• Autor
    Odp.
  • karolinka_24
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

@Kowal wrote:

Czy kobiety są aż tak naiwne ,że łykają takie buty?

Łykają, moja kupela kupiła, kiedy oglądając reklamę usłyszała od faceta „kobieta powinna mieć taki tyłek” a ona ma kilka cm więcej..
    I myżli, że znalazła sposób… 🙄

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

@Kowal wrote:

Czy kobiety są aż tak naiwne ,że łykają takie buty?

Łykają, moja kupela kupiła, kiedy oglądając reklamę usłyszała od faceta „kobieta powinna mieć taki tyłek” a ona ma kilka cm więcej..
    I myżli, że znalazła sposób… 🙄

No trudno niektórzy się napalają inni myżlą 🙄 pewnie modelka nawet ich nie używała hehe. W końcu nieraz widziałem w gazecie: poszukujemy zgrabnych dziewczyn w celach reklamowych hehe

niuskaaa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Od razu z góry zakładacie, że to jakaż bujda?? Nie wiem dlaczego!! W końcu to na takiej zasadzie działa jak step czy chodzenie do fittnes clubu. Ja jestem zdania, że jak czegoż nie spróbuje to nie oceniam. Faktycznie mam te buty w domku i chodze w nich. I złego słowa na nie powiedzieć nie mogę. Na siłownie nie chodzę już od roku więc postanowiłam spróbować. Nie u każdego efekt jest widoczny od razu, ale żeby od razu zakładać, że to żciema?? …..

Anonymous
    Member
    • Guru

Dlatego jesteż jedną z tych co zasili ich biznes i łapie się na reklamę. Nie, nie zakładam nic z góry, znam się na fizjologi i treningu wystarczająco by wiedzieć ,że to bujda szyta grubą nicią 😉

niuskaaa
    Member
    • Stały bywalec

A ty jesteż z tych co wiedzą wszystko lepiej!! No tak spoko. Tobie takie EasyTone to coż nie do pojęcia. Nie ogarniasz tego dlatego wszystko od razu krytykujesz:P

Anonymous
    Member
    • Guru

Ogarniam bardzo dobrze. Fizjologia miężni jest tak skonstruowana ,że bez dostarczenia odpowiedniego wysiłku fizycznego oraz składników pokarmowych nic nie zdziałasz. Sorry ,ale od chodzenia tyłka nie wymodelujesz. Skoro to studiowałem i trenuję przeszło 20lat widocznie wiem lepiej od Ciebie skoro wierzysz w takie brednie. No chyba ,że ja czegoż nie wiem ,bo w sumie nie ma wszystko wiedzących,ale z chęcią posłucham w jaki sposób te „magiczne” buty nagle zaczną modelować sylwetkę tak jak ciężkie ćwiczenia. Nie mówiąc już w jaki sposób przy tak niewielkim udziale wysiłku tlenowego zaczniesz gubić kalorię ,bo jednak jest to konieczne by odkryć swoją pracę i w końcu jak tak ograniczony ruch w jednej płaszczyźnie ma tego dokonać?

niuskaaa
    Member
    • Stały bywalec

Ja nie wiem co z wami ludzie się dzieje. Wiem, że jesień mamy ale to nie powód, do tego, żeby na wszystko być negatywnie nastawionemu.
    Nie pisze przecież że w tych czarodziejskich butach zgubisz zbedne kg. Ja tylko napisałam, że inaczej się w nich chodzi niż w zwykłych butach i to dlatego, że mają podkładki balansujące, które powodują chwiejnożć i niestabilnożć, a to prowadzi do tego, że mięsie są zmuszone do wykonywanie kolejnej pracy, co w efekcie wzmacnia miężnie nóg:P
    To tak jak chodzić w butach na wysokich szpilach. Codzienne chodzenie i wszędzie też wzmacnia łydki. Załóż !! Spróbuj 😛 hehe a później napisz jak było :))) hehehe

Anonymous
    Member
    • Guru

Za bardzo siedzę w temacie by wierzyć w takie brednie 😉

Nie wiem co z tobą się dzieję ,że łykasz takie głupoty nie potwierdzone żadnymi badaniami 🙂
    elo

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Ja też mam te buty i czuję, że moje miężnie pracują intensywniej niż w zwykłych butach. Sekret tkwi w podeszwie. Trzeba spróbować, żeby uwierzyć a nie się nastawiać negatywnie od razu.

Anonymous
    Member
    • Guru

Życzę zgrabnej pupy 😉

Mikah
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

jestem z wykształcenia fizjoterapeutą i trenerem kulturystyki i fitnessu, uwierzcie mi, buty reeboka nie ukształtują wam pupy, żenujące jest dla mnie, że w ogóle ktokolwiek wierzy w te bzdury i daje się nabrać prostemu marketingowi. ładna pupa to ćwiczenia, dieta, czasami wspomaganie zabiegami medycyny estetycznej.

Anonymous
    Member
    • Guru

Niektórzy wierzą,że z pustego naleją.

nela_24
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Moim zdaniem jędrnej pupy nigdy nie za wiele i jeżli są buciki w których wystarczy tylko chodzić to ja się na to piszę:). Włażnie szukałam w sklepie tych bucików z wysokim stanem na jesień/zimę, ale niestety jeszcze ich nie było 🙁

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Też jestem za tym, że jak stworzyli coż takiego dla nas to trzeba korzystać 🙂 JA jestem bardzo zadowolona z tych bucików 🙂

malinka2303
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Ja też jestem z nich zadowolona 🙂 Uwielbiam buty sportowe a te są ładne i mają dużo krtzyżci 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a"

Przewiń na górę