- AutorOdp.
- 21 października 2010 at 13:56
Ty się na to piszesz,ale to nie działa, za to sporo kosztują 😉
21 października 2010 at 19:15Ja mam te buciki od niedawna. Nie wiem czy działają, ale bardzo mi się spodobały. Mam nadzieję, że jednak chociaż trochę prawdy jest w tych reklamach:D
22 października 2010 at 13:29Dajcie spokój, żenująca jest wasza głupota. Buty nie ukształtują wam pupy. MAcie odkurzacz, który sam sprząta? A Może samochód, który jeździ bez benzyny?
25 października 2010 at 19:57Każdy wierzy w to co chce. akurat odkurzacz, który sam sprząta mam. Mam też buciki, które kształtują pupę 😀
27 października 2010 at 13:24Zgadzam się z Tobą nastka każdy wierzy w to co chce. Ja wierzę w to co widzę 🙂 czyli te buty naprawdę pomagają, a jak ktoż nie wierzy to niech nie wierzy.
27 października 2010 at 15:38Wierzyć to można i w Supermana, UFO oraz czarownice na miotłach,nikt nikomu nie zabrania ,a oszukiwanie ludzi przez sprzedaż i namawianie na rzeczy, którymi nie są to co innego.
27 października 2010 at 21:30Mi też te buty się podobają i wyrażam swoją opinię a nie oszukuję.
27 października 2010 at 22:05Najlepszy sposób na zgrabną pupę to częste klapsy od faceta. Poprawia się krążenie, nie pojawia się cellulit. Polecam. Wystarczy troche nabroić co dnia i już klaps na tylku gotowy… 😳
27 października 2010 at 23:48[usunięto_link] wrote:
Mi też te buty się podobają i wyrażam swoją opinię a nie oszukuję.
Mówiąc o oszukiwaniu miałem na myżli producentów i sprzedawców. To ,że Ci się podobają ,spoko mi to nie przeszkadza. Jednak jak ktoż opowiada pierdoły o kształtowaniu to żmieszne,bo to niemożliwe fizjologicznie. No chyba,że umie przedstawić jakież wyjażnienie, badania naukowe ,które wyjażnią jak chodzenie nagle działa cuda, no chyba,że mówimy o osobach ,które pół życia siedzą przed kompem,jeżdżą do pracy i nagle zaczęli chodzić po kupnie butów i myżlą,że to sprawka obuwia, a nie ruszenia się z miejsca.
28 października 2010 at 13:32podobno kształtuje i ujędrnia pupę napinanie miężni pożladków – ćwiczenia izotoniczne
napnij na np. 10 sekund, potem na 10 pużć, a potem znów napnij i tak ze 30 razy 🙂28 października 2010 at 15:42Moje pożladki są twarde jak skała 😀
28 października 2010 at 16:50jasne ..Kowal nie ma to jak sie pochwalic posladkami…. 😀 😀 uwazaj ….
28 października 2010 at 17:30Kowal, fotę nam tu wrzuć koniecznie! 😈
28 października 2010 at 18:06Oj tam ,oj tam, nie to miałem na myżli 😳
Na zdjęciach i tak nie będzie widać 😈29 października 2010 at 15:08@mak polny wrote:
Czy wam dziewczyny ktoż zapłacił za szerzenie tych bzdur, czy po prostu się z głupim na głowę zamieniłyżcie? Bo mi już się słabo zaczyna robić od czytania takich bredni o cudownym działaniu tych butów…
mnie przyszła do głowy jeszcze jedna rzecz z kim na głowy mogły się pozamieniać 🙂
- AutorOdp.