- AutorOdp.
- 6 lutego 2011 at 22:40
Najlepszy sposób to ćwiczyć mięsnie pupy 🙂 Ja np to robie codziennie wieczorem przed zasypianiem i codziennie rano po obudzeniu. Leżąc żciskam mocno mięsnie posladków i ud na jakież 10 sekund i puszczam na 10-15 sekund, i tak w kółko, zaczynasz od np 20 powtórzeń a po tygodniu, dwóch robisz 60 powtórzeń. W ten sposób robi się jędrna pupa i uda no i można sie pozbyć cellulitu 🙂
Dla leniwych można zastosowac np takie majtki 🙂 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Figi damskie z silikonowymi wkładkami push-up. Wyszczuplają biodra i brzuch, podnoszą i zaokrąglają pożladki nadając jędrny i pełny kształt. Majtki po założeniu zachowują się jak „druga skóra” – nie przesuwają się i nie odznaczają się, idealnie przylegają i są niewyczuwalne w dotyku. Dają efekt wyszczuplenia nadając sylwetce zgrabny kształt.
Albo cos bardzo wyszczuplającego, co sprawdziła moja psiapsiuła:
xxxxxxxxxxxxx kupiła go na moje weselepod kieckę i tak była zadowolona, że teraz wszedzie go naklada i do pracy i na kazda imprezke.edit:
jakubek18 stycznia 2012 at 13:28Oczywiżcie na zgrabną pupe oprócz ćwiczen pomoże korygująca bielizna. Zapraszam do mojego sklepu, z pewnożcią coż znajdziemy odpowiedniego.
23 lutego 2012 at 10:25Tak ale na basenie już widać czy masz zgrabną czy obwisłą.
30 sierpnia 2012 at 18:11Na zgrabną pupe na pewno ćwiczenia ale odpowiednia bielizna też bardzo pomaga.
- AutorOdp.