• Autor
    Odp.
  • [email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

niestety jestesmy od siebie daleko:( w tym cały problem
    Nie szukam pocieszenia, chyba poprostu czasem potrzebuje sie wygadac

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Najgorsze co może być to czekanie 👿
    Nie staraj się czekać, a raczej przeanalizuj za i przeciw, zastanów się jak udaje ci się przeżyć te dni bez „ukochanego” kiedy jesteż chora, osłabiona i sama.
    Ja nie lubiłam czekania i nie lubię i jestem daleka żeby czekać, może dlatego że jestem ogólnie niecierpliwa;)

Kasieńko ➡ niestety ja też muszę się zgodzić z Figą, nie ma nic gorszego niż czekanie zarówno dla Ciebie jak i dla twojej sytuacji.
    Zauważ że to ON teraz powinien być przy Tobie(bez względu na „wczeżniejszą sytuację”) a nie Ty chora czekać na NIEGO 😉 grzecznie w domu

[email protected]
    Member
    • Maniak

Wiem ze macie racje, ale mimo to czekam.
    Nie moge sie z nim skontaktowac bo zostawił kom u mnie… pozostaje kontakt przez net – przynajmniej z mojej strony.
    Wychodzi na to że bardzo go uraziłam, ja to wiem – ale teraz nie mam jak go przeprosic- od poniedzialku nie mam z nim kontaktu.

To dorosły mezczyzna wiem ze sie odezwie, ale czasem moze byc juz za poźno/

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

Wiem ze macie racje, ale mimo to czekam.
    Nie moge sie z nim skontaktowac bo zostawił kom u mnie… pozostaje kontakt przez net – przynajmniej z mojej strony.
    Wychodzi na to że bardzo go uraziłam, ja to wiem – ale teraz nie mam jak go przeprosic- od poniedzialku nie mam z nim kontaktu.

To dorosły mezczyzna wiem ze sie odezwie, ale czasem moze byc juz za poźno/

Póki co nie zabardzo widać tą jego dorosłożć 😉

[email protected]
    Member
    • Maniak

widze dume, niestety to zawzięty człowiek.
    Zawsze sie godzilismy bez problemu ale zawsze ten kontakt był, teraz jest gorzej 😥

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

widze dume, niestety to zawzięty człowiek.
    Zawsze sie godzilismy bez problemu ale zawsze ten kontakt był, teraz jest gorzej 😥

Mam nadzieję że pójdzie po rozum do głowy i wróci do swojej spaniałej Kasiulki 😉

[email protected]
    Member
    • Maniak

Ja też mam taką nadzieje!!!!!

Z każdym dniem mi troszkę lepiej 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

No i wracając do tematu cellulitu…..Jak szybko zauważałyżcie efekty???? po stosowaniu kosmetyków i czy ewentualnie zauważałyżcie wogole?

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ten gosc to ja Figa tylko mi cos nie poszło z logowaniem a nie zauważyłam 👿

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ten gosc to ja Figa tylko mi cos nie poszło z logowaniem a nie zauważyłam 👿

hihiihihihi

virginia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

niebieska lecznicza glina, wsmarowac w cialo, poczekac do wyschnięcia… niektórzy 60 min….. jedyny problem jest taki, ze glina nie jest tania, za to efekty są swietne, koleżanka testowała na sobie, rewelacyjnie! Następnie dieta… dieta nie może zawierac zadnych tłuszczów, bogata w fosfor, tym bardziej ze mamy okres jesienno-zimowy trzeba zaopatrzec się aby zrzucic kilka kg, a przypominam, ze w czasie kiedy chudniemy potem przybieramy na wadze następuje tzw. rozstępy, w dodatku posladki robia się obwisle, biust maleje 🙁 trzeba uważac 🙂

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Tyle niebezpieczeństw………z każdym rokiem;)

Skowronek
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Raczej tyle rozstępów i fałdek z każdym rokiem:)))

[email protected]
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

niebieska lecznicza glina, wsmarowac w cialo, poczekac do wyschnięcia… niektórzy 60 min….. jedyny problem jest taki, ze glina nie jest tania, za to efekty są swietne, koleżanka testowała na sobie, rewelacyjnie! Następnie dieta… dieta nie może zawierac zadnych tłuszczów, bogata w fosfor, tym bardziej ze mamy okres jesienno-zimowy trzeba zaopatrzec się aby zrzucic kilka kg, a przypominam, ze w czasie kiedy chudniemy potem przybieramy na wadze następuje tzw. rozstępy, w dodatku posladki robia się obwisle, biust maleje 🙁 trzeba uważac 🙂

Gdzie taką glinę mozna kupic????

berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

U mnie koło działki jest trochę gliny 😈
    wysłać?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Celulit…hmmmm"

Przewiń na górę