• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ty się na to piszesz,ale to nie działa, za to sporo kosztują 😉

nastka501
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja mam te buciki od niedawna. Nie wiem czy działają, ale bardzo mi się spodobały. Mam nadzieję, że jednak chociaż trochę prawdy jest w tych reklamach:D

Mikah
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dajcie spokój, żenująca jest wasza głupota. Buty nie ukształtują wam pupy. MAcie odkurzacz, który sam sprząta? A Może samochód, który jeździ bez benzyny?

nastka501
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Każdy wierzy w to co chce. akurat odkurzacz, który sam sprząta mam. Mam też buciki, które kształtują pupę 😀

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Zgadzam się z Tobą nastka każdy wierzy w to co chce. Ja wierzę w to co widzę 🙂 czyli te buty naprawdę pomagają, a jak ktoż nie wierzy to niech nie wierzy.

Anonymous
    Member
    • Guru

Wierzyć to można i w Supermana, UFO oraz czarownice na miotłach,nikt nikomu nie zabrania ,a oszukiwanie ludzi przez sprzedaż i namawianie na rzeczy, którymi nie są to co innego.

malinka2303
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Mi też te buty się podobają i wyrażam swoją opinię a nie oszukuję.

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Najlepszy sposób na zgrabną pupę to częste klapsy od faceta. Poprawia się krążenie, nie pojawia się cellulit. Polecam. Wystarczy troche nabroić co dnia i już klaps na tylku gotowy… 😳

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Mi też te buty się podobają i wyrażam swoją opinię a nie oszukuję.

Mówiąc o oszukiwaniu miałem na myżli producentów i sprzedawców. To ,że Ci się podobają ,spoko mi to nie przeszkadza. Jednak jak ktoż opowiada pierdoły o kształtowaniu to żmieszne,bo to niemożliwe fizjologicznie. No chyba,że umie przedstawić jakież wyjażnienie, badania naukowe ,które wyjażnią jak chodzenie nagle działa cuda, no chyba,że mówimy o osobach ,które pół życia siedzą przed kompem,jeżdżą do pracy i nagle zaczęli chodzić po kupnie butów i myżlą,że to sprawka obuwia, a nie ruszenia się z miejsca.

nie-bo
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

podobno kształtuje i ujędrnia pupę napinanie miężni pożladków – ćwiczenia izotoniczne
    napnij na np. 10 sekund, potem na 10 pużć, a potem znów napnij i tak ze 30 razy 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Moje pożladki są twarde jak skała 😀

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

jasne ..Kowal nie ma to jak sie pochwalic posladkami…. 😀 😀 uwazaj ….

MissMalvinka
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Kowal, fotę nam tu wrzuć koniecznie! 😈

Anonymous
    Member
    • Guru

Oj tam ,oj tam, nie to miałem na myżli 😳
    Na zdjęciach i tak nie będzie widać 😈

Krolinia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

@mak polny wrote:

Czy wam dziewczyny ktoż zapłacił za szerzenie tych bzdur, czy po prostu się z głupim na głowę zamieniłyżcie? Bo mi już się słabo zaczyna robić od czytania takich bredni o cudownym działaniu tych butów…

mnie przyszła do głowy jeszcze jedna rzecz z kim na głowy mogły się pozamieniać 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a"

Przewiń na górę