- AutorOdp.
- 1 czerwca 2009 at 09:43
ja bym poszła do dermatologa a w aptece kupiła wapno!
23 czerwca 2009 at 19:11A ja lubię oliwke dla dzieci z Bambino… 🙂
27 czerwca 2009 at 10:30[usunięto_link] wrote:
A ja lubię oliwke dla dzieci z Bambino… 🙂
na moją skórę nie działa 🙄 tylko natłuszcza, o nawilżaniu mogę zapomnieć.
za to lubię balsam Dove – Beauty Body Milk. Gęsty, ładnie pachnie i dobrze nawilża nawet suchą skórę 😆29 czerwca 2009 at 08:45Ja używam Garniera mleczko (takie w czerwonej butelce) Ono jest chyba z syropem klonowym. Moja skóra jest po nim mięciutka i nawilżona.
Zanim zaczęłam go używać bardzo długo nie mogłam znaleźć nic odpowiedniego dla siebie.
20 lipca 2009 at 11:21Ja używam balsamu z Garnier i czasami oliwki Bambino po kapieli.[/i]
21 lipca 2009 at 08:43Ostatnio zamówiłam sobie taki: [usunięto_link]
Rewelacja 🙂
Mam takie pytanko: generalnie mam spore problemy ze zrogowaciałą skórą na piętach (zawsze na lato, kiedy zaczyna się pokazywać stopy, ona zaczyna odchodzić i to powoli, jak się chce przyspieszyć jakąż tarką to nie ma szans). Jak myżlicie, warto zainwestować w [usunięto_link] kremik? 🙂21 lipca 2009 at 14:07ja bym inwestowała 😉 drogi nie jest, a efekty mogą być naprawdę zadawalające.
31 lipca 2009 at 09:36ja używam owocowych z Avonu (naturals).
albo AA oliwkowy do skóry suchej.16 sierpnia 2009 at 20:28Ja po tych z avonu dostaję jakiejż strasznej wysypki 🙄
18 sierpnia 2009 at 00:08Obecnie używam masła z ziaji oliwkowe lub bursztynowe i jestem bardzo zadowolona
7 września 2009 at 09:13Ja również używam balsamów nawilżających z Garniera od kilku lat i muszę powiedzieć iż jestem zadowolona z ich działania i polecam wszystkim zainteresowanym. Dodatkowo można stosować oliwkę z Johnson & Johnson
8 września 2009 at 11:00Ja uwielbiam oliwkę dla dzieci – jednak teki kosmety najlepiej odzywia skórę. Aplikuję ją na noc, w dzień jej stosowanie może być kłopotliwe;) A tak na codzień – najlepsze są chyba dermo – kosmetyki. Mam uraz przed stosowanie preparatów opartych o substancje chemiczne – byc może wynika to z tego, że moja skóra róznie reaguje na niektóre preparaty.
9 września 2009 at 13:22Używam Garniera i szczerze powiem że jestem zadowolona 🙂
15 września 2009 at 12:43A ja stosuję humektan – dosłownie do wszystkiego – lekki, więc nie uczula i nie powoduje podrażnień;)
29 października 2009 at 17:33Kupiłam niedawno taki [usunięto_link] i jestem z niego bardzo zadowolona. Muszę przyznać, że bardzo zregenerował mi skórę i czuję, ze jest jędrniejsza – aż miło dotykać 😉
- AutorOdp.