• Autor
    Odp.
  • zawszekobitka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

te buty są naprawdę ciepłe, mówię o tym modelu jesienno- zimowym, się nie bój jeszcze będzie dużo okazji na żmiganie w nich 🙂 a odwilż potrwa pewnie z dwa dni 😀

zawszekobitka
    Member
    • Początkujący

a tak jeszcze nawiązując do wyższej wypowiedzi, nie dziwie się że tak wiele kobiet ma te buty skoro bez wysiłku możemy wyrobić sobie miężnie nóg i mieć ładne pożladki 🙂

doll
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Mój sposób na to, o czym tutaj rozmawiamy jest jeden – rower, rower i jeszcze raz rower;) Ale nie te różne stacjonarne wynalazki, bo to na dłuższą metę jest jak dla mnie strasznie nudne. Prawdziwy „góral” i najlepiej jakiż fajny leżny szlak – to jest to:) To jak dla mnie najlepszy sposób. Bo chyba nigdzie nie wyrzeźbisz sobie nóg i pupy tak, jak włażnie na rowerze:) Teraz tylko czekam na wiosnę, żeby wyciągnąć swojego Gianta z garażu i znowu choć trochę pojeździć:)

zawszekobitka
    Member
    • Początkujący

doll rower tez jest dobry, ale ja zbytnio nie mam na to czasu, bo tak pojechać na jakąż przejażdżkę to trzeba jakież 2 godzinki dlatego wolę pospacerować z dziećmi w Rbk 🙂

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Rower na pewno to dobry sposób, ale jak z wózkiem z dzieckiem miałabym jeździć 🙂 A w butach easy tone mogę chodzić na spacery 🙂

malinka2303
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Mam taką samą sytuację 🙂 ale te buty dają radę 🙂

nastka501
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Rower to jest to. Uwielbiam jeździć na rowerze. Niestety teraz nie mam na to czasu beczy. W nowym roku spróbuję sobie tak zorganizować czas, żeby sobie trochę pojeździć jednak z easy tone nie zrezygnuję.

paulus23
    Member
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

JA na rowerze może zacznę jeździć do pracy dopiero na wiosnę, ale z Easy Tone też nie zrezygnuję 🙂 Będę chodzić w nich wtedy kiedy nie będę jeździć na rowerze 🙂

malinka2303
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Ja jednak pozostanę przy spacerach 🙂 Oczywiżcie w Easy Tone 🙂

nastka501
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

JA na rowerze może zacznę jeździć do pracy dopiero na wiosnę, ale z Easy Tone też nie zrezygnuję 🙂 Będę chodzić w nich wtedy kiedy nie będę jeździć na rowerze 🙂

Jazda na rowerze do pracy to dobry pomysł:). Trzeba tylko zawsze ciuchy mieć na przebranie. Na rowerze też możesz mieć easy tone tylko wtedy raczej nic nie dają:)

niuskaaa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

No raczej na rower to one się nie nadają. No ja rozumiem piechotką dopracy to jest wyczyn a nie rowerem 😛 No co?? Moje drogie panie. Czas zacząć się ruszać po żwiętach!!

mis11
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Za chwilę zostaną wynaleziony buty poprawiające biust, a naiwne się znajdą. A nie prożciej wykonać codziennie przez 10-15min ćwiczenia na ujędrnienie miężnia tyłeczka?

Patii
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Moim sposobem na zgrabną pupę i ogólnie całą sylwetkę jest jazda na rolkach, oprócz tego ćwiczę trochę w domu i napinam miężnie pożladków jak często się tylko da, myjąc naczynie czy spacerując 😮

wernona
    Member
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Pełne przysiady z obciążeniem dają dobre rezultaty, ale komu się chce to robić systematycznie. Dla szybkiego efektu stworzono dla nas Body Jet i po kłopocie 🙂

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

A czy Ty poddałas sie temu zabiegowi (body Jet)?
    jestem ciekawa tak naprawde jak to wyglada, w takim sensie czy efekt jest widoczny od razu ,czy tu tez trzeba nosic jakież ubranko uciskowe ?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a"

Przewiń na górę