• Autor
    Odp.
  • Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

juz sprawdzilam 😆

parvati rzuca mięseeem! 😛

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a może po prostu jedna z was będzie mądrzejsza i przestanie się udzielać? 😕 😕

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

gdyby tylko glupota dawala skrzydla, sama zrobilabys stad wylotke….a takk musimy czekac, az wyrzuci cie admin.

Assha
    Member
    • Maniak

mnie? oh.. a za cóż to? za to, że nie popieram całujących sie gejów na ulicy, jestem przeciw aborcji… hmm a moze za to, ze uzywam wibratora, albo uprawiam sex analny? to chcialas napisac?

polecisz pierwsza- za bluzgi.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

WarnGirl, stoisz za parvati murem, a tak naprawde pojecia nie masz o co sie rozchodzi 😆 najezylas sie na mnie, bo powiedzialam, ze nie jestem za aborcją- jak Ty.. no nic- trudno. Chociaz miesem nie rzucasz, to juz cos 😆

(jestem trendy!! 😆 )

Słonko,ja sobie poczytałam co nieco i nie pisz mi tu proszę,że pojęcia nie mam 😈 własnie,dyskusja o aborcji była niepoważna,bo ja wyraziłam swoja opinie a Ty się rzucasz,bo masz inną opinie na ten temat.A miej sobie!w żadnym swoim pożcie nie namawiałam Cie do zmiany zdania.A Ty rzucasz się i miotasz jakbym Ci krzywdę wyrządziła,pisząc jakież niedorzeczne wywody(wybacz,że nie wstawię tu odpowiedniego cytatu,ale nie chce mi się grzebać 😉 ) im więcej piszesz tym ja bardziej za aborcją jestem 😆

Assha
    Member
    • Maniak

hahaha no wiesz, ja nie jestem oschłym i zimnym babskiem bez uczuć i to, ze czasem się „zbulwersuję”, czy uznam cos za kontrowersyjne, lub nie zgodze sie- tzn powiem cos wiecej niz zimne „nie jestem za”- to uwazasz, ze sie rzucam.. hmmm no tak, zapomnialam, ze to forum jest emocji pozbawione :] akurat! miej sobie swoje zdanie, ale pozwol mi napisac swoje nie tylko „nie jestem za”, ale i wyrazic niezadowolenie, zdegutowanie, zniesmaczenie.. nazwij sobie to juz jak chcesz.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

ehhh… 🙄

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

zamykanie tematow to glupia sprawa – niedlugo forum przestanie dzialac bo kontrowersyjne czyli ciekawe tematy beda zamykane i nie bedzie o czym pisac

chcialem sie wypowiedziec w temacie o aborcji a zostalem pozbawiony takiej mozliwosci – nie bylo mnie w weekend ;p

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

zamykanie tematow to glupia sprawa – niedlugo forum przestanie dzialac bo kontrowersyjne czyli ciekawe tematy beda zamykane i nie bedzie o czym pisac

chcialem sie wypowiedziec w temacie o aborcji a zostalem pozbawiony takiej mozliwosci – nie bylo mnie w weekend ;p

Ano własnie.

Tyle, że zamykanie tematów to dla mnie nie tyle „głupia sprawa” co bezcelowe działania, na upartego pokłócić się można nawet w temacie 'Co macie dziż na obiad?’, poza tym zamykane tematy to akurat te najbradziej interesujące, notabene włażnie przez kontrowersje jakie wzbudzają.

Assha
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

wiem, ale ciezko mi przyjac do wiadomosci, ze ktos moze byc taka kretynka.

to akurat nie do mnie, ale jak napisalam- skrupulatnie będę cytowac tu kazdy obrazliwy tekst tejże panny..

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

czasem mam wrażenie że niektórzy forumowicze to taki eksperyment socjologiczny… istoty wykreowane, aby badać wytrzymałożć i reakcje społeczeństwa… przecież to nie może być prawda…

😉 😕 😯 😈

Assha
    Member
    • Maniak

tez mnie to dziwi :]

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Tyrysku … musi być jakaż równowaga w naturze, muszą być silni i słabi, mądrzy i głupi, etc. ….

Assha
    Member
    • Maniak

Sama napialas, ze mierze ludzi wlasną miarę. Pozwol więc, ze zaliczę Cie do tych głupszych 😆

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

Hegemonio, coż w tym jest 😉

Assha… wybitnie mało domyżlna jesteż… 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Atmosfera na forum…"

Przewiń na górę