• Autor
    Odp.
  • nela_24
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

chciałam sie zapytac jakich balsamow nawilżajacych uzywacie i czy sa dobre czy dobrze nawilzają skore ja jakie zawsze miałam były jakies dziwne moja skora zaraz po tym była sucha zadne mi nie pasuje czy ktroraż z Was ma dove czy one dobre są? albo asło shea podobno jest ujedrniajace i dobrze nawilza? sama nie wiem z góry dziekuję

Ekstra są balsamy z Avonu. Ja mam truskawkowy. Ma lekką konsystencję. Nie zostawia tłustego filmu na ciele. A po chwili skóra jest niesamowicie miękka i delikatna. Polecam! 😆

MalaMi13
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

ja używam balsamu łagodzącego Flosleku, kupiłam go jakiż czas temu na „próbę” w aptece i stwierdzam, że to był strzał w dziesiątkę 🙂 bardzo dobrze nawilża moją skórę i łagodzi podrażnienia bądź inne zaczerwienienia.

wsi3
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

jak ktoż nie szuka jakiż udziwnień, a naprawdę zależy mu na nawilżeniu skóry to polecam balsam do ciała zioła polskie. Kosztuje w porównaniu do innych niewiele, a naprawdę intensywnie nawilża i ładnie pachnie.

carriebradshaw
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Mnie się podobają kosmetyki Palmers. Bardzo ładnie pachną i bardzo dobrze nawilżają suchą skórę. Szybko widac efekty i nie są drogie, a konstystencję mają jak takie masło, bardzo fajną. Warto kupić choćby dla samych zapachów, są kokosowe i czekoladowo – wiżniowe.

chilli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

teddy_bear – ja włażnie słyszałam, ze aanatural super ma te kremy;) A że ja mam skórę wrażliwą, to potrzebuję czegoż z aloesem najlepiej, a z tego co widziałam to one są z aloesem włażnie, wiec dodatkowy plusik;)

maszka
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja lubie ten czerwony z Garniera do skóry bardzo suchej, natomiast ten żółty tez z garniera to jak dla mnie juz porażka bo jest strasznie wodnisty i w ogóle nie nawilża skóry. Mam skórę suchą, więc w zimie to terapia szokowa w wykonaniu granatowego Nivea jest niezbędna, a latem, jak mozna na coż lżejszego i pachnącego sobie pozwolić to wybieram coż owocowego i w tym roku np miałam masło waniliowe i poziomkowe z marizy i były idealne na ta porę roku – super pachniały i były lekkie.

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Ja bardzo lubię masła do ciała the body shop, fajnie się wchłaniają, nawilżają i pięknie pachną. Jednakże ich cena jest dożć wysoka co może być ich minusem.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Rzeczywiżcie masła są fantastyczne.Cena jest wyższa ale niektóre tak dobrze się rozprowadzają,ze starczają na długo.Ostatnio używałam Bielendy.

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Ja podczas ostatniego przeziębienia miałam tak strasznie przesuszoną skórę, ze jedynie smarowanie pianką na oparzenia przynosiło ulgę;(( Nie dożć, ze człowiek chory to jeszcze ma inne uniedogodnienia:(

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Nie znam tych kosmetyków.Dla mnie jest ważne tez ile utrzymuje się nawilżenie czy natłuszczenie na skórze.Zapach jest ważny,ale dobrze jak jest połączony ze skutecznożcią.
    Używam ostatnio Dove i jestem zadowolona.

[usunięto_link]

milla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja używam Garnier ..Intensywna pielęgnacja 😀 i jestem z niego zadowolona 😀

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Też go miałam, ten czerwony? A teraz dostałam hipoalergiczny z ziaji – dobry, tylko trochę za bardzo wodnisty.

milla
    Member
    • Bywalec

Tak czerwony;)

Yolka
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Masło kakaowe 🙂

barmoj
    Member
    • Tematów: 5
    • Bywalec

Balsamy do ciała Marion kosmetyki. Mają wspaniały, delikatny zapach, szczególnie oliwkowy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę