Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 449 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kwiat we wlosach
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

a mi ten czernowy garniera jakos nie przypadł do gustu miałam go takze mam strasznie sucha skore na łydkach i dalej po rozsmarowaniu miałam sucha nie wiem moze tylko takie wrazenie szukam szukam i jeszcze nie znalazłam ale co prawda dwa balsamy juz mam do polecenhia jeden to nivea drugi kozie mleko tylko ze zapomniałam jaka firma takia iała buteleczka jak sobie przypomne to napisze:)

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Zdecydowanie Beauty Milky.

kosmka
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Ja na jesien wracam do dove summer glow, zeby jeszcze troszke pocieszyc sie opalenizna!

malgosia23
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

kosmka, dobry pomysl z tym dove. tez kupie sobie chyba ten do twarzy, coby sie pobrazowic jesienna pora 😉

Alexandraa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Tak, włażnie Garnier czerwony bądź J&J.

moo
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

nivea body ten granatowy : )

baby22
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Skin so soft z Avonu jak dla mnie nr. 1

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

ja odwrotnie do Was nie uzywam balsamów tylko oliwki do ciala.Ostatnio trafiłam na super produkt marki Zepter-nawilzajaca oliwka do ciała.jest rewelacyjna.

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja oliwki tylko z Johnson’s Baby w żelu 😛 😛

baby22
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Ja od czasu do czasu też używam oliwki ale nie lubie czekać aż się wchłonie i pózniej taka tłusta jestem 🙄

Hot4You
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Ja uwielbiam balsamy perfumowane RALPH LAUREN warto miec w lazience cos ekskluzywnego .

styleo
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Witam wszystkie Panie. Zacznę od wyjażnienia moje obecnożci tutaj. Ponieważ prowadzę sklep internetowy z kosmetykami dlatego muszę być na bieżąco w branży, a takie miejsca i wasze opinie to dla mnie prawdziwa skarbnica wiedzy.

Uważam, że do balsamu do ciała tak jak i do większożci kosmetyków trzeba podejżć indywidualnie. Każda z was ma swoje upodobania i do każdej z was pasuje inny balsam. Zdarza się, że niektóre kobiety są uczulone na czężć składników zawartych w jakimż balsamie. Dlatego czasem ciężko trafić z odpowiednim balsamem. Oczywiżcie dobrze poradzić się kosmetyczki, ale one czasem mają umowy z firmami i polecą wam akurat produkt, który mają w ofercie.

Najlepszym rozwiązaniem jest samodzielne znalezienie rozwiązania. Z dożwiadczenia wiem, że kobiety bardzo cenią kosmetyki Nivea. Linia kosmetyków do ciała jest bardzo szeroka i można coż wybrać dla siebie. Z tego co widzę moje Klientki też często wypowiadają się pochlebnie o balsamach Dermika i Garnier. Oczywiżcie droższe kosmetyki też cieszyły się dobrymi opiniami. Szczególnie Givenchy albo Lancaster Aquamilk.

Co do zapachów to musicie uważać bo niektóre są bardzo kuszące 😉

basia23
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

nie ma jednego najlepszego balsamu…

Jovita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

pomaranczowy garnier 😉

taisa
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

zima garnier neutrogena norweska latem balsamy perfumowane lub dove-nawilzajacy, lub cztery pody roku „zapach deszczu” <-- bardzo fajnie pachnie i pozostawia nawilzona i pachnaca skore

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 449 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę