- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 20:41
@Kowal wrote:
Czy kobiety są aż tak naiwne ,że łykają takie buty?
Łykają, moja kupela kupiła, kiedy oglądając reklamę usłyszała od faceta „kobieta powinna mieć taki tyłek” a ona ma kilka cm więcej..
I myżli, że znalazła sposób… 🙄7 października 2010 at 21:12[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
Czy kobiety są aż tak naiwne ,że łykają takie buty?
Łykają, moja kupela kupiła, kiedy oglądając reklamę usłyszała od faceta „kobieta powinna mieć taki tyłek” a ona ma kilka cm więcej..
I myżli, że znalazła sposób… 🙄No trudno niektórzy się napalają inni myżlą 🙄 pewnie modelka nawet ich nie używała hehe. W końcu nieraz widziałem w gazecie: poszukujemy zgrabnych dziewczyn w celach reklamowych hehe
8 października 2010 at 17:35Od razu z góry zakładacie, że to jakaż bujda?? Nie wiem dlaczego!! W końcu to na takiej zasadzie działa jak step czy chodzenie do fittnes clubu. Ja jestem zdania, że jak czegoż nie spróbuje to nie oceniam. Faktycznie mam te buty w domku i chodze w nich. I złego słowa na nie powiedzieć nie mogę. Na siłownie nie chodzę już od roku więc postanowiłam spróbować. Nie u każdego efekt jest widoczny od razu, ale żeby od razu zakładać, że to żciema?? …..
8 października 2010 at 18:28Dlatego jesteż jedną z tych co zasili ich biznes i łapie się na reklamę. Nie, nie zakładam nic z góry, znam się na fizjologi i treningu wystarczająco by wiedzieć ,że to bujda szyta grubą nicią 😉
11 października 2010 at 13:01A ty jesteż z tych co wiedzą wszystko lepiej!! No tak spoko. Tobie takie EasyTone to coż nie do pojęcia. Nie ogarniasz tego dlatego wszystko od razu krytykujesz:P
11 października 2010 at 13:56Ogarniam bardzo dobrze. Fizjologia miężni jest tak skonstruowana ,że bez dostarczenia odpowiedniego wysiłku fizycznego oraz składników pokarmowych nic nie zdziałasz. Sorry ,ale od chodzenia tyłka nie wymodelujesz. Skoro to studiowałem i trenuję przeszło 20lat widocznie wiem lepiej od Ciebie skoro wierzysz w takie brednie. No chyba ,że ja czegoż nie wiem ,bo w sumie nie ma wszystko wiedzących,ale z chęcią posłucham w jaki sposób te „magiczne” buty nagle zaczną modelować sylwetkę tak jak ciężkie ćwiczenia. Nie mówiąc już w jaki sposób przy tak niewielkim udziale wysiłku tlenowego zaczniesz gubić kalorię ,bo jednak jest to konieczne by odkryć swoją pracę i w końcu jak tak ograniczony ruch w jednej płaszczyźnie ma tego dokonać?
12 października 2010 at 11:46Ja nie wiem co z wami ludzie się dzieje. Wiem, że jesień mamy ale to nie powód, do tego, żeby na wszystko być negatywnie nastawionemu.
Nie pisze przecież że w tych czarodziejskich butach zgubisz zbedne kg. Ja tylko napisałam, że inaczej się w nich chodzi niż w zwykłych butach i to dlatego, że mają podkładki balansujące, które powodują chwiejnożć i niestabilnożć, a to prowadzi do tego, że mięsie są zmuszone do wykonywanie kolejnej pracy, co w efekcie wzmacnia miężnie nóg:P
To tak jak chodzić w butach na wysokich szpilach. Codzienne chodzenie i wszędzie też wzmacnia łydki. Załóż !! Spróbuj 😛 hehe a później napisz jak było :))) hehehe12 października 2010 at 15:01Za bardzo siedzę w temacie by wierzyć w takie brednie 😉
Nie wiem co z tobą się dzieję ,że łykasz takie głupoty nie potwierdzone żadnymi badaniami 🙂
elo12 października 2010 at 15:26Ja też mam te buty i czuję, że moje miężnie pracują intensywniej niż w zwykłych butach. Sekret tkwi w podeszwie. Trzeba spróbować, żeby uwierzyć a nie się nastawiać negatywnie od razu.
12 października 2010 at 17:22Życzę zgrabnej pupy 😉
20 października 2010 at 13:04jestem z wykształcenia fizjoterapeutą i trenerem kulturystyki i fitnessu, uwierzcie mi, buty reeboka nie ukształtują wam pupy, żenujące jest dla mnie, że w ogóle ktokolwiek wierzy w te bzdury i daje się nabrać prostemu marketingowi. ładna pupa to ćwiczenia, dieta, czasami wspomaganie zabiegami medycyny estetycznej.
20 października 2010 at 14:38Niektórzy wierzą,że z pustego naleją.
20 października 2010 at 18:00Moim zdaniem jędrnej pupy nigdy nie za wiele i jeżli są buciki w których wystarczy tylko chodzić to ja się na to piszę:). Włażnie szukałam w sklepie tych bucików z wysokim stanem na jesień/zimę, ale niestety jeszcze ich nie było 🙁
20 października 2010 at 21:09Też jestem za tym, że jak stworzyli coż takiego dla nas to trzeba korzystać 🙂 JA jestem bardzo zadowolona z tych bucików 🙂
21 października 2010 at 12:52Ja też jestem z nich zadowolona 🙂 Uwielbiam buty sportowe a te są ładne i mają dużo krtzyżci 🙂
- AutorOdp.