• Autor
    Odp.
  • eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

jak sobie pożcielicie tak sie wyżpicie… robicie syf to w nim piszemy 🙂
    widocznie wam to odpowiada.. jak by jedna z drugą tak nie pisała to byżmy sie zaczęły szanować 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dokładnie.
    Czasem uwagi niektórych osób są zwyczajnie nie na miejscu.Zauwazyłam,ze bywa i tak,że ktoż ewidentnie szuka zaczepki.I nie mam tu na mysli parvati 😈

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

jak sobie pożcielicie tak sie wyżpicie… robicie syf to w nim piszemy 🙂
    widocznie wam to odpowiada.. jak by jedna z drugą tak nie pisała to byżmy sie zaczęły szanować 🙂

oj prawda, az czasem przykro cos napisac

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Ale zasadnicza kwestia: jest to forum, wypowiadamy się, ktoż ma inne zdanie. Nie zgadzamy się z nim, bo jesteżmy różne. Tak jak już napisałam. Po co cytować i komentować czyjeż wypowiedzi w kółko? Tak możemy się dojeżdżać do konca żwiata.
    A może po prostu wystarczy sobie powiedzieć: Nie, koniec! I atmosfera się zmieni. Wypowiedz się raz w danym temacie i wystarczy. Po co jakież dziwne nakręcanie się na inną osobę i jej poglądy?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

czasem trzeba umie odpużcic

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

niestety niektórzy nie mogą odpużcić i nawet kiedy temat jest już wyczerpany dołożą swoje złożliwe „trzy grosze”

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

@iga81 wrote:

[usunięto_link] wrote:

U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..

To tylko tak na marginesie..

hahahaha dlugo szukalas tegoż cytatu? chyba niezle pogrzebac musialas sobie w moich postach.
    a no i… oto moderatorka- stojaca na czele pokoju.
    nie omieszka odpuscic sobie ironicznej uwagi

Omieszka, nie omieszka..
    W każdym razie.. zrozumiałas jej intencje? Nie tylko INNI są twórcami tej „strasznej” atmosfery na forum..

MIECZ-NICK
    Member
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Ludzie !!! co sie z wami dzieje?
    Forum sluzy do poczytania, wyrazania swoich pogladow, czasem ktos wpada, szuka porady, chce poznac opinie innych w temacie. Puknijcie sie czasem w czolka, po co te slowne przepychanki ? zachecam do tolerancji dla cudzych pogladow i ignorancji chamstwa i zaczepek, a moze sie cos oczysci. Dajcie luz 8)

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Taka mała sugestia: może ktoż założy temat „Assha vs Parvati” i tam obie Panie bedą się słownie przepychać ile tylko będą chciały, a reszta tematów będzie rzeczową dyskusją.
    Rozumiem, można nie zgadzać się ze sobą, rozumiem, że czasami trzeba się na jakiż temat pokłócić.ale to, co zaczyna się dziać w większożci tematów to już lekka przesada.
    I proszę nie pisać mi, że można nie czytać, bądź omijać, ale niekiedy się nie da, gdy dyskusja obu Pań „trwa” przez stronę bądź dwie.

eta
    Member
    • Maniak

wy to lubicie sobie wytykać słowa… i widzę że was to bawi.. znowu musiałam wyczyżcić temat bo co?? bo Assha lubi sie kłócić.. – I NIE PISZ MI żE JEST INACZEJ… ty tak lubisz dogryzać, ubliżać.. ciekawa czy taka jesteż naprawdę ?
    doprowadzicie do tego że będę usuwać kazdy poste nie na temat.. jak sie będziecie tak obrażać!

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Moim zdaniem atmosfera na forum jest calkiem znosna..powiem nawet,ze lubie sobie poczytac niektore ”klotnie” hehe..mozna sie usmiac..

A tak powaznie..to za duzo tu tych ciaglych skarg..to jest forum,tu sie dyskutuje..wymienia poglady..czasem nawet kloci,i nie ma w tym nic zlego..to normalne,ze jak nam sie cos nie podoba to trzeba zareagowac..ale po co zaraz potem wypisywac jak to jest zle na forum.

Nie mozemy sie caly czas glaskac po glowach..bo forum bedzie nudne jak flaki z olejem..!

eta
    Member
    • Maniak

ok można sie kłócić ale wyzywać i obrażać?

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

nikogo nie obraziłam

zdarzalo mi sie to na poczatku mojego pobytu forum, ale po krotkiej refleksji- nie warto.
    dyskutowac lubie i.. gdy sie z czyms nie zgadzam, lub cos mnie bulwersuje- napisze i nie ma w tym nic zlego.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Cóż…można się przekonać jaki pozom kultury mają niektórzy 😛

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Jestem tutaj krótko, i w sumie zauważyłam ale czepiacie jednej osoby o każdą jej wypowiedź o każdy pierduł. Same sobie budujecie taką atmosfere. Każdy ma prawo do własnego zdania, trzeba nauczyć się znosić słowa krytyki.

Ja nie nazwałabym tego czepianiem się – to jest zazwyczaj albo obrona własna – swojej godnożci, wartożci itp., albo reakcja alergiczna na obrażanie innych lub przepełnione zarozumiałożcią wypowiedzi, które aż proszą się o skomentowanie. Krytyka jest ok, gdy jest wypowiadana w dobrej sprawie i w fachowy sposób. A nie tylko po to, by sobie poprawić humor poprzez poniżanie innych.

Ja czasem też daje się wciągnąć w te „dyskusje”, bo nie umiem milczeć i pomijać postów(tak jak tam gdzies wczesniej radzila force) które przepełnione są chamstwem, bezczelnożcią itp.

Ja staram się (nie wiem czy mi to zawsze wychodzi) jakoż nie obrazac tu nikogo, ani nie wywyzszac sie i pisac w miare na temat. i tego wszyscy powinnismy sie trzymac. forum ma sluzyc wymianie zdan, pogladow i wzajemnemu doradzaniu. spory na pewno beda i roznice zdan – i bardzo dobrze, byle by prowadzone byly w miare kulturalny sposob

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Atmosfera na forum…"

Przewiń na górę