- AutorOdp.
- 28 września 2005 at 21:38
niestety jestesmy od siebie daleko:( w tym cały problem
Nie szukam pocieszenia, chyba poprostu czasem potrzebuje sie wygadac29 września 2005 at 07:47[usunięto_link] wrote:
Najgorsze co może być to czekanie 👿
Nie staraj się czekać, a raczej przeanalizuj za i przeciw, zastanów się jak udaje ci się przeżyć te dni bez „ukochanego” kiedy jesteż chora, osłabiona i sama.
Ja nie lubiłam czekania i nie lubię i jestem daleka żeby czekać, może dlatego że jestem ogólnie niecierpliwa;)Kasieńko ➡ niestety ja też muszę się zgodzić z Figą, nie ma nic gorszego niż czekanie zarówno dla Ciebie jak i dla twojej sytuacji.
Zauważ że to ON teraz powinien być przy Tobie(bez względu na „wczeżniejszą sytuację”) a nie Ty chora czekać na NIEGO 😉 grzecznie w domu29 września 2005 at 15:20Wiem ze macie racje, ale mimo to czekam.
Nie moge sie z nim skontaktowac bo zostawił kom u mnie… pozostaje kontakt przez net – przynajmniej z mojej strony.
Wychodzi na to że bardzo go uraziłam, ja to wiem – ale teraz nie mam jak go przeprosic- od poniedzialku nie mam z nim kontaktu.To dorosły mezczyzna wiem ze sie odezwie, ale czasem moze byc juz za poźno/
29 września 2005 at 15:22[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Wiem ze macie racje, ale mimo to czekam.
Nie moge sie z nim skontaktowac bo zostawił kom u mnie… pozostaje kontakt przez net – przynajmniej z mojej strony.
Wychodzi na to że bardzo go uraziłam, ja to wiem – ale teraz nie mam jak go przeprosic- od poniedzialku nie mam z nim kontaktu.To dorosły mezczyzna wiem ze sie odezwie, ale czasem moze byc juz za poźno/
Póki co nie zabardzo widać tą jego dorosłożć 😉
29 września 2005 at 15:25widze dume, niestety to zawzięty człowiek.
Zawsze sie godzilismy bez problemu ale zawsze ten kontakt był, teraz jest gorzej 😥29 września 2005 at 15:27[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
widze dume, niestety to zawzięty człowiek.
Zawsze sie godzilismy bez problemu ale zawsze ten kontakt był, teraz jest gorzej 😥Mam nadzieję że pójdzie po rozum do głowy i wróci do swojej spaniałej Kasiulki 😉
29 września 2005 at 15:28Ja też mam taką nadzieje!!!!!
Z każdym dniem mi troszkę lepiej 🙂
4 października 2005 at 15:13No i wracając do tematu cellulitu…..Jak szybko zauważałyżcie efekty???? po stosowaniu kosmetyków i czy ewentualnie zauważałyżcie wogole?
4 października 2005 at 15:19Ten gosc to ja Figa tylko mi cos nie poszło z logowaniem a nie zauważyłam 👿
4 października 2005 at 15:22[usunięto_link] wrote:
Ten gosc to ja Figa tylko mi cos nie poszło z logowaniem a nie zauważyłam 👿
hihiihihihi
29 października 2005 at 16:30niebieska lecznicza glina, wsmarowac w cialo, poczekac do wyschnięcia… niektórzy 60 min….. jedyny problem jest taki, ze glina nie jest tania, za to efekty są swietne, koleżanka testowała na sobie, rewelacyjnie! Następnie dieta… dieta nie może zawierac zadnych tłuszczów, bogata w fosfor, tym bardziej ze mamy okres jesienno-zimowy trzeba zaopatrzec się aby zrzucic kilka kg, a przypominam, ze w czasie kiedy chudniemy potem przybieramy na wadze następuje tzw. rozstępy, w dodatku posladki robia się obwisle, biust maleje 🙁 trzeba uważac 🙂
30 października 2005 at 21:14Tyle niebezpieczeństw………z każdym rokiem;)
5 listopada 2005 at 21:36Raczej tyle rozstępów i fałdek z każdym rokiem:)))
9 listopada 2005 at 09:09[usunięto_link] wrote:
niebieska lecznicza glina, wsmarowac w cialo, poczekac do wyschnięcia… niektórzy 60 min….. jedyny problem jest taki, ze glina nie jest tania, za to efekty są swietne, koleżanka testowała na sobie, rewelacyjnie! Następnie dieta… dieta nie może zawierac zadnych tłuszczów, bogata w fosfor, tym bardziej ze mamy okres jesienno-zimowy trzeba zaopatrzec się aby zrzucic kilka kg, a przypominam, ze w czasie kiedy chudniemy potem przybieramy na wadze następuje tzw. rozstępy, w dodatku posladki robia się obwisle, biust maleje 🙁 trzeba uważac 🙂
Gdzie taką glinę mozna kupic????
10 listopada 2005 at 15:14U mnie koło działki jest trochę gliny 😈
wysłać? - AutorOdp.