• Autor
    Odp.
  • lovliness
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 10
    • Bywalec

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Szeroka gama produktów w różnych kategoriach.
    Od kontroli wagi po kosmetyki i perfumy.
    Orginalne produkty, a nie jak na allegro podróbki.
    Dodatkowo gwarancja zwrotu pieniędzy na każdy produkt.

EDIT :
    jakubek

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Spam…

aga33
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Kowal masz rację co do lenistwa i co do Spamu.
    JA też miałam kryzys kiedy się okazało że do końca życia muszę brać asamax i mieć surowa dietę jeżli nie chcę cierpieć, przestałam ćwiczyć i coraz bardziej byłam ospała ale w końcu się ruszyłam i polecam to każdemu.

zuza.one
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ruch pomaga to na bank. Jakiż czas temu chodziłam regularnie na fitness i czułam się wyżmienicie. Fizycznie i również psychicznie bo byłam zadowolona z siebie Ale później zabrakło czasu i teraz łapie mnie deprecha zimowa….

delfina
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja zaczęłam stosować preparaty z żeń-szeniem i muszę przyznać, że pomaga 😉 no i ruch tutaj się zgadzam w całej rozciągłożci, niby męczy, a jednak jakoż więcej energii ma człowiek, jak się porusza. Ja się przekonałam do biegania 🙂

karolinaszymonicka
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja na takie problemy z przmeczeiem moge jedynie polecic Floradix Żelazo i witaminy. Mi pomogl, przekonalam sie do niego – dobre efekty . Ale macie racje do ruchu trzeba mieć motywację 😛 Idzie lato , chciałabym ładnie wyglądać na plaży wiec motywacja jest 😛 zapisalam sie na fitness , trzymajcie kciuki oby tylko systematycznożć była 🙂

merkantyla
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

trzeba znaleźć przyczynę, czasem to po prostu stres, a czasem to może być, tak jak w moim przypadku, niedobór potasu, warto wykonać jonogram i sprawdzić czy mamy tego pierwiastka odpowiednią ilożć w organizmie… ja teraz musiałam zmienić dietę na bardziej warzywną, piję sok pomidorowy i przyjmuję pastylki ketalin+

majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Dziewczyny, ja wiem z własnego dożwiadczenia. Jeżeli się dziwnie / źle czujecie i przeciąga się to w czasie, koniecznie się zbadajcie! Czasami niedobór jednej witaminy w organizmie może mieć opłakane skutki! Ja miałam akurat niedobór potasu, w samą porę poszłam do lekarza. A przewlekłe zmęczenie może być objawem włażnie takiego niedoboru.

BiBii
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ciągłe zmęczenie, które pojawia się nie wiadomo skąd może być spowodowane brakami magnezu w organizmie. Polecałam już w innym wątku, ale bardzo dobre są preparaty z magnezem (np. Fortimag) w postaci cytrynianu (zwracajcie na to uwagę kiedy kupujecie). Po krótkiej terapii powinno być dużo lepiej. Do tego warto trochę zmienić dietę i wykluczyć z niej produkty ciężkostrawne, bo one też wpływają na pogłębianie uczucia sennożci.

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Ja jestem jakos zawsze zmęczona, kiedy robi sie cieplo

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Też tak kiedyż miałam i poszłam do lekarza, zrobiłam sobie badania krwi i cukru, bo było podejrzenie cukszycy, ale na szczężcie wyniki były ok. Więcej witamin, owoców, warzyw..no i ruchu takie dostałam zalecenia 🙂

magda.apotex
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Ja polecam melatoninę, która reguluje rytm okołodobowy organizmu. Dzięki niej skrócimy czas potrzebny na zażnięcie, a rano obudzimy się wypoczęci.

Pozdrawiam.

kalamburka
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

faktycznie, ja stosowałam tabletki z melatoniną i bardzo pomagały, tylko przyznam że obawiałam się trochę czy to nie uzależnia.

magda.apotex
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Melatonina to hormon występujący w naszym organizmie, jest w 100% bezpieczna. Nie wykazuje włażciwożci uzależniających, można ją stosować nawet przez dłuższy czas.

Pozdrawiam.

KasWal
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Moja koleżanka też walczyła ze znużeniem i ospałożcią, aż zaczęła brać Mega Max Chelag. Odkąd zaczęła to regularnie brać, faktycznie poprawiła się. Już nie narzeka non stop, że nic jej się nie chce, tylko jakoż znalazła energię na życie 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciągłe zmęczenie,brak energii,ospałożć…jak to,,wyleczyć”?"

Przewiń na górę