- AutorOdp.
- 15 stycznia 2008 at 19:31
no włażnie, co o nich myżlicie?
mnie kojarzą się dożć jednoznacznie z ugrzecznionym stylem uczennicy.
ostatnio jednak się do nich przekonuję i zastanawiam się nad ich nabyciem ;P gdyby zestawić je z włażciwym ubiorem, mogłyby wyglądać naprawde ciekawie..
jak sądzicie, z czym mogłabym je łączyć, by uzyskać pozytywny efekt? 🙂16 stycznia 2008 at 12:26Mialam na sobie raz,do slubu(biale ponczochy),generalnie nie nosze rajsop,jesli juz,to czarne kabaretki-biale odpadaja.
16 stycznia 2008 at 14:26Nie podobają mi się białe rajstopy, bo jak dla mnie noga brzydko w nich wygląda.
17 stycznia 2008 at 08:39Ja mialam na studniowce biale kabaretki ale pod długą suknią, jesli ma sie ladnie opalone nogi to dobrze to wyglada. No ale to tylko okazyjnie,na co dzien raczej nie.
19 stycznia 2008 at 14:14Trzeba miec nie tylko szczuple nogi, ale tez szczuple i zgrabne lydki, bo wiadomo, ze bialy rajstopy pogrubiaja i czesto wychodza….biale kielbasy.(Jak to napisla Onione)
10 lat temu mialam biale ponczochy,ale niezbyt czesto je nosilam,chociaz mam szczuple nogi….nie podobaja mi sie po prostu. Do slubu oczywiscie mialam biale, ale przy dlugiej sukni z trenem nie bylo ich widac.19 stycznia 2008 at 14:57Ostatni raz białe rajstopy miałam będąc w wieku 11 lat 😀 Takie grubsze,prawie jak dziecinne 😆 nie wiem do czego można by to założyć… jakoż ten kolor rajstop do mnie nie przemawia 🙂
19 stycznia 2008 at 15:32Nie podobają mi się białe rajstopy i nawet takich nie mam w szafie.:)
22 stycznia 2008 at 19:19mam białe rajstopy 😉
kilka razy założyłam je.
myżle że dziewczyny boja się ich włażnei dlatego że kojazą im się z komunią i wiekiem dziecięcym 😉23 stycznia 2008 at 16:21Według mnie białe rajstopy zarezerwowane są dla dzieci i panny młodej.
2 lutego 2008 at 09:16Ja najczężciej noszę białe rajstopy. Jak dla mnie są urocze i to stereotyp ze są zarezerwowane tylko dla I komunii 🙂
Oczywiżcie trzeba mieć ładne szczupłe nózki. Trzeba też bardziej uważać aby się nie pobrudziły (odpowiednie, niefarbujące w żrodku buty) Ja je zestawiam z róznymi ubraniami, najczężciej z krótkimi spódniczkami. Chętnie bym pokazała ale chyba tu nie mozna wrzucać zdjęć ?2 lutego 2008 at 22:09możesz wrzucać zdjęcia
3 lutego 2008 at 09:40No ale ja nie wiem jak, bo nie ma opcji dodawania załącznika…[/img]
3 lutego 2008 at 09:50musisz wrzucic na serwer( np imageshack.com obrazek i wpisac w pożcie [img]adres%20obrazka[/img] i będziesz miała obrazek na forum
3 lutego 2008 at 10:13No to wrzucam 🙂 Napiszcie co o takim zestawieniu myslicie ?
[usunięto_link]
[usunięto_link]
3 lutego 2008 at 10:25Białe rajstopy mnie nie kręcą, aczkolwiek na żlubie muszą być. Choć pewnie moja pani zdecyduje się na pończochy.
- AutorOdp.