- AutorOdp.
- 16 kwietnia 2008 at 07:47
[usunięto_link]
A tak powaznie..to za duzo tu tych ciaglych skarg..to jest forum,tu sie dyskutuje..wymienia poglady..czasem nawet kloci,i nie ma w tym nic zlego..to normalne,ze jak nam sie cos nie podoba to trzeba zareagowac..ale po co zaraz potem wypisywac jak to jest zle na forum.
Nie mozemy sie caly czas glaskac po glowach..bo forum bedzie nudne jak flaki z olejem..!
Ot i co.
A poza tym – co do obrażania; dlaczego nie lecą np. ostrzeżenia, skoro to tak bardzo niektórym przeszkadza? Koleżanka Assha sypie np. konkretnymi inwektywami pod kilka adresów, a potem robi z siebie ofiarę, co nawet w tym topicu widać. Inna rzecz, że te jej wyzwiska tak naprawdę nikogo nie ruszają, bo autorytetem nie jest (przynajmniej nie moim).
Był też kiedyż Szpilmen sypiący mięsem na okrągło i jemu też nic się nie dostało.Więc po co ta cała dyskusja Drogie Panie? 😉 Nie chcecie tego czy tamtego, ale nie ma też w zw. z tym konkretnych, zdecydowanych działań 😉
Myżlę sobie tak – nie ma co sztucznie stymulować naszych wypowiedzi, bo Forum nie powinno przypominać pamiętnika androidek 😉 W naszej naturze leżą emocje i eklektyczna umiejętnożć przekształcania ich w komunikaty. Jeżli napotykamy na Forum opinię, która stoi w totalnej sprzecznożci z naszymi wypowiedziami to co? Mamy milczeć, bo „nie warto się kłócić”? 😉 Inna sprawa, że do sporów tego typu trzeba mieć mega dystans, po prostu. To, że Parv ucina sobie wiecznie sparingi z Asshą to wg mnie naprawdę nic takiego 😉 Mają dziewczyny drastycznie odmienne poglądy na życie, ot co. Sama odbijam Asshy w jednym z wątków o żlubach, bo dziewczyna ewnidentnie dopuszcza się tam dyskryminacji, a do tego po prostu wałkuje mięcho, przez co już raz ten topic został zamknięty.
Skoro ktoż nie umie dyskutować, nie ma konstruktywnych argumentów, potrafi odpisać jedynie coż w stylu „jesteż żałosna /głupia/ żmieszna”, itp. to najwyraźniej ma ze sobą problem, zwłaszcza, jeżli potem użala się jaki to jest atakowany, bo mu sie coż wypomina. Za własne słowa trzeba odpowiadać. Nie można rzucać opini w eter i liczyć, że nie znajdzie się nikt, kto będzie miał odmienne zdanie.
Tak więc generalnie zgadzam się z tym co napisała wyżej w pożcie Afro Disiac; nie bawmy się w dobre i złe Forumowiczki, każdy ma prawo do indywidualnych poglądów i wyrażania ich. A jeżli przy okazji sporu ktoż obnaża się z braku kultury, wiedzy, itp. to cóż…możemy tylko być ponad tym 😉
16 kwietnia 2008 at 10:05zleziesz ty w koncu ze mnie?
wsadzilas mnie w rame i sie jej kurczowo trzymasz.w temacie o slubie za bardzo ponioslo mnie miesiac temu, wiem ze nie warto. inwektywami juz nie rzucam, spelnilam wasze prosby o to, by pisac kultoralnie. a gdy juz pisze kulturalnie panna hagemonia zjawia sie i pluje starymi żmieciami po to, aby teraz tu przeniesc troszke tej „atmosferki” no moje gratulacje 😆
16 kwietnia 2008 at 10:34– Nie jestem tu długo, na forum, wiec o atmosferze wiele nie powiem. Ale po co takie posty typu „… jest głupia?” –Hagemonia, niepotrzebnie podburzasz towarzystwo. I to nie tylko w tym temacie, wiec jezeli Ci zalezy na milej atmosferze, nie powinnas przenosić innych problemów tu- do jednego wora.
