- AutorOdp.
- 7 września 2014 at 15:55
Wspomniany przez Ciebie preparat zawiera jedynie magnez i wit b6. Niewątpliwie wpłynie on na pracę miężni i ogólne samopoczucie, jednak w problemach ze snem niewiele pomoże. W bezsennożci trzeba sięgnąć po nieco silniejsze żrodki.
Pozdrawiam.
8 września 2014 at 14:00Ja także polecam zainwestować w dobre suplementy diety plus oczywiżcie także te naturalne w postaci pomidorów które zawierają magnez i tego się trzymaj. Stosujesz też jakież kosmetyki? Zacznijmy od tego,chętnie pomożemy.
8 września 2014 at 19:16Zmienic dietę, na taką bogatą w warzywa i owoce.
Suplementy tez można dodać..
I zadbać o relaks9 września 2014 at 19:25Zgodzę się! Zdrowa dieta i aktywnożć fizyczna to podstawa zdrowia. Suplementy pomagają doraźnie, jednak w dłuższej perspektywie warto wzmocnić swój organizm od żrodka.
Pozdrawiam.
3 października 2014 at 06:44nie jestem za suplementami, to nic zdrowego, a ogromny przemysł, który chce wcisnąć swój towar. Wolę dietę i ruch oraz przemyżlenie trybu życia, nawyków, a jeżli to nie pomaga kwestii to trzeba zastanowić się nad generaliami – przed czym się bronię, czego unikam, przed czym uciekam w sen…
20 października 2014 at 15:56Warto przed zażnięciem przewietrzyć pomieszczenie, nie jeżć ciężkostrawnych rzeczy tuż przed zażnięciem, zrobić sobie ciepłą kąpiel.
O melatoninie nie słyszałam, ale poczytam 🙂 U mnie pomaga fortimag z magnezem i potasem, szczególnie na sennożć w ciągu dnia i brak koncentracji.17 listopada 2014 at 11:33dokładnie jakież witaminki 🙂
wzmocnic się trzeba 🙂20 listopada 2014 at 15:49szklanka wody z sokiem z cytryny i lyzka miodu rano, duzo warzywek w ciagu dnia no i sport minimum 3 razy po 40 minut w tygodniu. mi pomaga:)
2 grudnia 2014 at 11:22Zmień dietę – u mnie zdrowa dieta zdziałała cuda, naprawdę. Mam lepsze samopoczucie, nie przejmuje się już tak jak kiedyż, mam więcej siły na wszystko i nigdy nie brakuje mi czasu, mimo że więcej czasu spędzam w kuchni – polecam! do tego jakież witaminki i będzie lux!
29 grudnia 2014 at 14:48Jak wyżej “ zdrowa dieta. Oprócz tego duuużo ruchu na żwieżym powietrzu. A na przypływ sił witalnych suplementy diety z witaminami, minerałami i krowią siarą (tak, naprawdę takie istnieją:-)), które stosuje moja mama, bo ona też jest chronicznie zmęczona “ Colostrigen firmy Genactiv.
31 grudnia 2014 at 09:15Brak energii może mieć wiele przyczyn, dlatego najlepiej udać się do lekarza. Spożród domowych sposobów mogę polecić zażywanie magnezu i więcej ruchu, czasami nie mamy siły własnie ze względu na bierny tryb życia.
- AutorOdp.