- AutorOdp.
- 10 grudnia 2005 at 14:02
Bardzo duzo 😀
10 grudnia 2005 at 15:04Oj brakuje brakuje. Przede mną jeszcze napierw 30-stka 😀 😈
16 stycznia 2006 at 07:33TAK Masaż to jednak podstawa walki z cellulitem ale … nie wszystko. Hmm… osobiscie nie widac nic z wielkich oznak takiego to cellulitu ale oby go wogole nie bylo go kiedys widac smaruje sie na noc kremem przeciw powstawaniu cellulitu…. i widocznie jest skuteczny….
Pozdrawiam Cieplo …
22 stycznia 2006 at 20:26A co należy robić jak się ma celulitis i popękane naczynka na udach ? Co można stosowć a czego nie robić ?
9 lutego 2006 at 12:08kremy, masaże wszystko w porządku, ale nawet na najlepszych i najdroższych preparatach napisane jest, że daje ona efekty jedynie w połączeniu z dietą i ćwiczeniami.
I wcale nie chodzi tu o dietę odchudzająco. Trzeba wiedzieć jakich produktów unikać, a które są polecane, bo ze względu na zawarte w sobie składniki jedne sprzyjają tworzeniu się celulitu,a inne wspomagają jego niwelowanie.9 lutego 2006 at 14:24Niezly jest krem Mary Kay i efekty faktycznie widać
10 lutego 2006 at 13:56Ja mam krem na celulit z AVON-u i jestem bardzo zadowolona. po 2 tyg juz widziałam efekty. Polecam
4 marca 2006 at 18:57Tak Avon jest b. dobry jak na nasze warunki finansowe:))))
Ja znow zaczynam masaże i bieganie i smarowanie.
Nie znoszę tego, te wszystkie zabiegi pielegnacyjne moga czlowieka wykonczyc…..
A cellulit mam:((( ale wiecie co ?
Pamietam jak bylam dzieckiem czyli trochę temu;)
moja sąsiadka miala wtedy cos okolo 30 i miala cellulit jak stara pomarańcza i wiele kobiet mialo, szczegolnie pamietam ten fakt z wyjazdow na plaże.
I nikt tym sie nie martwil ani kobiety, a mezczyxni z reszta nie znali pojecia Cellulitu
To bylo życie4 marca 2006 at 21:27@zdziżka wrote:
Tak Avon jest b. dobry jak na nasze warunki finansowe:))))
Ja znow zaczynam masaże i bieganie i smarowanie.
Nie znoszę tego, te wszystkie zabiegi pielegnacyjne moga czlowieka wykonczyc…..
A cellulit mam:((( ale wiecie co ?
Pamietam jak bylam dzieckiem czyli trochę temu;)
moja sąsiadka miala wtedy cos okolo 30 i miala cellulit jak stara pomarańcza i wiele kobiet mialo, szczegolnie pamietam ten fakt z wyjazdow na plaże.
I nikt tym sie nie martwil ani kobiety, a mezczyxni z reszta nie znali pojecia Cellulitu
To bylo życieto było normalne. A teraz 10-latki juz szukają u siebie oznak celulitu, odchudzają sie itp…. wszystko przez tv i pęd za modą 😕
24 marca 2006 at 21:15💡 a ja juz skonczylam 12 blizej mi do 😉 , ale profilaktycznie walcze z cell. I juz niebawem kolejna sesja u masazysty. sluchajcie, biegi, dieta, kremy, prysznic ok. podstawa to umiejetny dotyk 🙄 .
trafilam do goscia ktory ma pojecie (i doswiadczenie chyba tez spore) bo ich gabinet ma specjalizacje dla kobitek. jest super. masaz nie gosc24 marca 2006 at 23:20Oj laseczki tylko sie nie przetrenujcie.
Wiem ze chcecie bys perfekt ale nie ma co przesadzać26 marca 2006 at 11:11[usunięto_link] wrote:
Oj laseczki tylko sie nie przetrenujcie.
Wiem ze chcecie bys perfekt ale nie ma co przesadzaćNie zapominaj, że to również przez mężczyzn tak się męczymy 😉
27 marca 2006 at 08:51No ja muszę powiedzieć, że dzięki preparatowi z Avonu pozbyłam się cellulitu skutecznie, i to bez żadnych masaży. Pojawił się za to inny problem – mam teraz nogi w czerwone cętki. Szczególnie nasilają się po gorącej kąpieli. I jak mi tak zostanie, to chyba zaskarżę Avon 🙁
27 marca 2006 at 09:49Martusiu pierwszy raz słysze o takich objawach 😕
Może masz uczulenie na jakiż składnik żelu??? A może to akurat przypadek?Mialam kiedys na udach przez kilka miesiecy nie cętki ale małe jak łepek szpilki czerwone krosteczki. Okazało sie że to był wynik zaziebienia skóry zimą. Moja wina za lekko sie ubierałam. Czerwone krostki zniknęły ( po 4-5 miesiacach) dopiero latem jak sie opalałam ( nagzałam skórę) 🙁
27 marca 2006 at 09:58Podejrzewam, że to włażnie uczulenie. Jakiż czas temu miałam podobnie, odstawiłam preparat i minęło po dwóch dniach. Potem coż mnie podkusiło, znów zaczęłam stosować. Odstawiłam tydzień temu, znów minęło po 2 dniach, ale pojawia się jak tylko rozgrzeję ciało. Ciekawe, czy na plaży pod wpływem słońca też tak będzie.
Nie wygląda to na popękane naczynka ani na żylaki. Po prostu podskórne, rozległe plamy, więc niedokładnie są to cętki.
Zaznaczam, że za pierwszym razem używałam tego poprzedniego preparatu Avonu (w przezroczystym fioletowym opakowaniu), a ostatnio – nowej generacji niby (pewnie to samo, tylko opakowanie zmienili).
Cellulitisu nie mam nawet grama teraz, nawet jak żcisnę.
- AutorOdp.