- AutorOdp.
- 5 lutego 2008 at 15:10
a czy ja tak powiedziałam?
5 lutego 2008 at 15:12dobra…koniec gadki.
nie chce mi sie rozprawiac o rajtach.
chcesz nosic biale?
nos.
ty bedziesz wygladac jak kretyn.5 lutego 2008 at 15:16nosze. I nie widze powodu żeby przestać to robić.
boisz sie ubrać białe rajstopy? okej.
5 lutego 2008 at 15:24taaa…boje sie. mam koszmary senne zwiazane z bialymi rajtami.
5 lutego 2008 at 15:42parvati Ty masz styl i wyczucie ?? Nazwanie kogoż kretynem z powodu koloru rajstop dużo o Tobie mówi..Ja nie jestem taka chamska jak Ty wiec nie nazwę Cie dosadnie i po imieniu..Zejdź juz z tego tematu bo nic madrego tu juz pwenie nie napiszesz.
–5 lutego 2008 at 16:11Zestaw na zdjęciu bardzo mi sie podoba.Ale te rajstopy różnia się grubożcią od rajstop na zdjęciach umieszczonych wczesniej.Swoja drogą zgadzam się,że lepiej wyglądałoby to ze zwykłymi,cielistymi rajtkami.A jeżli o nudę chodzi….no cóż,jesli chce sie klasycznie i powaznie wyglądać raczej nie mozna sobie powiedziec „to mi sie znudziło” i zakładac na siebie wszystkiego co ma sie pod ręką.Ja przepadam za cienkimi,grafitowymi rajstopami,ale jestem żwiadoma tego,że jak zapodam sobie czarny kostium to takie rajstopy będą źle wyglądać.I to jest powód dla którego klasyczne rajtki nie mają prawa sie nudzić 😉
5 lutego 2008 at 16:35[usunięto_link] wrote:
Ale te rajstopy różnia się grubożcią od rajstop na zdjęciach umieszczonych wczesniej
i o to chodzi 😉 nie wyobrażam sobie chodzenia w takich grubych…
5 lutego 2008 at 16:43[usunięto_link] wrote:
parvati Ty masz styl i wyczucie ?? Nazwanie kogoż kretynem z powodu koloru rajstop dużo o Tobie mówi..Ja nie jestem taka chamska jak Ty wiec nie nazwę Cie dosadnie i po imieniu..Zejdź juz z tego tematu bo nic madrego tu juz pwenie nie napiszesz.
–nikogo nie nazwalam kretynem.
a jesli tak uwazasz, to mozesz byc pierwsza osoba, ktora tak nazwe. pocwicz czytanie ze zrozumieniem. na „plastusiowym pamietniku”.
5 lutego 2008 at 18:53[usunięto_link] wrote:
dobra…koniec gadki.
nie chce mi sie rozprawiac o rajtach.
chcesz nosic biale?
nos.
ty bedziesz wygladac jak kretyn.Krótka pamięć..
6 lutego 2008 at 13:57I trochę inaczej:
[usunięto_link]6 lutego 2008 at 15:17W ogóle mi się nie podoba ten stój, niczym jakaż chłopka, która nie umie ubrać się ze smakiem i do tego rajstopki i kwiatuszek we włosach- beznadzieja.
6 lutego 2008 at 16:07a więc: buty ładne, spódnica też ok, ale po co Ci to czarne wiązane coż? a ta kokardka w gorszki jest trochę infantylna.
6 lutego 2008 at 16:19Miało być trochę wiosennie 🙂
6 lutego 2008 at 16:30Łoooo matko!No co to jest?? 😯 w życiu nie wyszłabym tak na ulice,chyba nie chcesz powiedzieć,ze Ty tak na codzień wyglądasz?? 😯
6 lutego 2008 at 18:34Nie, nie, nie. Strój odpada i białe rajstopki też. Wole czarne albo ciemny brąz.
- AutorOdp.