- AutorOdp.
- 14 maja 2008 at 11:32
Ot co ❗
14 maja 2008 at 14:17a ty malo inteligentna :] nie czujesz sarkazmu? mmmm pachnie aż tu!
hahahahaha…. masakra….
14 maja 2008 at 16:25O rety,ale się usmiałam!! 🙄
Patrząc na niektóre posty aż ciżnie się na usta: uderz w stół a nożyce się odezwą 😉
14 maja 2008 at 17:35ależ przysłowionkiem trzasnęła! a ja Ci na to:
z m i e ń p ł y t ę (alem ja wymysliła!)
i nie wazne, czy to co pisalas bylo do mnie, czy do kokog innego w każdym razie nie popisalas sie niczym nowym. myslalam, ze stac Cie na wiecej WARN 🙂14 maja 2008 at 18:16:)))) sa ludzie, ktorym mozna napluc w twarz, bo i tak powiedza, ze desz pada…
14 maja 2008 at 18:17Skoro nie do Ciebie,to po co sie udzielasz?? 😆 powiedzenie pasuje jak ulał,nie widze więc sensu żeby wysilać się na coż nowego,skoro to doskonale oddaje sytuajcę 😉
15 maja 2008 at 05:01[usunięto_link] wrote:
Sama napialas, ze mierze ludzi wlasną miarę. Pozwol więc, ze zaliczę Cie do tych głupszych 😆
Na szczężcie nie utożsamiam się z Twoją miarą i jest mi do niej cholernie daleko 😉
Paro nożyczek 😆15 maja 2008 at 05:33„paro nozyczek” hahahahahaha jaka bieda 🙄
15 maja 2008 at 05:34[usunięto_link] wrote:
:)))) sa ludzie, ktorym mozna napluc w twarz, bo i tak powiedza, ze desz pada…
dresiarskie myslenie :]
15 maja 2008 at 07:43[usunięto_link] wrote:
„paro nozyczek” hahahahahaha jaka bieda 🙄
Ktoż już tu pisał o Twoich zdolnożciach interpretacji i domyżlnożci w ogóle…więc nic już nie dodam poza tym, że rozumiem, że jesteż sfrustrowana, bo nie masz z kim sobie wulgarniszym mięskiem porzucać…
15 maja 2008 at 14:52[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
:)))) sa ludzie, ktorym mozna napluc w twarz, bo i tak powiedza, ze desz pada…
dresiarskie myslenie :]
myslę,że lepsze dresiarskie niz moherowe… 😆
15 maja 2008 at 15:23Oho… zobaczyłam temat „atmofsera na forum”. Pomyżlałam, że tu jest pokój i wszyscy raczej starają się jakoż dojżć do porozumienia i jest to dożć łagodny temat 😉 Otóz nie. 5 ostatnich postów na to nie wskazuje heeh;)
15 maja 2008 at 17:26@Józia wrote:
Oho… zobaczyłam temat „atmofsera na forum”. Pomyżlałam, że tu jest pokój i wszyscy raczej starają się jakoż dojżć do porozumienia i jest to dożć łagodny temat 😉 Otóz nie. 5 ostatnich postów na to nie wskazuje heeh;)
He he,nie tylko 5 ostatnich… 😈
15 maja 2008 at 20:06cytat nastepny:
[usunięto_link] wrote:
to, ze ty jestes glupi lachonem i assha jest glupim lachonem, nie oznacza, ze wszyscy sa glupimi lachonami.
a ja dodam, ze nasza cudnie nazwana Lolita to równiez kłamczuch. nie chce przytaczac nickow, ale troche ich bylo..
15 maja 2008 at 21:16Widzę, że nie tylko ja nie czuję sympatii do panny o niewyparzonym języku 🙂 parvati mam na mysli.
- AutorOdp.