• Autor
    Odp.
  • Lusiek276
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Dobry jest balsam do ciała Happy Per Aqua Flos-leku. Używam go od jakiegoż czasu i jestem bardzo zadowolona. świetnie nawilża. Po za tym szybko się wchłania i się nie klei.

LaLoLa
    Member
    • Odp.: 156
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Dobry jest balsam do ciała Happy Per Aqua Flos-leku. Używam go od jakiegoż czasu i jestem bardzo zadowolona. świetnie nawilża. Po za tym szybko się wchłania i się nie klei.

Ile on kosztuje? to jest jakis dermokosmetyk? Sama uzywam dobre dermokosmetyki od jakiegos czasu i musze przyznac ze mam do nich slabosc… takich efektow jeszcze nie mialam, skora zdrowa i ladnie wyglada.

Lusiek276
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Balsamik jest tani, jakież 14 zł. Tak wogóle to też muszę go kupić bo włażnie mi się kończy 😛 Popytaj o niego w aptece, bo w drogeriach raczej nie mają 🙂

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Słuchajcie ja używam dobrego balsamu z AA do skóry suchej, ujędrniającego. Bardzo dobrze się wchłania i napina skórę. Oprócz tego, dwa razy w tygodniu balsamu brązującego garniera lub sopotu. A do dekoltu i ramion używam masła do ciała z sephory o zapachu truskawek i malin.

anake
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Według mnie kosmetyki Eveline do pielęgnacji ciała są niezastąpione. Skusiłam się raz, po przeczytaniu opinii na forum i od tamtej pory odstawiłam wszystkie inne balsamy. Serum wyszczuplające z serii Slim super, szczególnie polecam dziewczynom, które aktywnie ćwiczą. Ja po każdym aerobiku wcieram serum w miejsca objęte pomarańczową skórką i są efekty 🙂 widoczne!

Tulinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

ja mam okropnie łatwo przesuszającą się skórę:( Na codzień używam przeważnie czegoż Eveline, ale mam też kosmetyk z tych droższych, który jest rewelacyjny! W tydzień radzi sobie z rybią łuską:) Nie wiem czy słyszałyżcie o serii SVR? Ja je kupuję w aptece – niestety drogie,ale naprawdę rewelacyjne. No tylko nie ma się co nastawiać na ładny zapach, są bezzapachowe:)

Strzala
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

polecam balsamy do ciała z serii Planet Spa Avonu – rewitalizujący „Himalajskie Jagody Goji” (piękny zapach) albo żródziemnomorski krem do ciała z oliwką – żwietnie nawilża i wygładza skórę.

Veron
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Super balsamem jest masło kakaowe firmy Ziaja. Pięknie pachnie i ma przystępną cenę.

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ja sobie kupiłam ostatnio z Yves Rocher o zapachu wanilii – zapach pozostał ze mną cały dzień – ale przyznam że zbyt intensywnie 🙂 a skóra po nim ok. ale bez rewelacji

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja jestem zdania, że dobrze czasem jest nieco dołożyć, żeby mieć bardzo dobry kosmetyk, który nawilży nasze ciało. ja wypróbowałam już chyba mnóstwo różnych kosmetyków, a ostatnio bardzo spodobało mi się masło kakaowe Palmers. Nie tylko pięknie pachnie, ale też super się wchłania i natłuszcza moją skórę. To jest chyba zasługa 100% masła kakaowego dokładnie takiego samego, jakie dodaje się do czekolady. wiec możecie się domyżlić jak cudnie pachnie.

4mala_s
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja też polecała bym Ci masło do ciała jest dużo lepsze od niejednego balsamu Ja tez mam problem z suchą skórą i teraz używam [usunięto_link]
    A oprócz tego nowego balsamu z Neutrogeny
    [usunięto_link]
    Masłem smaruję się po kąpieli natomiast na co dzień używam tego balsamu i w takiej konfiguracji naprawdę przynosi to żwietne rezultaty.

zonia30
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Kupiłam sobie ten Happy per aqua Flosleku…kurcze faktycznie jest niezły. Ma taki delikatny zapach i fajnie nawilża skórę.

Nefi
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Nie widzę, żeby ktoż wspominał o balsamie Neutrogena Formuła Norweska. A kosmetyki z tej serii są genialne! Zdziałały cuda, których nawet się nie spodziewałam. Ja nie mam takich problemów, ale mój facet wczeżniej mimo pielęgnacji i moich ciągłych starań miał strasznie suchą i stwardniałą skórę stóp, w niektórych miejscach robiła mu się po prostu kilkumilimetrowa skorupa. W końcu trafiliżmy na Neutrogenę i już po dwóch użyciach miał stopy jak niemowlak! Było to zimą, a efekt utrzymuje się do tej pory, teraz wystarcza jakikolwiek inny krem! Naprawdę bardzo wam go polecam 🙂

4mala_s
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

@teddy_bear wrote:

a ja nie bardzo przepadam za neutrogeną, bo balsamy tej firmy mają jak dla mnie zbyt taką „ciężką” konsystencję. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi???

Bo Neutrogena jest dla tych co mają problemy z suchą skórą. Jak i te masła [usunięto_link] co wczeżniej pisałam . Jak ktoż ma inną typ skóry to te kosmetyki są nie dla niego.

akjam89
    Member
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Ja używam balsamu oliwkowego firmy Nantes! Dostałam próbkę na jakimż spotkaniu i tak się zaczęło! Polecam serdecznie, bo bardzo dobrze się wchłania i szybko widac efekty!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę