- AutorOdp.
- 2 maja 2008 at 16:36
juz sprawdzilam 😆
parvati rzuca mięseeem! 😛
2 maja 2008 at 16:45a może po prostu jedna z was będzie mądrzejsza i przestanie się udzielać? 😕 😕
2 maja 2008 at 16:46gdyby tylko glupota dawala skrzydla, sama zrobilabys stad wylotke….a takk musimy czekac, az wyrzuci cie admin.
2 maja 2008 at 16:54mnie? oh.. a za cóż to? za to, że nie popieram całujących sie gejów na ulicy, jestem przeciw aborcji… hmm a moze za to, ze uzywam wibratora, albo uprawiam sex analny? to chcialas napisac?
polecisz pierwsza- za bluzgi.
2 maja 2008 at 19:07[usunięto_link] wrote:
WarnGirl, stoisz za parvati murem, a tak naprawde pojecia nie masz o co sie rozchodzi 😆 najezylas sie na mnie, bo powiedzialam, ze nie jestem za aborcją- jak Ty.. no nic- trudno. Chociaz miesem nie rzucasz, to juz cos 😆
(jestem trendy!! 😆 )
Słonko,ja sobie poczytałam co nieco i nie pisz mi tu proszę,że pojęcia nie mam 😈 własnie,dyskusja o aborcji była niepoważna,bo ja wyraziłam swoja opinie a Ty się rzucasz,bo masz inną opinie na ten temat.A miej sobie!w żadnym swoim pożcie nie namawiałam Cie do zmiany zdania.A Ty rzucasz się i miotasz jakbym Ci krzywdę wyrządziła,pisząc jakież niedorzeczne wywody(wybacz,że nie wstawię tu odpowiedniego cytatu,ale nie chce mi się grzebać 😉 ) im więcej piszesz tym ja bardziej za aborcją jestem 😆
2 maja 2008 at 22:09hahaha no wiesz, ja nie jestem oschłym i zimnym babskiem bez uczuć i to, ze czasem się „zbulwersuję”, czy uznam cos za kontrowersyjne, lub nie zgodze sie- tzn powiem cos wiecej niz zimne „nie jestem za”- to uwazasz, ze sie rzucam.. hmmm no tak, zapomnialam, ze to forum jest emocji pozbawione :] akurat! miej sobie swoje zdanie, ale pozwol mi napisac swoje nie tylko „nie jestem za”, ale i wyrazic niezadowolenie, zdegutowanie, zniesmaczenie.. nazwij sobie to juz jak chcesz.
3 maja 2008 at 12:09ehhh… 🙄
4 maja 2008 at 13:45zamykanie tematow to glupia sprawa – niedlugo forum przestanie dzialac bo kontrowersyjne czyli ciekawe tematy beda zamykane i nie bedzie o czym pisac
chcialem sie wypowiedziec w temacie o aborcji a zostalem pozbawiony takiej mozliwosci – nie bylo mnie w weekend ;p
4 maja 2008 at 15:37[usunięto_link] wrote:
zamykanie tematow to glupia sprawa – niedlugo forum przestanie dzialac bo kontrowersyjne czyli ciekawe tematy beda zamykane i nie bedzie o czym pisac
chcialem sie wypowiedziec w temacie o aborcji a zostalem pozbawiony takiej mozliwosci – nie bylo mnie w weekend ;p
Ano własnie.
Tyle, że zamykanie tematów to dla mnie nie tyle „głupia sprawa” co bezcelowe działania, na upartego pokłócić się można nawet w temacie 'Co macie dziż na obiad?’, poza tym zamykane tematy to akurat te najbradziej interesujące, notabene włażnie przez kontrowersje jakie wzbudzają.
10 maja 2008 at 15:43[usunięto_link] wrote:
wiem, ale ciezko mi przyjac do wiadomosci, ze ktos moze byc taka kretynka.
to akurat nie do mnie, ale jak napisalam- skrupulatnie będę cytowac tu kazdy obrazliwy tekst tejże panny..
13 maja 2008 at 09:55czasem mam wrażenie że niektórzy forumowicze to taki eksperyment socjologiczny… istoty wykreowane, aby badać wytrzymałożć i reakcje społeczeństwa… przecież to nie może być prawda…
😉 😕 😯 😈
13 maja 2008 at 11:51tez mnie to dziwi :]
13 maja 2008 at 14:19Tyrysku … musi być jakaż równowaga w naturze, muszą być silni i słabi, mądrzy i głupi, etc. ….
14 maja 2008 at 08:38Sama napialas, ze mierze ludzi wlasną miarę. Pozwol więc, ze zaliczę Cie do tych głupszych 😆
14 maja 2008 at 11:24Hegemonio, coż w tym jest 😉
Assha… wybitnie mało domyżlna jesteż… 🙄
- AutorOdp.