• Autor
    Odp.
  • Pawlicki
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jeżli mogę tak przypomnieć to wiele kobiet kiedy robi np. badanie włosa z przyczyn innych zdrowotnych, widzę w analizie że już pojawia się kombinowanie w jedzonku i np. bliskie tendencje przy okazji innych patologii będzie widoczny cellulitis…
    Bardzo ładnie są ukazane wiele innych takich obrazów wraz z wyszczególnieniem produktów żywieniowych np. jeżli chodzi o alergie i wysypki alergiczne… Nawet zaleca się odstawienie pewnych niektórych produktów, które początkują stany alergii pokarmoych i nie tylko…. ale to taka ciekawostka.

😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zabawane jest to,że przy moich kosciach obleczonych skórą tez mam cellulit 😕 A myslałam,że szczuplutkie oboby go nie mają…Precz z celulitem!!!!! 😀

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

to jest w tym najgorsze nawet najszczuplejsze maja….bleh szkoda ja zabija od srodka:)

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Zabawane jest to,że przy moich kosciach obleczonych skórą tez mam cellulit 😕 A myslałam,że szczuplutkie oboby go nie mają…Precz z celulitem!!!!! 😀

no pewnie często jakież kg ci przybywają ale szybko je gubisz stąd ten cellulit!! ja też mam ale się już go pozbywam 🙂 balsam, masaże i ćwiczenia i wierze że wkrótce go nie będzie!!!

blue moon
    Member
    • Zapaleniec

laski a jaki wy macie ten cellulit?bardzo zaawansowany?ja na tyle ze musze go od srodka rozbijac bo z zewnatrz sa efekty ale na krotkO…bu

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ojć czego ja juz nie próbowałam 😛

kremy typu : Eveline Slime Extreme 3 D, Perfecta Extra Slim chyba wszystkie z tych serii 😛
    peelingi kawowe, łykanie wit C.
    mogłabym polecić Perfecte Extra Slim Coffeine Slim Complex :PP

a dziż zakupiłam z AA expresso SLIM, zobaczymy jakie będą efekty.

a i byłam w sklepie zielarskim i pani poleciła Mażć Siarczkową Siarkową jakoż tak no i błotko 😛 jak mi sie to AA skończy to kupie tą mażć 😛 eeeeeeeehhhh

Co jeszcze polecacie i stosowałyżcie??

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

hehe napisałam ze polecić bym mogła Perfecta Extra Slim – Coffeine Slim complex 🙂 po tym widziałam efekty 🙂

no i peeling kawowy 🙂

witam też 😛 😛

madzialenka0208
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

dobry jest nowy krem z avonu na cellulit. polecam goraco 🙂

Modyfikacja
    I.

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

jakos jestem sceptycznie nastawiona do kosmetyków avonu po tym jak zamowilam dwa rozne kremy a okazalo sie że zawartożć jest identyczna…

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

juz gdzież tu była 🙂 ja to robie tak : parze baaardzo mocną kawe, do łazieneczki napieniam się cała zelem pod przysznic i wcieram 🙂

wczeżniej robiłam tak ze łączyłam te fusy z oliwka 🙂 mozna też z kremem ( lub czymż co będzie działo jako pożlizg :D:D:D:D: )
    podobno jeszcze lepiej działa jak sie zmiesza te fusy z solą morską ( tego nie próbowałam 😛 )

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

sól… to musi szczypać 😛

blue moon
    Member
    • Zapaleniec

po soli jest fajna skora mozna kupic sol krstaliczna i wrzucac do wody ale jest tylko w necie niestety.ja sie masuje szczotka z naturalnego wlosia a od srodka zabijam cellulit clarinolem cla firmy walmark mysle ze wszystkie zabiegi razem dadza dobvry efekt na wakacje;)

blue moon
    Member
    • Zapaleniec

cuda clarinol Ci nie zdziala ale ma podobno najmocniejsze cla na rynku powiem ci tak cudow nie ma:) jesli bedziesz masowala sie regularnie bez lykania clarinolu stracisz cellulit w rok z lykaniem powiedzmy w pol roku ja mialam tak z odchudzaniem.

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

zerknij na [usunięto_link] tam poczytaj o clarinolu. ja osobiscie stosuje jeszcze krótko ale wierze ze zadziala 🙂 oczywiscie nie sam

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

a czemu akurat zdecydowałaż się na Clarinol.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Celulit…hmmmm"

Przewiń na górę