- AutorOdp.
- 3 grudnia 2010 at 13:13
@mak polny wrote:
Aż trudno się oprzeć :-
I masaż gratis, oczywiżcie pożladków 😉
6 grudnia 2010 at 11:41Ja też uważam, że jedynym sposobem na zgrabne pożladki są regularne ćwiczenia. Z tego co się orientuję poprzez pływanie można bardzo ładnie wyprofilować sobie sylwetkę. Poza tym zima warto pomyżleć o zakupie np. rowerka treningowego do domu i tam ćwiczyć to na pewno pomoże
6 grudnia 2010 at 13:23Widzę, że opinie na temat butów są podzielone. Ja osobiżcie jeszcze ich nie mam ale zapewne wybiorę się do sklepu i je kupię 🙂 ostatnio stawałam na mate w sklepie sportowym i powiem że naprawdę te podkładki są przyjemne dla stopy 8)
9 grudnia 2010 at 19:56@Kowal wrote:
Załóż do snu obudzisz się z jędrnymi pożladkami 😉
Szkoda, że to tak nie działa :((
[usunięto_link] wrote:
Widzę, że opinie na temat butów są podzielone. Ja osobiżcie jeszcze ich nie mam ale zapewne wybiorę się do sklepu i je kupię 🙂 ostatnio stawałam na mate w sklepie sportowym i powiem że naprawdę te podkładki są przyjemne dla stopy 8)
Polecam! Warto, pomimo niektórych złych opinii.
9 grudnia 2010 at 20:23Ta jasne,że warto szczególnie jak się odpowiada osobie ,która zakłada temat tylko po to by sprzedać buty. Jeden post i tak oczywisty ,że to spamer ,że aż dziwie się ,że ktoż na niego odpowiada.
10 grudnia 2010 at 10:11Dziewczyny kupiłam buciki Reebok Easytone i muszę przyznać, że coż w tym jest –> pupcia jakby trochę nabrała sprężystożci !
latem mam zamiar w nich pobiegać ale jak na razie działają !
oczywiżcie nie zastąpią dobrego wycisku na steeperze !10 grudnia 2010 at 11:29Ta jasne, poza tym te buty nie nadają się do biegania 😉
10 grudnia 2010 at 12:43Są one przede wszystkim do chodzenia. Jednak biegać też w nich można.
10 grudnia 2010 at 16:48Nie, nie można. Nie nadają się do biegania. Buty do biegania muszą być sztywne.
16 grudnia 2010 at 16:17Ja sobie też kupiłam te buty bo widziałam jakie dają efekty u moich koleżanek, długo namyżlałam się i w końcu kupiłam EasyTone Passion . Są cieplutkie i miło się w nich spaceruję 🙂
16 grudnia 2010 at 21:03Te akurat mi się nie podobają. Zimą wybrałam inny model butów. Czekam na wiosnę 😉
16 grudnia 2010 at 21:03Te akurat mi się nie podobają. Zimą wybrałam inny model butów. Czekam na wiosnę 😉
19 grudnia 2010 at 17:44Na wiosnę rzeczywiżcie jest większy wybór modeli, teraz jest z tym troszkę gorzej. Ja już wybrałam butki na wiosnę 🙂 ale kto wie pewnie wejdą jeszcze fajniejsze 8)
20 grudnia 2010 at 19:32Kto wie. Pewnie masz rację. Chyba sporo kobiet kupuje te buty to czemu nie mieliby wprowadzić nowych modeli.
22 grudnia 2010 at 07:13Możliwe, ale te co są też są ładne, mi się podobają te jesienno – zimowe akurat na teraz chociaż się robi odwilż to nie wiem.
- AutorOdp.