- AutorOdp.
- 19 lipca 2006 at 21:48
Jeżli mogę tak przypomnieć to wiele kobiet kiedy robi np. badanie włosa z przyczyn innych zdrowotnych, widzę w analizie że już pojawia się kombinowanie w jedzonku i np. bliskie tendencje przy okazji innych patologii będzie widoczny cellulitis…
Bardzo ładnie są ukazane wiele innych takich obrazów wraz z wyszczególnieniem produktów żywieniowych np. jeżli chodzi o alergie i wysypki alergiczne… Nawet zaleca się odstawienie pewnych niektórych produktów, które początkują stany alergii pokarmoych i nie tylko…. ale to taka ciekawostka.😀
13 grudnia 2006 at 17:57Zabawane jest to,że przy moich kosciach obleczonych skórą tez mam cellulit 😕 A myslałam,że szczuplutkie oboby go nie mają…Precz z celulitem!!!!! 😀
13 marca 2008 at 20:54to jest w tym najgorsze nawet najszczuplejsze maja….bleh szkoda ja zabija od srodka:)
14 marca 2008 at 22:13[usunięto_link] wrote:
Zabawane jest to,że przy moich kosciach obleczonych skórą tez mam cellulit 😕 A myslałam,że szczuplutkie oboby go nie mają…Precz z celulitem!!!!! 😀
no pewnie często jakież kg ci przybywają ale szybko je gubisz stąd ten cellulit!! ja też mam ale się już go pozbywam 🙂 balsam, masaże i ćwiczenia i wierze że wkrótce go nie będzie!!!
16 marca 2008 at 15:07laski a jaki wy macie ten cellulit?bardzo zaawansowany?ja na tyle ze musze go od srodka rozbijac bo z zewnatrz sa efekty ale na krotkO…bu
17 marca 2008 at 16:47ojć czego ja juz nie próbowałam 😛
kremy typu : Eveline Slime Extreme 3 D, Perfecta Extra Slim chyba wszystkie z tych serii 😛
peelingi kawowe, łykanie wit C.
mogłabym polecić Perfecte Extra Slim Coffeine Slim Complex :PPa dziż zakupiłam z AA expresso SLIM, zobaczymy jakie będą efekty.
a i byłam w sklepie zielarskim i pani poleciła Mażć Siarczkową Siarkową jakoż tak no i błotko 😛 jak mi sie to AA skończy to kupie tą mażć 😛 eeeeeeeehhhh
Co jeszcze polecacie i stosowałyżcie??
18 marca 2008 at 08:32hehe napisałam ze polecić bym mogła Perfecta Extra Slim – Coffeine Slim complex 🙂 po tym widziałam efekty 🙂
no i peeling kawowy 🙂
witam też 😛 😛
18 marca 2008 at 13:17dobry jest nowy krem z avonu na cellulit. polecam goraco 🙂
Modyfikacja
I.18 marca 2008 at 16:30jakos jestem sceptycznie nastawiona do kosmetyków avonu po tym jak zamowilam dwa rozne kremy a okazalo sie że zawartożć jest identyczna…
18 marca 2008 at 18:19juz gdzież tu była 🙂 ja to robie tak : parze baaardzo mocną kawe, do łazieneczki napieniam się cała zelem pod przysznic i wcieram 🙂
wczeżniej robiłam tak ze łączyłam te fusy z oliwka 🙂 mozna też z kremem ( lub czymż co będzie działo jako pożlizg :D:D:D:D: )
podobno jeszcze lepiej działa jak sie zmiesza te fusy z solą morską ( tego nie próbowałam 😛 )19 marca 2008 at 09:03sól… to musi szczypać 😛
19 marca 2008 at 12:36po soli jest fajna skora mozna kupic sol krstaliczna i wrzucac do wody ale jest tylko w necie niestety.ja sie masuje szczotka z naturalnego wlosia a od srodka zabijam cellulit clarinolem cla firmy walmark mysle ze wszystkie zabiegi razem dadza dobvry efekt na wakacje;)
17 kwietnia 2008 at 17:30cuda clarinol Ci nie zdziala ale ma podobno najmocniejsze cla na rynku powiem ci tak cudow nie ma:) jesli bedziesz masowala sie regularnie bez lykania clarinolu stracisz cellulit w rok z lykaniem powiedzmy w pol roku ja mialam tak z odchudzaniem.
17 kwietnia 2008 at 17:43zerknij na [usunięto_link] tam poczytaj o clarinolu. ja osobiscie stosuje jeszcze krótko ale wierze ze zadziala 🙂 oczywiscie nie sam
18 kwietnia 2008 at 07:36a czemu akurat zdecydowałaż się na Clarinol.
- AutorOdp.