– Co do „glaskania po glowie”- zauważylam, ze często niektorzy pisza w jakims konkretnym forum tematycznym np. kuchnia (czy cokowiek innego) „mnie to sie nie tyczy” czyt.- ja jestem fajna i nie mam takich problemów. To po co w ogóle wchodzicie na taką tematyke?16 kwietnia 2008 at 10:40[usunięto_link] wrote:
– – Co do „glaskania po glowie”- zauważylam, ze często niektorzy pisza w jakims konkretnym forum tematycznym np. kuchnia (czy cokowiek innego) „mnie to sie nie tyczy” czyt.- ja jestem fajna i nie mam takich problemów. To po co w ogóle wchodzicie na taką tematyke?
Włażnie 🙂 po co w ogóle ??? dobre pytanie 😀
16 kwietnia 2008 at 14:09[usunięto_link] wrote:
zleziesz ty w koncu ze mnie?
wsadzilas mnie w rame i sie jej kurczowo trzymasz.Po prostu wywarłaż na mnie niezacieralne wrażenie 😆
[usunięto_link] wrote:
a gdy juz pisze kulturalnie panna hagemonia zjawia sie i pluje starymi żmieciami po to, aby teraz tu przeniesc troszke tej „atmosferki” no moje gratulacje 😆
Ty ciągle z tym pluciem…geez.. 😆 Nie przenoż swoich nawyków na resztę. Odniosłam się nie tylko do postów w temacie żlubu ale i do postów w tym topicu, dożć żwieżych. Wszędzie klepiesz to samo: czyli najpierw coż chlapniesz, potem próbujesz się bronić rzucając mięsem i przerzucając winę na resztę, a na końcu płaczesz jaka to jesteż atakowana… Wyluzuj 😉
[usunięto_link] wrote:
Hagemonia, niepotrzebnie podburzasz towarzystwo. I to nie tylko w tym temacie, wiec jezeli Ci zalezy na milej atmosferze, nie powinnas przenosić innych problemów tu- do jednego wora.
Nie no jasne. Ja, Parvati, Tygrysek i kto tam jeszcze, kto raczył pannie Asshy wytknąć to czy tamto to zdecydowanie opcja buntowników na Forum 😆 Wiesz co? Zanim zaczniesz komentować – czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj! Może wreszcie doczytasz powody „burzenia się” niektórych użytkowników 😉
Pozdrawiam Wszystkie Panny Uciżnione 😉
16 kwietnia 2008 at 14:48Czytam i czytam i coraz bardziej mi Cie żal. Jak na moje oko przez caly czas zaczepki szukasz, najpierw napadlas na Asshe, teraz na mnie- bo co? Bo jej racje przyznałam? No daruj sobie..
16 kwietnia 2008 at 15:21[usunięto_link] wrote:
Czytam i czytam i coraz bardziej mi Cie żal. Jak na moje oko przez caly czas zaczepki szukasz, najpierw napadlas na Asshe, teraz na mnie- bo co? Bo jej racje przyznałam? No daruj sobie..
Przyznałaż jej rację. Fakt. Nawet odpisujesz w jej stylu 😉 Ale nie powiedziałabym, że na Ciebie napadam, ot KULTURALNIE i BEZ INWEKTYWÓW odpisałam, skoro już odniosłaż się do mojej osoby. Ale Ty, podobnie jak Assha, potrafisz tylko napisać „żal mi Ciebie / daruj sobie” 😆 Ahhh brakuje mi jeszcze tylko sławetnego a’la Assha „radzę Ci” 😆
Proponuję wsadzić kilka kostek lodu do soku, to może ochłoniesz 😉
16 kwietnia 2008 at 15:33jak by były ostrzeżenia już by dawno poleciały 🙂 tak to trzeba czytać i usuwać 🙂
16 kwietnia 2008 at 15:34Z tego co czytam, to Ty wciąż obrażasz. Wiesz o czym mowie- nie bede Ci wypominac na forum, bo reprezentuje nieco wyższy poziom niż Ty.
