• Autor
    Odp.
  • Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Okreslenie „dziwni” jest jednak względne. To co dla mnie jest dziwne dla Ciebie wydawać się może normą.
    Są po prostu inni. Zdałam sobie sprawę kilka lat temu, kiedy przeżywałam, co wydawało mi się wtedy- największą miłożć życia;)))))
    Przeszło mi;)

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Okreslenie „dziwni” jest jednak względne. To co dla mnie jest dziwne dla Ciebie wydawać się może normą.
    Są po prostu inni. Zdałam sobie sprawę kilka lat temu, kiedy przeżywałam, co wydawało mi się wtedy- największą miłożć życia;)))))
    Przeszło mi;)

Opowiedz nam o tym więcej ……..prosimy (prawda ❓ )

tequila
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

Figa ja ci coż powiem: ja tam się cieszę że są inni. Ja osobiżci nie wyobrażam obie życiaztaką osobą jak ja i to jeszcze w opakowaniu faceta. Zresztą z facetami naprawdę łatwiej się dogadać bo oni nieowijają w bawełnę, a nawet jeżeli niemówią o czym myżlą to znaczy żeprawie zawsze myżlą jak zaciągnąć ciebie do łóżka lub swoją znajomą, dziewczynę, żonę. Oczywiżcie są wyjątki, ale to raczej rzadkie. Ja tam lubię tą ich innożć, nie zawsze rozumiem ale akceptuje

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Figa ja ci coż powiem: ja tam się cieszę że są inni. Ja osobiżci nie wyobrażam obie życiaztaką osobą jak ja i to jeszcze w opakowaniu faceta. Zresztą z facetami naprawdę łatwiej się dogadać bo oni nieowijają w bawełnę, a nawet jeżeli niemówią o czym myżlą to znaczy żeprawie zawsze myżlą jak zaciągnąć ciebie do łóżka lub swoją znajomą, dziewczynę, żonę. Oczywiżcie są wyjątki, ale to raczej rzadkie. Ja tam lubię tą ich innożć, nie zawsze rozumiem ale akceptuje

Tequilka jakie głebokie przemyżlenia i sentencje 😆

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Zgadzam się tequila, moje okreżlenie „dziwni” oznacza własnie to ze ich nie rozumiem, a przynajmniej niektórych.

Nie wyobrażam sobie oczywiżcie zycia bez nich, ale włażnie wkurza mnie to ze czasem nie mowią nic, że musze się domyslać… problem w tym ze czasem się źle domyżlam, wysuwam błędne wnioski i katastrofa gotowa.

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

Zgadzam się tequila, moje okreżlenie „dziwni” oznacza własnie to ze ich nie rozumiem, a przynajmniej niektórych.

Nie wyobrażam sobie oczywiżcie zycia bez nich, ale włażnie wkurza mnie to ze czasem nie mowią nic, że musze się domyslać… problem w tym ze czasem się źle domyżlam, wysuwam błędne wnioski i katastrofa gotowa.

Kasieńko a czy z Wami nie jest podobnie??

[email protected]
    Member
    • Maniak

jest!!!

i to chyba włażnie jest ok…. ile przyjemnożci człowiek znajduje w zrozumieniu drugiej osoby i rozszyfrowaniu o co tak naprawdę chodzi.

Ale ja ostatnio coż nie daje rady, nic nie rozumiem, nic nie wiem, pogubiłam się 🙁

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

jest!!!

i to chyba włażnie jest ok…. ile przyjemnożci człowiek znajduje w zrozumieniu drugiej osoby i rozszyfrowaniu o co tak naprawdę chodzi.

Ale ja ostatnio coż nie daje rady, nic nie rozumiem, nic nie wiem, pogubiłam się 🙁

to trzeba od początku wszystko przeanalizować 💡

[email protected]
    Member
    • Maniak

masz racje…ale sama nie dam rady.
    Potrzebuje swojej połówki do znalezienia złych stron, wad…tylko że moja połowka gdzież się zapodziała…od poniedziałku brak kontaktu 😥

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

masz racje…ale sama nie dam rady.
    Potrzebuje swojej połówki do znalezienia złych stron, wad…tylko że moja połowka gdzież się zapodziała…od poniedziałku brak kontaktu 😥

hmmm to powiem Ci że (wybacz) dziwna ta połówka

tequila
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

Kasieńko, tym razem zgadzam się z Jakunbkiem, że dziwna ta połówka. Problemy rozwiążecie tylko razem. Sama w tej kwestii nic nie zdziałasz

[email protected]
    Member
    • Maniak

wiem i dlatego jest mi tak źle. juz nie wiem co robic, nie mam nawet mozliwosci zrobienia nic. Chyba musze czekac…..

Figa
    Keymaster
    • Zasłużony

Najgorsze co może być to czekanie 👿
    Nie staraj się czekać, a raczej przeanalizuj za i przeciw, zastanów się jak udaje ci się przeżyć te dni bez „ukochanego” kiedy jesteż chora, osłabiona i sama.
    Ja nie lubiłam czekania i nie lubię i jestem daleka żeby czekać, może dlatego że jestem ogólnie niecierpliwa;)

[email protected]
    Member
    • Maniak

Czekanie jest najgorsze wiem, człowiek tkwi w prózni, nie wiadomo co robić.

Ale niestety w tej chwili jestem w takiej sytuacji ze nie moge ani zadzwonic ani do niego jechac, nic nie moge. teraz jego ruch 😥

Figa
    Keymaster
    • Zasłużony

Jeżli to związek na odległożć to trudniej…….
    Acha Kasiu ja jestem marną pocieszycielką:(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Celulit…hmmmm"

Przewiń na górę