• Autor
    Odp.
  • Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

ja też chcę juz wakacji i nie myżleć o egzaminach nie zmartwiać się tą uczelnią…odpoczynku mi dajcie;]

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja też odczuwam brak koncentracji ostatnio. wiem że to stres i przemęczenie ale niestety nie mam za bardzo jak zwolnić tempa 😡 a jak wy się czujecie czężć z Was na pewno przygotowuje się powoli do sesji zimowej jak ja 😕 czujecie już zmęczenie jak ja?

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

chyba wszystkie mamy jakąż depresję przedsesyjną:? mnie przeraża ta pogoda, niby fajnie że żnieg itd. ale ja najlepiej bym z domu nie wychodziła! a tu ciągle coż, zaliczenia w kółko no i sesja, niedługo mam pierwszy egzam, hostesso myżlę że wszyscy, którym się zaczyna sesja czują zmęczenie 😀 mi też się nic nie chce, od dłuższego czasu biorę żelazo na dodanie energii ale myżlę że to dla mnie teraz za mało!!!!

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hmm może tez powinnam kupić sobie żelazo ale nie wiem czy to wystarczy może jakież witaminki rozpuszczalne (nie lubie tabletek za bardzo) szkoda ze nie ma teraz smacznych owocow ale cos wzamian trzeba znaleźć masz rację

malenka
    Member
    • Zapaleniec

no wybór owocków jest teraz marny niestety 🙁 🙁 🙁 musimy poczekać do lata ❗ ❗ ❗ no polecam żelazo jest własnie dobre na zmeczenie ale przydałoby sie cos na pamięć bo u mnie to jesli chodzi o nauke to głowy do tego nie mam, zero koncentracji 😯

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ja dziż na zakupach kupiłam sobie Plusssza Active pani w sklepie mi poleciła ale ja i tak go miałam w sesji letniej i byłam zadowolona więc teraz to już nie jest zakup w ciemno 🙂
    owoce dobre są banany więc można jeżć ale niestety ja nie lubie 😥

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

wszystko co z magnezem, sama myżlę nad łyknięciem, bo już masakrycznie jest, chodzę apatyczna, zwiędnięta

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no to koniecznie musisz sobie coż kupić może tego plusssza active on jest z magnezem i witaminami no i z kofeiną więc cię pobudzi i orzeźwi jak masz gorszy dzień to w sam raz na dodanie sobie energii

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

włażnie się nad jakimż takim pluszem zastanawiałam, to taka energetyzująca bomba witaminowo-minerałowa, prawda? na przednówku jak znalazł te witaminy

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no to nie jest dobry czas w sklepach mało owoców a w zimie zawsze jest sporo roboty i wysiłku umysłowego i fizycznego jak na złożć 8) ale musimy sobie radzić kobitki w te zimowe wieczory co macie w domowych apteczkach lub kuchniach na zimowy spadek energii?

malenka
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

włażnie się nad jakimż takim pluszem zastanawiałam, to taka energetyzująca bomba witaminowo-minerałowa, prawda? na przednówku jak znalazł te witaminy

ja sobie kupiłam niedawno plusssz active na pamięć i koncentrację, rzeczywiżcie same witaminki, dobre w smaku takie orzeźwiające, no dodaje powera!!!

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no plussz jest bardzo dobry na teraz a używacie jeszcze czegoż tzn innych napojów energetycznych?

malenka
    Member
    • Zapaleniec

kiedyż spróbowałam power hors czy jakoż tak ale to nie na mój żołądek 🙁 🙁 🙁

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ojej power horse nie słyszałam o takim czymż i jak działa??? czy lepiej coż innego??

malenka
    Member
    • Zapaleniec

ma kofeinę i taurynę podobno dobry ale ja tylko spróbowałam raz i już potem więcej tego nie piłam bo mi po tym niedobrze było 🙁 🙁 🙁 no i tak samo miałam z redbullem!!!! ja mam wrażliwy żołądek i jak już muszę się wspomóc to czymż łagodniejszym!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciągłe zmęczenie,brak energii,ospałożć…jak to,,wyleczyć”?"

Przewiń na górę