• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@mak polny wrote:

Aż trudno się oprzeć :-

I masaż gratis, oczywiżcie pożladków 😉

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Ja też uważam, że jedynym sposobem na zgrabne pożladki są regularne ćwiczenia. Z tego co się orientuję poprzez pływanie można bardzo ładnie wyprofilować sobie sylwetkę. Poza tym zima warto pomyżleć o zakupie np. rowerka treningowego do domu i tam ćwiczyć to na pewno pomoże

zawszekobitka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Widzę, że opinie na temat butów są podzielone. Ja osobiżcie jeszcze ich nie mam ale zapewne wybiorę się do sklepu i je kupię 🙂 ostatnio stawałam na mate w sklepie sportowym i powiem że naprawdę te podkładki są przyjemne dla stopy 8)

nastka501
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

@Kowal wrote:

Załóż do snu obudzisz się z jędrnymi pożladkami 😉

Szkoda, że to tak nie działa :((

[usunięto_link] wrote:

Widzę, że opinie na temat butów są podzielone. Ja osobiżcie jeszcze ich nie mam ale zapewne wybiorę się do sklepu i je kupię 🙂 ostatnio stawałam na mate w sklepie sportowym i powiem że naprawdę te podkładki są przyjemne dla stopy 8)

Polecam! Warto, pomimo niektórych złych opinii.

Anonymous
    Member
    • Guru

Ta jasne,że warto szczególnie jak się odpowiada osobie ,która zakłada temat tylko po to by sprzedać buty. Jeden post i tak oczywisty ,że to spamer ,że aż dziwie się ,że ktoż na niego odpowiada.

Majka29
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Dziewczyny kupiłam buciki Reebok Easytone i muszę przyznać, że coż w tym jest –> pupcia jakby trochę nabrała sprężystożci !
    latem mam zamiar w nich pobiegać ale jak na razie działają !
    oczywiżcie nie zastąpią dobrego wycisku na steeperze !

Anonymous
    Member
    • Guru

Ta jasne, poza tym te buty nie nadają się do biegania 😉

nastka501
    Member
    • Stały bywalec

Są one przede wszystkim do chodzenia. Jednak biegać też w nich można.

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie, nie można. Nie nadają się do biegania. Buty do biegania muszą być sztywne.

zawszekobitka
    Member
    • Początkujący

Ja sobie też kupiłam te buty bo widziałam jakie dają efekty u moich koleżanek, długo namyżlałam się i w końcu kupiłam EasyTone Passion . Są cieplutkie i miło się w nich spaceruję 🙂

nastka501
    Member
    • Stały bywalec

Te akurat mi się nie podobają. Zimą wybrałam inny model butów. Czekam na wiosnę 😉

nastka501
    Member
    • Stały bywalec

Te akurat mi się nie podobają. Zimą wybrałam inny model butów. Czekam na wiosnę 😉

zawszekobitka
    Member
    • Początkujący

Na wiosnę rzeczywiżcie jest większy wybór modeli, teraz jest z tym troszkę gorzej. Ja już wybrałam butki na wiosnę 🙂 ale kto wie pewnie wejdą jeszcze fajniejsze 8)

nastka501
    Member
    • Stały bywalec

Kto wie. Pewnie masz rację. Chyba sporo kobiet kupuje te buty to czemu nie mieliby wprowadzić nowych modeli.

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Możliwe, ale te co są też są ładne, mi się podobają te jesienno – zimowe akurat na teraz chociaż się robi odwilż to nie wiem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a"

Przewiń na górę