I wiesz co? Nie tłumacz się już. A ja.. idę wsadzić kilka kostek lodu do soku- całkiem dobry pomysł! 😆16 kwietnia 2008 at 15:47administratorzy powinni wprowadzić ostrzeżenia i byłoby po kłopocie 🙂
16 kwietnia 2008 at 20:00co do poziomu to mogłybyżmy podyskutować… ekhm…
Hegemonia, ależ ty zla kobieta jesteż… i ja chyba też…
a teraz-niech któraż obrażona panna poda choć jeden cytat, gdzie została obrażona przez nas-okrutnice. jeżli dyskusja was tak obraża? to chyba jednak nie z naszych ust (palców) leciały teksty w stylu „w realu dostałabyż w twarz”…
och, znowu czuję przypływ złeeego… chyba sobie czarną mszę urządzę… 😆
17 kwietnia 2008 at 05:50[usunięto_link] wrote:
Z tego co czytam, to Ty wciąż obrażasz. Wiesz o czym mowie- nie bede Ci wypominac na forum, bo reprezentuje nieco wyższy poziom niż Ty.
I wiesz co? Nie tłumacz się już.Zacznę od tego, że tłumaczyć to ja się nie tłumaczę, wyraziłam powyżej swoje zdanie co do kwestii, że osoby które robią najwięcej zamieszania jednoczeżnie biegną na skargę jak im ktoż rzeczowo stawi opór 😉 To raz.
Dwa – tak jak napisała Tygrysek – nigdzie nie zostałyżcie przez nas orzucone mięsem za to Wy….
…I to już kwestia nr 3 – za to Wy jedynie mięsem potraficie argumentować. Najlepszy dowód? Czepiacie się Parv, że wypomina swój poziom, a Ty w tym pożcie co teraz zrobiłaż?
Buahahhahahh…. 😉
Wiesz Ty i Twój poziom to nie moja sprawa, więc go komentować nie będę, zwłaszcza, że piszesz iż jest „NIECO WYŻSZY” niż mój, a ja żmiem w to generalnie wątpić 😆 😆 Nie pokazałaż jeszcze nic co by za tym bynajmniej przemawiało 😉Dlatego daruj sobie dziewczynko 😉
I kończąc 😉
Najwidoczniej stoimy z Tygryskiem i Parv po ciemnej strony mocy – ale może to i dobrze jak się okazuje.. 😆17 kwietnia 2008 at 09:40@Hagemonia wrote:
nigdzie nie zostałyżcie przez nas orzucone mięsem za to Wy….
My? Tzn chcesz powiedziec, ze ja kogos obraziłam? No chyba nie wiesz co piszesz. Zacytuj gdzie Cie obraziłam? Ja moge zacytowac Twoje slowa, którymi obrażasz, Ty zacytuj moje (których, podejrzewam nie ma)
:
@Hagemonia wrote:za to Wy jedynie mięsem potraficie argumentować
Oto pierwsze kłamstwo. Nigdzie tu na forum nie rzucam mięsem..
@Hagemonia wrote:
Dlatego daruj sobie dziewczynko
Co mam sobie darować ❓ Mam milczec i nie wypowiadac swoich poglądów, bo Tobie to nie leży? I nazywasz mnie „dziewczynką”? Co chcialabys przez to powiedzieć? Wiesz, przepraszam za niegrzecznosc, ale chyba starsza dużo jestes skoro 25 to dziewczynka dla Ciebie 😉 Ale babcią nie jestes?
I radze zakończyć ten niekończący sie dialog. Dzień co prawda brzydki lecz na spacer można by pojżć i pomyżleć nad sobą 😈
17 kwietnia 2008 at 10:33nudzi Wam się. Ja tam wolę podyskutować o ciekawszych sprawach niż takie Wasze zabawy czytać. HHEHHEHEHHEHEHHE 😆
17 kwietnia 2008 at 11:46[usunięto_link] wrote:
nudzi Wam się. Ja tam wolę podyskutować o ciekawszych sprawach niż takie Wasze zabawy czytać. HHEHHEHEHHEHEHHE 😆
taaa…o tipsach?
- AutorOdp.