazem praktycznego,z drugiej strony mysle,ze powinnam mu kupic cos czego sam by sobie nie kupil ale to znowu nie bedzie praktyczne…..

Piszcie kobietki bo to naprawde twardy orzech!!!

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a no.. zn贸w pojawia si臋 temat kt贸rego nienawidz臋.. co kupi膰.. wrr.. jak zwykle nie mam poj臋cia.. nie lubi臋 kupowa膰 dupereli.. wole co偶 praktycznego.. ale co? nie mam poj臋cia 馃懣

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

dla mnie to zaden problem. zawsze wiem, co kupic mojemu facetowi. znam go na tyle dobrze, ze zawsze trafiam. u mnie problem polega raczej na tym, ze mam zbyt wiele pomyslow i w rezultacie…nie wiem, ktory jest najlepszy. na szczescie wkrotce po swietach sa jego urodziny, wiec moge kupic nastepny prezent:)

aaa i nie kupuje banalow i prezentow na odwal sie typu zestaw do golenia, tania woda toaletowa i bokserki.

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

dla mnie to zaden problem. zawsze wiem, co kupic mojemu facetowi. znam go na tyle dobrze, ze zawsze trafiam. u mnie problem polega raczej na tym, ze mam zbyt wiele pomyslow i w rezultacie…nie wiem, ktory jest najlepszy. na szczescie wkrotce po swietach sa jego urodziny, wiec moge kupic nastepny prezent:)

aaa i nie kupuje banalow i prezentow na odwal sie typu zestaw do golenia, tania woda toaletowa i bokserki.

Popieram! Moj partner tez nie kupuje mi banalow wiec ja jemu tez nie bede.

Piszesz,ze zawsze masz duzo pomyslow….wlasnie o to chodzi….ja tez mam ich mnustwo i wiem co on by chcial-ale co wybrac???

I znow wracam do punktu wyjscia 馃檮

ma-rzena
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 41
    • Bywalec

ja chyba kupie dwa w jednym – czyli prezent dla swojego m臋偶czyzny i dla siebie, a mianowicie telefony w plusie z t膮 tani膮 taryf膮 cafe plus.b臋dziemy mieli wi臋cej gadania bez p艂acenia kosmicznych rachunk贸w 馃檪

ma-rzena
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 41
    • Bywalec

albo mo偶e sobie jeszcze jak膮偶 bielizn臋 za偶ycz臋, a jemu kupi臋 czapk臋 馃檪

somsiadka
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

m贸j facet chce do mieszkania jak膮偶 kabl贸we ale te偶 si臋 sk艂ania do Nki. no i powiem ze te偶 mu pomagam w wybirze jej bo tam desperatki 4 sezon ju偶 leci no i proson break i went mmmmm

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Je偶li si臋 kogo偶 dobrze zna to nie problem. Pami臋tam jak rok temu sp臋dzi艂am mn贸stwo czas na szukanie „bia艂ego kruka” z serii ksi膮偶ek, kt贸re czyta m贸j facet nami臋tnie. Zaj臋艂o mi to duzo czasu i stresu, ale nigdy nie zapomn臋 jego rado偶ci:)

magdunia83
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

ja chyba kupie dwa w jednym – czyli prezent dla swojego m臋偶czyzny i dla siebie, a mianowicie telefony w plusie z t膮 tani膮 taryf膮 cafe plus.b臋dziemy mieli wi臋cej gadania bez p艂acenia kosmicznych rachunk贸w 馃檪

ja te偶 bym chcia艂a jaki偶 fajny telefonik na gwiazdk臋, bo m贸j ju偶 ca艂kiem zdezelowany 馃檮 a widzia艂am reklam臋 tego cafe plus – z Edyt膮 Jungowsk膮 chyba. pewnie op艂acalne takie co偶. hmmm musz臋 pom臋czy膰 mojego Miko艂aja 馃檪

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

Ja zastanawiam sie nad czyms fajnym do ubrania albo cos z elektroniki. A moze kupie mu wypasiony model do skladania-zawsze go to krecilo. Nawet kiedy przechodzi kolo wystawy sklepowej, na ktorej widnieje jakis model samolotu czy statku to stanie przed nia i patrzy-doslownie jak duze dziecko….jest kochany 馃槈

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No ja akurat nie musze sie glowkowac co kupic ukcohanemu bo juz go nie ma. Pozostali mi rodzice i przyjaciele ,ktorym kupie drobne a zarazem praktyczne prezenty. Poradzcie co kupic praktycznego dla przyjaciol a nie drogiego?? 馃檮 馃槈

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

No ja akurat nie musze sie glowkowac co kupic ukcohanemu bo juz go nie ma. Pozostali mi rodzice i przyjaciele ,ktorym kupie drobne a zarazem praktyczne prezenty. Poradzcie co kupic praktycznego dla przyjaciol a nie drogiego?? 馃檮 馃槈

Cos praktycznego hmm….moze tradycyjnie jakas czapka do tego szal,moze cos do ubrania. Moja mama np.lubi dostawac cos co moze uzywac na codzien czyli np.posciel,ladny recznik lub polmisek.

Mozna tez kupic ladna ramke na zdiecie czy wazonik tego jest w sklepach mnustwo i nie drogo. Mysle,ze z twoja wyobraznia napewno cos znajdziesz.

Ps.Przykro mi,ze nie masz ukochanego ale nie martw sie ”TEGO KWIATU POL SWIATU”

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Poradzcie co kupic praktycznego dla przyjaciol a nie drogiego?? 馃檮 馃槈

Dla dziewczyny co偶 z kosmetyk贸w, np.b艂yszczyk, lakier do paznokci, dezodorant. Zawsze si臋 przyda. A dla ch艂opaka hmmm… nie mam zielonego pojecia 馃檮

A ja prezent贸w nie mam jeszcze, albo raczej ju偶. Kupuj臋 zawsze tu偶 przed 艣wi臋tami, teraz to jak dla mnie troszke za wcze偶nie

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Prezenty na Boze Narodzenie-macie juz?"

Przewi艅 na g贸r臋