- AutorOdp.
- 23 października 2009 at 16:00
[usunięto_link] wrote:
A co do trybu zycia to chyba praca na zmiany ( nocka dzień) nie służy temu, a każdy inny chyba tak
No niestety włażnie taki mam…
[usunięto_link] wrote:
A fakt hormony robią wszystko za ciebie ale tez musisz je łykać w miarę regularnie to ja już wolę zrobić sobie pomiar rano i mieć z głowy
A hormony mam w postaci krążka, więc łykać nie muszę, oprócz tego że zakładam go raz w miesiącu. To chyba jednak nie dla mnie… ale zdrowe, więc nie neguje, bynajmniej.
26 października 2009 at 12:08No jednak metody antykoncepcji trzeba dobierać indywidualnie więc jeżeli dla ciebie krążek jest dobrym rozwiązaniem to tez nie neguję 🙂
No i niestety jak pracujesz na zmiany to chyba ciężko by ci było robić codziennie rano pomiary.
Ja niestety hormonów brać już nie mogę no i nie chcę więc dla mnie lady comp był niemal wybawieniem:P
1 listopada 2009 at 11:07Hormony jednak dają dużą wolnożć… czy praca w nocy, czy imprezka, wszystko robię bez myżlenia o tym, że rano muszę zmierzyć temperaturę czy coż. Teraz z tym krążkiem to nawet z alkohlem nie muszę sobie żałować 😉 . Ale trochę Ci zazdroszczę, bo mam żwiadomożć, że hormony jakoż tam negatywnie wpływają na organizm, nawet jeżli stopniowo i w niewielkim stopniu. No, może kiedyż wymyżlą coż bardziej praktycznego…
- AutorOdp.